Tanssintahti tanssittaa

LIMINKA

LIMINGAN ilmoitustaulu

SYYSKAUDEN 2024 ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI,

TERVETULOA TANSSIMAAN TANSSINTAHDISSA!

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com.

Karkki 045-1895151

SYYSKAUSI 2024

MAANANTAISIN 12.8.-9.12.2024 (16X)

LAKEUSTALO

16.00-17.00 TT-Minit 

17.00-17.45 KiddieJam Tenavat jatko 5-6v

17.45-18.45 ShowBabies jatko 7-9v 

18.45-19.45 ShowKids jatko 10-12v

19.45-20.45 ShowTeens jatko 

Opettajana Marjukka Koivuniemi

 

MAANANTAISIN 12.8.-9.12.2024 (16X)

LAKEUSTALO

16.00-17.00 TT-Kids

17.00-17.30  KiddieJam Taaperot 3-4v

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat alkeet 5-6v

18.15-19 ShowBabies alkeet 7-9v

19.00-20.00  ShowKids alkeet 9-12v

20.00-21.00 LatinoShow alkeet

Opettajana Kerttu Tuomala

ILMOITTAUTUMISOHJEET
Nettisivuilla oleva linkki ohjaa sinut ilmoittautumissivulle, jossa järjestelmä ohjaa sinua eteenpäin. Ilmoittautumisessa on seuraavat vaiheet. 
1. Täytä oppilaan tiedot
2. Valitse paikkakunta ja ryhmä, johon ilmoittaudut
3. Täytä huoltajan tiedot 
4. Täytä maksajan tiedot ja valitse laskutustapa ja haluamasi määrä maksueriä
5. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja hyväksy koulun säännöt. Luethan linkissä olevat säännöt tarkkaan läpi epäselvyyksien välttämiseksi. 
6. Lähetä ilmoittautuminen 
7. Tarkista, että sähköpostiisi tuli vahvistusviesti ja käyttäjätunnukset 
8. TERVETULOA MUKAAN TANSSINTAHDIN TOIMINTAAN! 
Ilmoittautuminen tehdään oppilaan iän mukaan sopivaan ryhmään. Ikärajat ovat ohjeellisia, mutta lähtökohtaisesti ilmoita lapsesi sopivaan ikäryhmään. Niillä paikkakunnilla, joilla on tarjolla eri lajeja, tee valinta myös tämän suhteen. Jatkoryhmät on tarkoitettu oppilaille, joilla on vähintään 2 lukuvuotta tanssiharrastusta takana TanssinTahdin ryhmissä tai jossain vastaavassa tanssiryhmässä. 
Mikäli sinulle on epäselvää, mihin ryhmään ilmoittautuminen tulee tehdä, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin löydetään yhdessä sopiva ryhmä. 
Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä karoliina@tanssintahti.com.  
Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Hobiverin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Karkki 045-1895151
Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.
Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet .

Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam -tunneille ohjaaja on käynyt  KiddieJam -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löydät tästä

Nämä kouluelämää aloittavat tanssijat ovat oman elämänsä mestareita ja heidän motorisen taitonsa herkkyyskausi on parhaimmillaan, joten kauden aikana voi odottaa huikeasti oppia! 

Tämä tunti on siirtymävaihe alle kouluikäisten vielä leikinomaisesta tekemisestä kohti isojen tanssituntia. Tunnin rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen. 

Tunnilla opetellaan showtanssin peruselementteihin ja perusliikemateriaalia sekä erilaisten harjoitteiden että tanssisarjan kautta. Kauden aikana kokeillaan erilaisia laajan showtanssiperheen tanssilajeja (jazzpohjainen showtanssi, discotanssi, hiphop jne.). Tunneilla opetellaan työskentelemään yksin, parin kanssa ja osana isompaa ryhmää sekä opettajajohtoisten että oppijalähtöisten tehtävien avulla. 

Kauden lopuksi tehdään esitys, jossa käytetään hyväksi kauden aikana läpikäytyä tanssillista materiaalia. 

 

Tanssiva ihminen on kaunis ja nämä ryhmät ovat täynnä kauniita ihmisiä, jotka teknisten asioiden lisäksi saavat huikeasti lisää varmuutta ja itseluottamusta. It’s showtime!

Showtanssitunnilla opetellaan ja syvennetään showtanssin peruselementtien ja perusliikemateriaalin hallintaa ja monipuolistetaan sitä ikä- ja tasoryhmälle sopivalla tavalla. Jokainen tunti pitää sisällään monipuolisen lämmittelyn, tekniikkaosuuden ja/tai luovuutta kehittäviä harjoitteita sekä tanssisarjan harjoittelemisen ja venyttelyt. Tunneilla työskennellään yksin, parin kanssa ja osana isompaa ryhmää sekä opettajajohtoisten että oppijalähtöisten tehtävien avulla. 

