tanssintahti tanssittaa

Sastamala

Sastamalan ilmoitustaulu

Tanssintahti toivottaa ihanaa ja aurinkoista kesälomaa kaikille Sastamalan tanssijoille, nähdään taas syksyllä!

Kesän tapahtumia:

– Maanantaisin Seukulla 17.45-18.30 LATTARIBAILUT (soolotunti, ei ilmoittautumista. 8e kertamaksu)

– Let`s Dance-tanssileiri 10-12.6

Mikäli sinulla on ideoita kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

LET´S DANCE -tanssileiri SASTAMALASSA 10.-12.6.2019 klo 9-16

 

Leirillä on kaksi ryhmää: 6-10 -vuotiaat ja 11-15 -vuotiaat

Tule mukaan mukavalle tanssintäyteiselle kesäleirille —mukaan voivat tulla sekä uudet että vanhat oppilaat. 

Leirillä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin showtanssilajeihin ja puuhaillaan muita kesäisiä juttuja. Leiriläiset saavat päivän aikana terveellisen kotiruoan ja välipalan. 

 

PAIKKA: Sylvään koulu

HINTA 130€, sisältää opetuksen, lounaan ja välipalan 

OPETTAJAT: Elisa Ahonen, toinen opettaja vahvistamatta

ILMOITTAUTUMINEN 31.5.2019 mennessä: karoliina@tanssintahti.com

 

LISÄTIEDOT: Karoliina 045-1895151, karoliina@tanssintahti.com

 

TULE MUKAAN JA TUO KAVERISIKIN! 

 

 

 

Kevät 2019

 

Keskiviikko, 16.1- 9.5.2019 (16 opetuskertaa) 

 

 Vammalan Seukku ( Marttilankatu 35) 

 

17-17.30 KiddieJam Taaperot / 2014-2015 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

 

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat / 2012-2013 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

 

18.15-19 ShowBabies alkeet / 2009-2011 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

 

Opettajana Elisa Ahonen

 

 

 

Torstai, 17.1- 16.5.2019 (16 opetuskertaa) 

 

 Muistolan koulu (Nuupalankatu 28)

 

17-18 ShowKids (2006-2009 syntyneet). Ilmoittaudu tästä.

 

18-19.15  ShowTeens jatkoryhmä. Ilmoittaudu tästä

 

Opettajana Amanda Sarvi

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

 

10 vuotta TanssinTahdissa -näytös tanssitaan su 28.4.2019 Sylvään auditoriossa, laita tämä jo kalenteriisi.  

 

 

 

 

 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa sastamalan tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Elisa Ahonen

Elisan koulutus on luovien toimintojen parista (liikunta, musiikki, tanssi, draama) ja hän on ammatiltaan sosionomi AMK. Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa. Elisa on lähes 10 vuoden ajan ollut TanssinTahdin omien koulutettavien joukossa ja hän on suorittanut Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n taso 1 -tutkinnon. Elisa toimii kouluttajana KiddieJam -konseptissa.

 

Elisa on Lissun oikea ja vasen käsi Sastamalan alueen tanssitoiminnassa. Hän on opettaja äärimmäisen valoisa ja ihmisläheinen ja löytää jokaisella tunnilla tavan saada oppilaat nauttimaan tekemisestä ja oppimisenriemusta. Elisan kunnianhimo kehittyä opettajana ja tanssijana on ihailtavaa ja työ tuo koko ajan enemmän tulosta. Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys ElisaKoo. 

Elisa opettaa Sastamalassa  lasten ryhmiä ja on aktiivisesti mukana koulun paritanssitoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa. 

www.elisakoo.fi.

Amanda Sarvi

Amanda on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriolta ja palaa TanssinTahdin Sastamalan ryhmien opettajaksi parin vuoden ja yhden tyttären jälkeen.

Amanda on taiteilijaperheen kasvatti ja se näkyy hänen tavassaan tehdä töitä. Hän tulee lähelle oppilaita, välittää heistä ja heidän kehityksestään ja käyttää aikaa siihen, että asiat näyttäytyvät halutulla tavalla.

Amanda luotsaa viikkotuntien lisäksi Sastamalassa soolo- ja duotanssijoita, joiden kanssa työskenteleminen on hyvin henkilökohtaista ja intensiivistä.

 

Tilaa jäsenkirje ja liity TanssinTahtiOnline porukkaan.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.