tanssintahti tanssittaa

Sastamala

Sastamalan ilmoitustaulu

JO TANSSINEIDEN TIIVISKURSSI:

21.11 ja 5.12 klo 10-13

Tiiviskurssilla päästään tutustumaan erilaisiin tanssilajeihin.

Maistiaisia saadaan mm. latinoshowsta, nykytanssista ja showtanssin parityöskentelystä. Oppilaat pääsevät myös luomaan omaa liikemateriaalia ja sitä kautta testamaan erilaisia tapoja miten koreografioita voi rakentaa.

Opettajina: Elisa ja Anniina

Hinta: 60€

Ilmoittaudu tästä.

Syystiedoite syyslomista lähtenyt oppilaille, pääset lukemaan sen tästä.

Uusia oppilaita otetaan mukaan, ilmoittaudu mukaan info@tanssintahti.com

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli jäi jotain kysyttävää info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

SASTAMALA

Maanantai, 24.8.2020- 7.12.2020 (15 opetuskertaa) 

Vammalan Seukku ( Marttilankatu 35)

18-19.00 ShowLadies 

 

Keskiviikkoisin 26.8.-9.12.2020 (15 opetuskertaa)

Vammalan Seukku ( Marttilankatu 35) 

17.00-17.30 KiddieJam Taaperot 3-4v

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat 5-6v

18.15-19.00 ShowBabies alkeet 7-9v

19.00-19.45 FortniteJamit (poikien oma ryhmä)

Opettajana Elisa Ahonen

 

Torstaisin, 27.8.-10.12.2020 (16 opetuskertaa)

 Muistolan koulu (Nuupalankatu 28)

17.00-18.00 ShowKids 9-12v

18.00-19.00 ShowTeens +12v

19.00-20.00 LatinoShow alkeet

Opettajana Anniina Koivuniemi

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

ILMOITTAUTUMISOHJEET
Nettisivuilla oleva linkki ohjaa sinut ilmoittautumissivulle, jossa järjestelmä ohjaa sinua eteenpäin. Ilmoittautumisessa on seuraavat vaiheet. 
1. Täytä oppilaan tiedot
2. Valitse paikkakunta ja ryhmä, johon ilmoittaudut
3. Täytä huoltajan tiedot 
4. Täytä maksajan tiedot ja valitse laskutustapa ja haluamasi määrä maksueriä
5. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja hyväksy koulun säännöt. Luethan linkissä olevat säännöt tarkkaan läpi epäselvyyksien välttämiseksi. 
6. Lähetä ilmoittautuminen 
7. Tarkista, että sähköpostiisi tuli vahvistusviesti ja käyttäjätunnukset 
8. TERVETULOA MUKAAN TANSSINTAHDIN TOIMINTAAN! 
Ilmoittautuminen tehdään oppilaan iän mukaan sopivaan ryhmään. Ikärajat ovat ohjeellisia, mutta lähtökohtaisesti ilmoita lapsesi sopivaan ikäryhmään. Niillä paikkakunnilla, joilla on tarjolla eri lajeja, tee valinta myös tämän suhteen. Jatkoryhmät on tarkoitettu oppilaille, joilla on vähintään 2 lukuvuotta tanssiharrastusta takana TanssinTahdin ryhmissä tai jossain vastaavassa tanssiryhmässä. 
Mikäli sinulle on epäselvää, mihin ryhmään ilmoittautuminen tulee tehdä, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin löydetään yhdessä sopiva ryhmä. 
Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä karoliina@tanssintahti.com.  
Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Hobiverin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Karkki 045-1895151
Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.
Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin ennen ilmoittautumista.

 

 

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam® -tunneille ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam® -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löytyy sivuilta www.kiddiejam.fi

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

Showtanssituntien sisältö vaihtelee paikkakunnittain ohjaajan vahvuuksien ja ryhmän toiveiden mukaan. Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Kauden alussa jaetaan eri toimipisteissä omat tiedotteet siitä, minkä tyyppistä showtanssia ryhmä tulee kauden aikana harjoittelemaan.

Naisten oma tunti. Tällä tunnilla käydään oppilaiden toiveiden mukaan uusia tanssilajeja tutuiksi ja heittäydytään tanssin maailmaan. Kauden aikana käydään läpi ainakin: showtanssin, street tanssin, latinoshown perusteita.

