TanssinTahti —siellä missä sinäkin!

VIIKKORYHMÄT

KEVÄTKAUDEN 2022 PAIKKAKUNNAT

Tanssikoulu TanssinTahdin viikkoryhmät toimii isojen keskusten ja kaupunkien laitamilla tai ulkopuolella ja pyrkii tuomaan tanssiharrastuksen lähelle kotia, jotta kynnys harrastuksen aloittamiseen kävisi mahdollisimman pieneksi. Vanhempia helpottaa se, että tanssitunnille ei tarvitse lähteä ajamaan pitkää matkaa ja lapsilla on turvallista aloittaa harrastus tutussa sosiaalisessa ympäristössä.

 

VIIKKORYHMÄT KEVÄÄLLÄ 2022

  • Ii

  • Kello

  • Liminka

  • Sastamala

  • Punkalaidun

  • Tampere

    Paikkakunnasta ja sen opettajatilanteesta riippuen tanssija voi olla mukana TanssinTahdin ryhmissä parista vuodesta useampaan vuoteen –mikäli omat resurssit loppuvat tanssijoiden edistyessä ja kasvaessa, koululla on yhteistyökumppaneita lähialueen isommissa keskuksissa ja oppilaita voidaan ohjata jatkamaan näissä.

Mikäli resurssit antavat myöten, tarjotaan edistyneemmille tanssijoille TT eli TanssinTahtiTrainees -ryhmiä ja yksilöllisempää opetusta omalla paikkakunnalla. Kaudella 2020 TanssinTahtiTrainees-ryhmiä on Limingassa, Haukiputaalla ja Sastamalassa. Kysy lisää mikäli nämä kiinnostavat.

viikkoryhmät

SINUNKIN PAIKKAKUNNASTASI TANSSINTAHTI – PAIKKAKUNTA?

Suurin paikkakuntien valintaan vaikuttava tekijä on sopivan opettajan löytyminen. Mikäli tanssiharrastustoimintaa on ollut vähän, ei alueella ole myöskään edistyneitä tanssijoita ja tanssinopettajia, joten opettaja joudutaan useimmiten hakemaan muualta. Lissu on toiminut tanssinopettajien kouluttajana yli kolmenkymmenen vuoden ajan, joten hänelle on syntynyt kattava verkosto eri puolille Suomea ja sitä hyödyntämällä opettaja on löytynyt lähes jokaiselle paikkakunnalle.

Mikäli asut alueella, johon kaivataan tämän tyyppistä toimintaa, ole yhteydessä Lissuun, liisa@tanssintahti.com, niin kartoitetaan mahdollisuuksia löytää teille mukava ja taitava opettaja!

Älä missaa TanssiOnline- uutisia!

Tervetuloa kuulemaan ensimmäisenä TanssiOnline-uutiset!

 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.