Tanssintahti kouluttaa

KOULUTUKSET 2021

HINNAT: 

Kiddiejam-tanssit / ohjaajien koulutuspäivä 150€ (sis.alv), päivän kesto 8x45min) 

Kolme tanssilajia (loruttelu, tekniikkasarja ja tanssisarja), 2 esimerkkituntia + kirjallinen tuntisuunnitelma, teoriatuokio ryhmälle valitusta aiheesta. 

Enkkutanssi / ohjaajien koulutuspäivä  75€ (sis.alv), päivän kesto  4x45min 

Kaksi teemaa, yksi esimerkkitunti ja kirjallinen tuntisuunnitelma

Koulutukset ovat olleet koronatauolla syksyllä 2020. Kevään osalta odottelemme selkeämpiä aikoja livekoulutusten järjestämiseen. Verkkokoulutuksia on mahdollista pitää Zoomin kautta, seuraa sivujamme niin pysyt ajantasalla! 

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä. 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA, MAHDOLLISET KORONAEPIDEMIAAN LIITTYVÄT PERUUTUKSET TOKI OTETAAN HUOMIOON. 

Mikäli peruutat osallistumisesi ilmoittautumisen deadlinen jälkeen, laskutamme kurssihinnasta 50%. Mikäli peruutus tulee viisi (5) päivää ennen kurssia tai jätät tulematta, laskutamme koko koulutuksen hinnan. Maksuton peruutus vain lääkärintodistusta vastaan. 

Otathan seurantaan myös Kiddiejam FB-sivun

 

”Valmiit lajinomaiset materiaalit musiikkeineen suoraa käytettäväksi, upeaa! Ammattitaidolla kehitetty, mietitty ja toteutettu uusi tuote lasten monipuoliseen tanssinopetukseen.”
Lastentarhanopettaja, tanssinopettaja Ikaalisista

”Harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka eivät olleet mukana. Fiiliksissä — tätä tanssin varhaiskasvatus on kaivannut pitkään!”

Luokanopettaja, tanssinopettaja Kajaanista

KIDDIEJAM JA ENKKUTANSSI

Kiddiejam on alle kouluikäisten tanssinopetuksen konsepti, jonka kautta eri tanssilajeja tuodaan mukaan lasten opetukseen. Lajeina ovat baletti, hip hop, kansantanssi, paritanssi ja showtanssi. Koulutuksissa saat valmiin materiaalin: loruttelutanssi, tekniikkasarja, tanssisarja ja tuntisuunnitelma. Koulutuspäivässä käydään läpi kolme tanssilajia.

Enkkutanssin kautta opetetaan lapsille englannin kielen alkeita —teemoina ovat numerot, värit, eläimet ja tervehdykset. Päivän aikana käydään läpi kaksi teemaa.Koulutuksen sisältö  sopii sekä varhaiskasvatuksen ihmisille että tanssin ja liikunnan ammattilaisille ja opiskelijoille. 

Lissun blogissa on kerrottu lisää koulutuksien sisällöistä.

Löydät linkit konseptiimme myös Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuuden Ilo kasvaa liikkuen ja Liikkuva koulu -ideasivuilta. Tanssiminenhan on liikuntaa parhaimmillaan, joten esim. Liikkuva koulu -hankkeen rahoitusta on varmaan käytettävissä tähän —tutkithan asiaa ja juttele työyhteisösi kanssa ! Pienellä siivulla tämän tyyppisestä rahoitusta voit ostaa meiltä tanssinopettajan pitämän koulutuspäivän, jossa käydään Kiddiejam-konseptin materiaalia läpi. Kysy meiltä tarjousta koulutuspäivästä: info@tanssintahti.com

Lue lisää tästä.

HULLUNA HUMPPAA -TANSSIKASVATUSTA NUORILLE

Hulluna Humppaa on tanssikoulun pyörittämä tanssikasvatushanke, jonka kautta pyritään saamaan paritanssia leviämään yläkoulu- ja lukioikäisten pariin.

Hulluna Humppaa löytyy myös Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuuden Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -sivujen ideasivuilta.

Lue lisää tästä.

OLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

Lissu on kouluttanut Suomen Tanssinopettajain liittoon kymmeniä opettajia ja järjestää näitä koulutuksia parin vuoden välein. Pirauta, mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta: 050-4431011

 

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.