tanssintahti tanssittaa

Sastamala

Sastamalan ilmoitustaulu

 

Muistattehan käydä lukemassa tanssikoulun säännöt, löytyy painamalla tästä

Ryhmät ovat hienosti lähteneet käyntiin, mutta kaikkiin alkeistason ryhmiin otetaan tanssijoita kesken kauden mukaan.

 

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli jäi jotain kysyttävää info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151 

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

 

SASTAMALA

Maanantai, 13.1.2020- 4.5.2020, (15 opetuskertaa) 

Vammalan Seukku ( Marttilankatu 35)

17.30-18.00 Naperot alle 3v (vanhemman kanssa) – UUSI KURSSI ALKAA VKO 10 2.3. 30min x8 tiiviskurssi – ilmoittaudu tästä.  Hinta 65€/pari.

18-19.00 ShowLadies- ilmoittaudu tästä

 19-19.45/20.30 Vaihtuvat 3x tiiviskurssit.

 2. 2.3.-16.3. Hulluna Humppaa! / 14-20 -vuotiaiden oma paritanssitiivari, jossa tanssitaan ”hullun humpan” lisäksi muita nuorten musiikkiin sopivia paritansseja (foksi, fusku, bugg). 3x45min. Tule rohkeasti mukaan, yksin kaksin tai porukalla —tanssikoulu tarjoaa kurssin 20€/henkilö. Osallistujia tulee olla vähintään. Osallistujia tulee olla vähintään 6. Ilmoittaudu tästä.

 3 23.3.-6.4. NaistenVuoro! 90minx3

 427.4-11.5. MiestenVuoro! 90minx3

 Mikäli tiiviskursseista on mitään kysyttävää, laita viestiä suoraan Elisalle elisa@elisakoo.fi 

Keskiviikko, 15.1.2020- 6.5.2020 (16 opetuskertaa) 

Vammalan Seukku ( Marttilankatu 35) 

17.15-17.45 KiddieJam Taaperot 3-4v. Ilmoittaudu tästä 

17.45-18.30 KiddieJam Tenavat 5-6v.   Ilmoittaudu tästä

18.30-19.15 ShowBabies alkeet 7-9v. Ilmoittaudu tästä 

19.15-20.00 FortniteJamit (poikien oma ryhmä). Ilmoittaudu tästä. 

Opettajana Elisa Ahonen 

 

Torstai, 16.1.-7.5.2020 (15 opetuskertaa) 

 Muistolan koulu (Nuupalankatu 28) 

 18-19.15  ShowKids ja Teens.

Opettajana Joel Alalantela 

 Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin. 

 

 Kevään TanssinTatsia-näytös tanssitaan alustavasti perjantaina 8.5.2020.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam® -tunneille ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam® -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löytyy sivuilta www.kiddiejam.fi

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

Showtanssituntien sisältö vaihtelee paikkakunnittain ohjaajan vahvuuksien ja ryhmän toiveiden mukaan. Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Kauden alussa jaetaan eri toimipisteissä omat tiedotteet siitä, minkä tyyppistä showtanssia ryhmä tulee kauden aikana harjoittelemaan.

Naisten oma tunti. Tällä tunnilla käydään oppilaiden toiveiden mukaan uusia tanssilajeja tutuiksi ja heittäydytään tanssin maailmaan. Kauden aikana käydään läpi ainakin: showtanssin, street tanssin, latinoshown perusteita.

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

7x tiiviskurssi, (alkaa vko 44) 23.10. 

Jätkien omat Fortnite Jamit. Poikien oma tanssitunti, missä Fortnite pelistä tunnetuiksi tulleet muuvit on kaiken alku ja juuri. Tunnilla treenataan vähän ja tanssitaan paljon. Mitään ei tarvi ennakkoon osata eikä pelistä itsestään tietää yhtään mitään.

7x tiiviskurssi, alkaa (vko 44) 23.10. 

Tämä tunti on tarkoitettu paritansseista kiinnostuneille. Tunneilla lähdetään alkeista, joten ei tarvitse osata askeltakaan ennen tunneille tuloa. Lajeina foksi, fusku, tango, valssi, humppa, bugg, jne.. Lopulliset lajit päätetään yhdessä oppilaiden kanssa. Kurssi on 7x tiiviskurssi. Hinta 80e.

Tervetuloa sastamalan tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Elisa Ahonen

Elisan koulutus on luovien toimintojen parista (liikunta, musiikki, tanssi, draama) ja hän on ammatiltaan sosionomi AMK. Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa.

Elisa on lähes 10 vuoden ajan ollut TanssinTahdin omien koulutettavien joukossa ja hän on suorittanut Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n taso 1 -tutkinnon. Elisa toimii kouluttajana KiddieJam -konseptissa.

Elisa on Lissun oikea ja vasen käsi Sastamalan alueen tanssitoiminnassa. Hän on opettaja äärimmäisen valoisa ja ihmisläheinen ja löytää jokaisella tunnilla tavan saada oppilaat nauttimaan tekemisestä ja oppimisenriemusta. Elisan kunnianhimo kehittyä opettajana ja tanssijana on ihailtavaa ja työ tuo koko ajan enemmän tulosta. Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys ElisaKoo. 

Elisa opettaa Sastamalassa  lasten ryhmiä ja on aktiivisesti mukana koulun paritanssitoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa. 

www.elisakoo.fi.

Joel Alalantela

Joel on Etelä-Pohjanmaalta syntyisin oleva nuori mies, joka on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2012. Hän on DANCE -ohjelman finalisti eli osoitti tässä TV-formaatissa
olevansa äärimmäisen muuntautumiskykyinen ja lahjakas tanssija. Nyt Joel viimeistelee opintojaan Oulun ammattikorkeakoulun
tanssinopettajakoulutuksessa, on mukana Oulun kaupungin Peppi Pitkätossu -musikaalissa ja tekee koreografioita showtanssin puolella ryhmille, sooloille ja duoille.

Käy tutustumassa Joeliin hänen  IG-profiilissaan.

Opettajana Joel on vaativa mutta kannustava ja hän jaksaa oppilaiden kanssa yhdessä iloita kehittymisestä ja onnistumisista.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.

hibaby