Tanssintahti kouluttaa

TULEVAT KIDDIEJAM- JA ENKKUTANSSI KOULUTUKSET 2020

HINNAT: 

Kiddiejam-tanssit / ohjaajien koulutuspäivä 150€ (sis.alv), päivän kesto 8x45min) 

Kolme tanssilajia (loruttelu, tekniikkasarja ja tanssisarja), 2 esimerkkituntia + kirjallinen tuntisuunnitelma, teoriatuokio ryhmälle valitusta aiheesta. 

Enkkutanssi / ohjaajien koulutuspäivä  75€ (sis.alv), päivän kesto  4x45min 

Kaksi teemaa, yksi esimerkkitunti ja kirjallinen tuntisuunnitelma

 

VUODEN 2020 KOULUTUKSET: 

La 28.11.2020 Kiddiejam. Lajeina hiphop 2, showtanssi 2 ja discotanssi 1 / klo 9-18 / Tampere / Kouluttaja Elisa Ahonen

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä. 

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA, MAHDOLLISET KORONAEPIDEMIAAN LIITTYVÄT PERUUTUKSET TOKI OTETAAN HUOMIOON. 

Mikäli peruutat osallistumisesi ilmoittautumisen deadlinen jälkeen, laskutamme kurssihinnasta 50%. Mikäli peruutus tulee viisi (5) päivää ennen kurssia tai jätät tulematta, laskutamme koko koulutuksen hinnan. Maksuton peruutus vain lääkärintodistusta vastaan. 

 

”Valmiit lajinomaiset materiaalit musiikkeineen suoraa käytettäväksi, upeaa! Ammattitaidolla kehitetty, mietitty ja toteutettu uusi tuote lasten monipuoliseen tanssinopetukseen.”
Lastentarhanopettaja, tanssinopettaja Ikaalisista

”Harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka eivät olleet mukana. Fiiliksissä — tätä tanssin varhaiskasvatus on kaivannut pitkään!”

Luokanopettaja, tanssinopettaja Kajaanista

KIDDIEJAM JA ENKKUTANSSI

Kiddiejam on alle kouluikäisten tanssinopetuksen konsepti, jonka kautta eri tanssilajeja tuodaan mukaan lasten opetukseen. Lajeina ovat baletti, hip hop, kansantanssi, paritanssi ja showtanssi. Koulutuksissa saat valmiin materiaalin: loruttelutanssi, tekniikkasarja, tanssisarja ja tuntisuunnitelma. Koulutuspäivässä käydään läpi kolme tanssilajia.

Enkkutanssin kautta opetetaan lapsille englannin kielen alkeita —teemoina ovat numerot, värit, eläimet ja tervehdykset. Päivän aikana käydään läpi kaksi teemaa.Koulutuksen sisältö  sopii sekä varhaiskasvatuksen ihmisille että tanssin ja liikunnan ammattilaisille ja opiskelijoille. 

Lissun blogissa on kerrottu lisää koulutuksien sisällöistä.

Löydät linkit konseptiimme myös Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuuden Ilo kasvaa liikkuen ja Liikkuva koulu -ideasivuilta. Tanssiminenhan on liikuntaa parhaimmillaan, joten esim. Liikkuva koulu -hankkeen rahoitusta on varmaan käytettävissä tähän —tutkithan asiaa ja juttele työyhteisösi kanssa ! Pienellä siivulla tämän tyyppisestä rahoitusta voit ostaa meiltä tanssinopettajan pitämän koulutuspäivän, jossa käydään Kiddiejam-konseptin materiaalia läpi. Kysy meiltä tarjousta koulutuspäivästä: info@tanssintahti.com

Lue lisää tästä.

HULLUNA HUMPPAA ONLINE -TANSSIKASVATUSTA NUORILLE

Hulluna Humppaa on tanssikoulun pyörittämä tanssikasvatushanke, jonka kautta pyritään saamaan paritanssia leviämään yläkoulu- ja lukioikäisten pariin.Maksuttomat fusku -ja bugg-kurssit ovat vapaasti käytettävissä ja niihin liittyvät Open Oppaat antavat hyviä käytännön vinkkejä opettajille ja ohjaajille. Tuotteet löytyvät kaupastamme.

Hulluna Humppaa Online löytyy myös Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuuden Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -sivujen ideasivuilta.

Lue lisää tästä.

OLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

Lissu on kouluttanut Suomen Tanssinopettajain liittoon kymmeniä opettajia ja järjestää näitä koulutuksia parin vuoden välein.

Tällä hetkellä on menossa elokuussa 2019 alkanut koulutus, jossa on mukana parikymmentä innokasta tulevaa tanssinopettajaa. Uusia oppilaita ei oteta mukaan tähän koulutukseen.

 

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.