tanssintahti kouluttaa

KIDDIEJAM

JAMMAILLAANKO?

KIDDIEJAM on lasten tanssinopetuksen pedagoginen konsepti, jonka kautta koulutetaan varhaiskasvatuksen, alakoulujen ja tanssinopetuksen tai liikunnan parissa toimivia tahoja ja henkilöitä pitämään onnistuneita tanssituokioita alle kouluikäisille ja alkuopetuksessa oleville lapsille.

Kiddiejamin pohjimmaisena ajatuksena on tuoda eri tanssilajien ominaispiirteet sisällyttävää opetusta lastentanssin kentälle luovuutta ja tanssin riemua unohtamatta. Lajien ominaispiirteitä ovat mm. opetuskulttuuriin liittyvät asiat, kehonmuoto ja tanssillinen liike, askelikot ja liikkeet sekä lajille tyypillisen musiikin käyttäminen. Näiden asioiden avulla lapselle annetaan mahdollisuus tutustua erilaisiin tanssilajiperheisiin ja saada kokemuksia monenlaisesta tanssista.

KIDDIEJAM KOULUTUKSET

Kiddiejam verkkokoulutus
Kiddiejam verkkokoulutus

TUTOROINTI

Tilaa henkilökohtainen tutorointi ja kehity lasten opettamisessa!

Epäröitkö lasten opetuksessa? Onko sinulla haasteita?

Tanssin aakkosten opettaminen alle kouluikäisille lapsille on työtä, joka palkitsee monella tavalla, mutta jossa opettaja on erilaisten haasteiden edessä kuin isompien lasten kanssa.

Harrastuksissa lasten ryhmät täyttyvät kauden alussa usein ensimmäisinä eli osaavalle lastenohjaajalle ja -opettajalle riittää töitä. Opettajana  pääset käyttämään pedagogista silmääsi ja saat nähdä liikunnan riemua parhaimmillaan.

Älä jää pulmien kanssa yksin, Elisan tutorointi auttaa löytämään ratkaisuja pulmiin ja pääset nauttimaan lasten opettamisen ihanuudesta täysillä. Tutoroinnin kautta saat uusia metodeja, ideoita haasteiden selättämiseen ja tärkeää vertaistukea pitkän linjan ammattilaiselta.

Tutoroinnin sisältö räätälöidään juuri sinulle tai pienryhmälle sopiviksi. Mahdollisia  teemoja voivat olla harjoituksien pilkkominen, taidon harjoituttamisen vaiheistaminen, ryhmänhallintaan liittyvät pulmat ja vinkit niiden  ratkaisemiseksi tai vaikkapa työssä jaksaminen ja vinkit oman työn mielekkäänä pitämiseen.

Tutorointi ei sisällä valmiita KiddieJam materiaaleja tai tuntien sisältöön liittyvää kirjallista materiaalia. Jos haluat keskustella tietystä KiddieJamin materiaalipaketista, pidäthän huolen, että se on sinulla olemassa.

KiddieJam kouluttajamme Elisa Ahonen on työskennellyt lasten kanssa jo lähes 15vuoden ajan ja koulutukseltaan sosionomi AMK että tanssinopettaja AMK. Elisa pitää 2x45min tutor-hetkiä, millä pääsette pureutumaan juuri sinun ongelmakohtiin.

Hinta tutoroinnille on 185€ (sis.alv24%). 

Tilaa tutorointi itsellesi laittamalla sähköpostia info@tanssintahti.com tai soittamalla Karoliinalle 045-1895151. 

KUUKAUSITTAISET KAHVITTELUT?

KiddieJam -kahvihetkissä jutellaan vapaamuotoisesti lasten ohjaamiseen liittyvistä ilmiöistä, teemoista ja haasteista. Kahvipöydän kattaa Elisa ja hän myös valmistelee päivän aiheen. Vaikka aihe on Elisan valmistelema, kyseessä ei luento vaan vuorovaikutteinen ja osallistujiensa näköinen tapaaminen.

Kahvihetkien tarkoitus on lisätä verkostoitumisen mahdollisuuksia, jakaa kokemuksia lasten ohjaamisesta sekä saada vertaistukea omaan työhön ja työssä jaksamiseen.

Syksyn kahvihetkien aiheina tulevat olemaan mm. tärkeät vinkit ryhmänhallintaan, laadukkaan lastenmusiikin löytäminen ja jaksaminen työssä.

KiddieJam -kahvihetket järjestetään joka kuukauden viimeinen perjantai klo: 12.00-13.00. (27.10, 24.11 ja poikkeuksellisesti joulukuussa jo 15.12)

 

TILAUSKOULUTUS

TILAA YHTEISÖLLESI RÄÄTÄLÖITY KIDDIEJAM OHJAAJIENKOULUTUS VERKOSSA!

1500€+ALV24%

(Livenä pidettävään koulutukseen hinnan päälle tulee mahdolliset opettajan matkakulut ja salivuokra.)

Koulutuksen hinta sisältää:

  • Kouluttajan palkkion (suunnittelu, toteutus, arviointi)
  • Koulutusmateriaali osallistujille verkkosivuna (lajikohtainen materiaali pdf-tiedostona ja videoina, lisäksi koulutuksessa kuvatun materiaalin tallentaminen alustalle)

Koulutuksen laajuus on 8x45min ja se pitää sisällään

  • Kahden tanssilajin materiaali (loruttelutanssi, tekniikkaharjoitus, tanssisarja) Lajit päätetään yhdessä järjestäjän kanssa. Vinkkejä lajien opettamiseen.
  • Yhden tanssilajin valmis tuntisuunnitelma. Tämä tunti demotaan päivän aikana.
  • Pedagoginen näkökulma lasten tanssinopettamiseen sekä käytännön vinkkejä tunnin käytänteisiin ja ryhmän hallintaan
  • Tutorapu koulutuksen jälkeen KiddieJam ohjaajien FB-ryhmässä.

Lataa tästä tarjous PDF-tiedostona ja toimita eteenpäin.

Kysy rohkeasti lisää: info@tanssintahti.com tai soita Karkille 045-1895151. 

kiddiejam 1 levy

KIDDIEJAM MUSIIKKI

Kiddiejam 1 ley sekä Kiddiejam 2 levyn ensimmäinen single ’pingviinitanssi’ on nyt julkaisu verkossa ja on ostettavissa suosituimmissa verkkokaupoissa

Osta Itunesista!

Kuuntele Spotifysta!

kiddiejam pigviinitanssi