Kauden lopuksi tehdään esitys, jossa käytetään hyväksi kauden aikana läpikäytyä tanssillista materiaalia. 

Tältä tunnilta ei puutu “poikaenergiaa” ja se kanavoidaankin tunneilla parhaaseen mahdolliseen käyttöön. 

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´b musiikkeihin ja poikien omiin toivebiiseihin. Tunnin sisältöö koostuu lämpästä, lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä. Mukana on tietysti myös lajin kulttuuriin kuuluvaa ringittelyä.

 

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´b musiikkeihin ja oppilaiden omiin toivebiiseihin. Tunnin sisältöö koostuu lämpästä,  hiphopille lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä. Mukana on tietysti myös lajin kulttuuriin kuuluvaa ringittelyä. 

Latinoshow yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja- elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin.
Tunneilla tanssitaan eri latinotansseja kuten cha-cha:ta, sambaa, rumbaa, paso doblea, jiveä jne

Tanssisarjojen lisäksi tunneilla tehdään latinalaistansseihin liittyviä tekniikkaharjoituksia ja opetellaan lajille tyypillistä vartalonkäyttöä.

Limingan tunnilla tanssitaan ilman paria eli pääset rauhassa ja helppojen tanssisarjojen kautta tutustumaan tähän upeaan lajiin ja treenaamaan lattareita kivassa porukassa.

Tunti on kevyen kynnyksen tanssitunti, missä opetellaan olemaan itselle armollisia, tutustutaan uusiin saman henkisiin kavereihin ja nauretaan paljon! Ei todellakaan tarvitse olla mestaritanssija valmiiksi!

Tanssinriemu ja tekemisen ilo ovat tärkeimpiä elementtejä näillä tunneilla, joissa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja jokaista kannustetaan hyppäämään oman mukavuusrajan yli ainakin hetkeksi. 

Dance-tunnilla pääset tutustumaan show- ja streettanssin kenttään rennolla tavalla. Kauden alussa ryhmä pääsee vaikuttamaan siihen, mihin lajeihin tunnilla tutustutaan. Tuntien sisältö noudattelee valitun tanssilajin opetuskulttuuria, mutta pitää aina sisällään ainakin lämmittelyn, tekniikka- ja/tai luovan osuuden, tanssisarjan harjoittelua ja venyttelyn. Tunnilla tanssitaan yksin, parin kanssa ja osana isompaa ryhmää. 

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa.

Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com.

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

Tanssinopettaja (AMK), Stol, Idta

TanssinTahdin toinen yrittäjänainen, Lissun vanhin tytär Maikki, on valmistunut showtanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta.

Showtanssin ja latinoshown  meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Maikki on opettajana tinkimätön ja vaatii lempeällä tavalla jo pienimmiltä oppilailtaan sitoutumista tekemiseen ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus yhdistettynä äärimmäisen taitavaan pedagogiikkaan on aikaansaanut sen, että oppilaat eivät halua lähteä Maikin opetuksesta minnekään ja näin esimerkiksi pieneltä Limingan paikkakunnalta on ponnistanut useita nuoria tanssijoita SM-tasoisiin kisaryhmiin, mutta edelleen he tuntevat itsensä ”Maikin tytöiksi” (ja pojiksi).

Maikin CV:n pääset lukemaan tästä.

kerttu tuomala

Kerttu tuomala

Opiskelija OAMK tanssinopettajakoulutus

Hän on lähtöisin Limingasta ja aloittanut tanssin ala-asteella Maikin maanantain showtanssitunnilta. Kerttu siirtyi myöhemmin tanssimaan Ouluun ja löysi sieltä tämänhetkisen lempilajinsa, latinoshown. Tähän mennessä hän on kokeillut monia muitakin lajeja, kuten mm. balettia nykytanssia, jazzia, seuratansseja, kansantansseja ja street-lajeja. Kerttu opiskelee tällä hetkellä OAMK:ssa tanssinopettajaksi toista vuotta, päälajinaan showtanssi.

Kerttu on pienestä asti harrastanut myös sirkusta ja työskennellyt nyt jo joitakin vuosia sirkusopettajana. Hän on opettanut niin pieniä lapsia kuin aikuisiakin, ja erityisesti lasten kanssa työskenteleminen on Kertulle todella tuttua.