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

7x tiiviskurssi alkaa 24.8 Hinta 56€

Jätkien omat Fortnite Jamit. Poikien oma tanssitunti, missä Fortnite pelistä tunnetuiksi tulleet muuvit on kaiken alku ja juuri. Tunnilla treenataan vähän ja tanssitaan paljon. Mitään ei tarvi ennakkoon osata eikä pelistä itsestään tietää yhtään mitään.

Tämä tunti on tarkoitettu paritansseista kiinnostuneille. Tunneilla lähdetään alkeista, joten ei tarvitse osata askeltakaan ennen tunneille tuloa. Lajeina foksi, fusku, tango, valssi, humppa, bugg, jne.. Lopulliset lajit päätetään yhdessä oppilaiden kanssa. Kurssi on 7x tiiviskurssi. Hinta 80e.

Latinoshow

Tervetuloa sastamalan tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Tervetuloa sastamalan sporttileirille!

Syyslomalla sporttaamaan
TanssinTahdin ja MeidänBoksin kans! 
MEIDÄNBOKSILLA

MA-TI 12.-13.10 KLO: 9-15.30

MUKAAN OVAT TERVETULLEITA KAIKKI 6-15V LIIKUUNASTA JA TANSSISTA KIINNOSTUNEET, AIKAISEMPAA TANSSI- TAI LIIKUNTATAUSTAA EI TARVITSE.

Opettajina:

Pirita Rantanen / MeidänBoksi

Elisa Ahonen / TanssinTahti

HINTA 120€

SISÄLTÄÄ:

  • Vähintään 4x45min sporttia/päivä. Mm. Tanssia,fysiikkaharjoituksia, liikuntaleikkejä, temppuilua..
  • Maittavan kotiruokalounaan + välipalan
  • joka päiväohjauksen ja valvonnan koko leirin ajan
  • Pihapelejä, yhteishengen luomista, uusia ystäviä…

Elisa Ahonen

Tanssinopettaja STOL ry, Sosionomi (AMK)

Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa.

Elisa on Lissun oikea ja vasen käsi Sastamalan alueen tanssitoiminnassa. Hän on opettaja äärimmäisen valoisa ja ihmisläheinen ja löytää jokaisella tunnilla tavan saada oppilaat nauttimaan tekemisestä ja oppimisenriemusta.

Elisan kunnianhimo kehittyä opettajana ja tanssijana on ihailtavaa ja työ tuo koko ajan enemmän tulosta. Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys ElisaKoo.

Elisa opettaa Sastamalassa ja Punkalaitumella lasten ryhmiä ja on aktiivisesti mukana koulun paritanssitoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa sekä toimii tanssikoulun hallinnoiman Kiddiejam -konseptin kouluttajana. 

ANNIINA KOIVUNIEMI

Opiskelija OAMK tanssinopettajakoulutus

Anniina kuuluu TanssinTahdin omaan ydinperheeseen ja on aloittanut oman tanssiuransa jo vauvana. Hän tanssi lapsuus- ja nuoruusvuotensa vakio-ja latinalaistansseja kilpaillen kaikissa ikäluokissa Suomen kärkiparien joukossa. Kisauran jälkeen Anniina siirtyi latinoshow-maailmaan, josta niinikään on kertynyt lukuisia mestaruuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Anniina viimeistelee opintojaan Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, jossa hän on laajentanut osaamistaan showtanssin ja muiden yksilölajien pariin.

Anniina on imenyt opettajuuteen liittyviä asioita pienestä pitäen ja luonut oman lempeän rauhallisen, mutta vaativan opetustapansa pitkän kokemuksen ja ammatillisten opintojen kautta.

Anniina opettaa koulumme Sastamalan ryhmiä sekä valmentaa kisaryhmäläisiä.

AMANDA PAASIKKO

Tanssinohjaaja, sosionomi (AMK)

Amandan oma tanssiharrastustausta on streetlajeissa, joita hän on tanssinut pienestä tytöstä.

Ohjaamaan Amanda alkoi jo yläasteikäisenä ja tanssinopettaminen on lukuvuonna 2020-21 tämän taitavan nuoren naisen leipätyö.

Amandan opetustyyli on selkeä ja innostava ja hän saa oppilaat tuntemaan onnistumisen elämyksiä ja näin edistymään harrastuksessaan.  

Amanda opettaa TanssinTahdin Huittisten ja Sastamalan oppilaita.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.