tanssintahti tanssittaa

Sastamala

Sastamalan ilmoitustaulu

TANSSIN TATSIA 10 vuotta -näytös

Sastamalassa on tanssittu TanssinTahdissa vuodesta 2009 eli tämän kevään näytös on 10-vuotis juhlanäytös ja se pidetään Sylvään auditoriossa sunnuntaina 28.4.2019 klo 16. Laitathan tämän jo kalenteriisi!

KEVÄÄN 2019 LASKUT

Kaikki ryhmät ovat nyt saaneet laskunsa, ne on lähetetty myclubissa olevaan yhteystieto-emailiin. Tarkistathan, että laskun tiedot ovat oikein ja maksa lasku eräpäivään mennessä.

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa monellakin eri liikuntasetelillä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

Sastamala

 

Keskiviikko, 16.1- 15.5.2019 (16 opetuskertaa) 

 Vammalan Seukku ( Marttilankatu 35) 

17-17.30 KiddieJam Taaperot / 2014-2015 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat / 2012-2013 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

18.15-19 ShowBabies alkeet / 2009-2011 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

Opettajana Elisa Ahonen

 

Torstai, 17.1- 16.5.2019 (16 opetuskertaa) 

 Muistolan koulu (Nuupalankatu 28)

17-18 ShowKids (2006-2009 syntyneet). Ilmoittaudu tästä.

18-19.15  ShowTeens jatkoryhmä. Ilmoittaudu tästä

Opettajana Amanda Sarvi

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

10 vuotta TanssinTahdissa -näytös tanssitaan su 28.4.2019 Sylvään auditoriossa, laita tämä jo kalenteriisi.  

 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa sastamalan tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Elisa Ahonen

Elisan koulutus on luovien toimintojen parista (liikunta, musiikki, tanssi, draama) ja hän on ammatiltaan sosionomi AMK. Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa. Elisa on lähes 10 vuoden ajan ollut TanssinTahdin omien koulutettavien joukossa ja hän on suorittanut Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n taso 1 -tutkinnon. Elisa toimii kouluttajana KiddieJam -konseptissa.

 

Elisa on Lissun oikea ja vasen käsi Sastamalan alueen tanssitoiminnassa. Hän on opettaja äärimmäisen valoisa ja ihmisläheinen ja löytää jokaisella tunnilla tavan saada oppilaat nauttimaan tekemisestä ja oppimisenriemusta. Elisan kunnianhimo kehittyä opettajana ja tanssijana on ihailtavaa ja työ tuo koko ajan enemmän tulosta. Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys ElisaKoo. 

Elisa opettaa Sastamalassa  lasten ryhmiä ja on aktiivisesti mukana koulun paritanssitoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa. 

www.elisakoo.fi.

Amanda Sarvi

Amanda on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriolta ja palaa TanssinTahdin Sastamalan ryhmien opettajaksi parin vuoden ja yhden tyttären jälkeen.

Amanda on taiteilijaperheen kasvatti ja se näkyy hänen tavassaan tehdä töitä. Hän tulee lähelle oppilaita, välittää heistä ja heidän kehityksestään ja käyttää aikaa siihen, että asiat näyttäytyvät halutulla tavalla.

Amanda luotsaa viikkotuntien lisäksi Sastamalassa soolo- ja duotanssijoita, joiden kanssa työskenteleminen on hyvin henkilökohtaista ja intensiivistä.

 

Tilaa jäsenkirje, saat ILMAISEN ONLINE-TANSSIKURSSIN!

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. Tilaa jäsenkirje, saat linkin ilmaiseen online-palvelun fusku-kurssiin!

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.