Opettajana Kerttu on kannustava, järjestelmällinen ja kokeilunhaluinen. Hän pyrkii aina siihen, että tunneilla on salliva ja kannustava ilmapiiri, jonne kaikki ovat tervetulleita.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mielessäsi pyörii varmasti monenlaisia kysymyksiä tanssikoulun ja tanssituntien käytänteisiin liittyen. Kurkkaa vieressä olevasta laatikosta tavallisimmat kysymykset ja katso löytyisikö sieltä vastausta. Mikäli ei löydy, älä epäröi ottaa yhteyttä emaililla info@tanssintahti.com tai puhelimella 045-1895151 (Karkki)

Saako tunneilla käydä kokeilemassa?

Ensimmäinen kerta on uudelle oppilaalle ilmainen kokeilukerta eli jos sen jälkeen tanssi ei tunnukaan omalta, emme laskuta tanssitunnista mitään. Tämän jälkeen oppilas on velvollinen maksamaan kausimaksun. Mikäli ensimmäisen kokeilukerran jälkeen vielä kaudelle osallistuminen mietityttää laita meille toimistoon viestiä ja sovitaan kertamaksu muutamalle tunnille. Lisää tietoa tästä löytyy TanssinTahdin säännöistä.

Pitääkö tunneille ilmoittautua etukäteen?

Ilmoittautuminen ryhmiin tulee tehdä etukäteen nettisivuilla olevan linkin kautta. Näin opettaja tietää, ketä tunnille on tulossa ja meillä on yhteystiedot valmiina, mikäli tanssiminen tuntuu mukavalta.

Ilmoittautuminen on tärkeää myös siksi, että osalla paikkakunnista ryhmät täyttyvät nopeasti. Mikäli tanssiminen ei tunnukaan mukavalta kokeilukerran jälkeen, peru ilmoittautuminen laittamalla emailia info@tanssintahti.com

Miten ja milloin lasku tunnista tulee?

Lasku tulee Hobiverissa ilmoitetun huoltajan sähköpostiin syyskaudella elo-syyskuun aikana ja kevätkaudella tammi-helmikuun aikana. Laskut kirjoitetaan toimistolla ryhmittäin ja jos näyttää, että joku ryhmä ”elää” kokoonpanonsa puitteissa paljon, voi olla että laskun kirjoittamisen kanssa odotetaan, kunnes nähdään ketä ryhmässä lopulta tanssii.

Mitä tanssitunneilla on päällä?

Tunneilla liikutaan monipuolisesti, joten päällä tulee olla sellaiset joustavat ja mukavat vaatteet, joiden kanssa voi tanssia sekä pystyssä että lattiatasossa. Jalkineiden osalta suositukset eri salien osalta (riippuen lattiamateriaalista) ovat vähän erilaiset.

Kellon nuorisoserualla ja Vammalan Seukulla on hyvä olla hyvin jalassa pysyvät tossut, koska salissa on vanha puulattia.

Pitkät hiukset on hyvä olla kiinni ja korut kannattaa jättää kotiin.

Saavatko vanhemmat olla mukana tunneilla?

Vanhemmat ovat mukana ainoastaan napero -tunneilla. Kaikilla muilla tunneilla lapset ovat salissa opettajan kanssa keskenään. Pienimpien tanssijoiden kohdalla tätä voi toki harjoitella jokusen kerran, mutta sinun on vanhempana hyvä valmistaa lastasi tähän jo tunnille tullessa.

Voivatko vanhemmat tuoda lapset tunnille yksinään?

Kouluikäiset voi jättää pihalle ja hakea siitä pois tunnin jälkeen. Alle kouluikäisten kanssa vanhempien on hyvä käyttää omaa harkintaa lapsen pärjäämisen suhteen. 3-4 -vuotiaiden osalta toivomme, että käytävän puolella olisi ainakin joitakin vanhempia, jos esim. vessahätä sattuu yllättämään. Vanhemmat voisivat keskenään pitää huolen, että päivystävät tilassa vaikka vuoronperään toisten käydessä kävelyllä tai kauppa-asialla. 5-6 -vuotiaiden osalta vanhempien oma harkinta on tärkeää.

TanssinTahdin opettajilla on vastuu oppilaista vain tanssisalissa, joten nuorempien oppilaiden vanhempien olisi hyvä olla paikalla lapsien saliin menoon asti että tunnin loppuessa.

TANSSINTAHTI TUOTTEET

TanssinTahdin vaatteet on nyt myynnissä! Tilaa omasi suoraan toimistolta, postitetaan tuotteet kahden arkipäivän sisällä.

Lisätiedot, koot ja ohjeet: TanssinTahdin tuotteet 2022