Usein kysytyt kysymykset

LASKUTUS

Laskutus Hobiver

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mielessäsi pyörii varmasti monenlaisia kysymyksiä laskutuksesta ja Hobiver-järjestelmästä. Katso useimmin kysytyt kysymykset kysymykset jos vastaus löytyisi sieltä.

Mikäli ei löydy, älä epäröi ottaa yhteyttä emaililla info@tanssintahti.com tai puhelimella 045-1895151 (Karkki)

Miten kirjaudun Hobiveriin?

Jokaisella oppilalla on oma Hobiver-tili, jonka käyttäjätunnukset luodaan kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, jotka annetaan ilmoittautumislomakkeessa (huoltaja(t) ja oppilas). Sähköpostiin tulee kirjautumiskutsu, ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilille luodaan itse salasana.

Hobiver-tilille kirjaudutaan osoitteesta https://tanssintahti.hobiver.com/

 

Mitä tietoja Hobiveristä löytyy?

Oppilaan omalla sivulla näkyvät aktiiviset tunnit, niiden läsnäolot sekä aiemmat opinnot. Hobiverin kautta voi itse muokata yhteystietojaan ja sieltä löytyvät myös lukukausimaksujen laskut.

En ole saanut Hobiverin aktivointilinkkiä, miten toimin?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen ilmoittautuminen käsitellään toimistossa parin arkipäivän sisällä. Kun uuden oppilaan lomake on käsitelty ja hyväksytty, oppilas saa Hobiverin aktivointikoodin sähköpostiinsa. Tarkista myös roskaposti. 

Ilmoittautuminen ei onnistu?

Mikäli ilmoittautumisen tekeminen ei jostain syystä onnistu, kokeile seuraavia: Sulje sovellus tai selain ja yritä tehdä ilmoittautuminen uudelleen.

Mikäli et edelleenkään onnistu ilmoittautumisessa, ole yhteydessä toimistoon:

info@tanssintahti.com

045-1895151

 

Haluan muuttaa tuntejani, miten toimin?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen tunteja voi muuttaa ja lisätä lähettämällä sähköpostia info@tanssintahti.com.

Tunteja ei voi muuttaa itse.

 

Haluan perua ilmoittautumiseni, miten toimin?

Ilmoita peruutuksesta viipymättä sähköpostilla info@tanssintahti.com.

Suullinen maininta opettajalle ei riitä. Peruutusehdot löytyvät tarkemmin täältä.

 

En ole saanut laskua sähköpostiini / hukkasin sähköpostilaskuni, mitä teen?

Laskun voi nähdä ja tarvittaessa myös tulostaa oman Hobiver-tilin kautta. 

Voinko ilmoittautua jonopaikalle?

Ilmoittautumislomakkeessa näkyy punaisella merkintä jos tunti on täynnä. Tunnille voi kuitenkin ilmoittautua jonoon.  Jonossa ollessasi et voi osallistua tunnille. Saat ilmoituksen sähköpostiin, jos sinulle vapautuu paikka tunnilta. Muistathan heti peruuttaa paikkasi tunnilta sähköpostitse, jos tiedät ettet pääse osallistumaan, jotta paikka vapautuu seuraavalle.

 

Miksi minun tarvitsee antaa henkilötunnukseni ilmoittautumisen yhteydessä?

Tarvitsemme sekä oppilaan että huoltajan henkilötunnuksen varmistuaksemme oikeasta henkilöllisyydestä sekä opintotietojen rekisteröintiä että laskutusta varten. Tämä myös estää ”tuplakäyttäjien” mahdollisuuden.

 

Laskutus hobiver