ILMOITTAUTUMISTA JA POISSAOLOJA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

ILMOITTAUTUMISTA JA POISSAOLOJA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Lukukauden kestäville kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Hobiver- järjestelmän kautta ryhmän kohdalla olevasta linkistä. Mikäli ilmoittautuminen tätä kautta ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittautua myös sähköpostilla info@tanssintahti.com. Lisätietoja saa Karoliinalta, 045-1895151. Ilmoittautuessasi tanssitunneille sitoudut hyväksymään TanssinTahdin säännöt. 

Ilmoittautuminen on sitova ja on voimassa yhden kauden ajan. Ilmoittautuessasi hyväksyt, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, mikäli oppilas lopettaa kesken kauden. Mikäli haluat kokeilla tuntia useamman kuin yhden kerran, voit tehdä sen suorittamalla hinnaston mukaisen kertamaksun jokaisesta kokeilutunnista. Ole tässä tapauksessa yhteydessä toimistoon, karoliina@tanssintahti.com—asia tulee aina sopia etukäteen. 

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on paikkoja ja asiasta sovitaan ryhmän opettajan kanssa.  

Kaikilla syyslukukaudelle ilmoittautuneilla on automaattisesti paikka myös kevälukukaudella, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Mikäli oppilas ei jatka kevätlukukaudella, paikan peruuttamisesta täytyy ilmoittaa ennen syyslukukauden päättymistä. Tämä ilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@tanssintahti.com, josta tulee asiaan vahvistusviesti. Peruuttaminen on voimassa vahvistusviestin jälkeen. Mikäli oppilas ei tee ilmoitusta syyslukukauden loppuun mennessä, hän on velvollinen maksamaan myös kevätlukukauden lukukausimaksun. 

Jos perheestäsi on tulossa useampi oppilas, ilmoita ensin yksi jäsen. Tämän jälkeen kirjaudu uudelleen sisään ensimmäiselle jäsenelle luomillasi tunnuksilla ja ilmoittaudu toisen henkilön tiedoilla. Jatkossa koko perheen käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite ja salasana. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden sähköpostiisi ilmoittautumissivulta. 

 MAKSUT 

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan kausittain. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Maksu kohdistuu oikealle laskulle viitenumeroa käytettäessä. Jos sähköpostilla tai postilla tullut lasku katoaa, löydät lähetetyn laskun ilmoittautumisjärjestelmästä. 

Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen. Maksuihin on mahdollista saada lisää maksuaikaa ja se on mahdollista suorittaa osissa, ole tästä aina yhteydessä toimistoon info@tanssintahti.com 

MAKSUTAVAT 

Tanssikoulu lähettää sinulle laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos taas olet valinnut laskun toimitustavaksi kirjeen, on laskutuslisä 3 €. 

Lukukausimaksun voi maksaa kulttuuri- tai liikuntaseteleillä sekä niiden mobiilisovelluksilla ennen laskun erääntymistä toimiston kanssa sovitulla tavalla. Huomaathan, että liikuntasatelit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa esim. oman lapsen tanssitunteja.

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN 

Osallistumisen lukukauden opetukseen voi perua peruuttamalla osallistumisensa viikon sisällä aloittamisesta, jolloin ensimmäinen tunti katsotaan ilmaiseksi kokeilukerraksi. Ensimmäiseksi tunniksi lasketaan ilmoittautumisen jälkeen lukujärjestyksessä seuraavan kerran pidettävä tanssitunti. Jatkaessaan tanssitunneilla oppilas on velvollinen maksamaan koko kauden kausimaksun. Kesken kauden lopettaneen oppilaan kausimaksua ei palauteta. 

Mikäli tiedät, että oppilas joutuu olemaan pois useamman kerran esim. loukkaantumisen vuoksi, ole yhteydessä Karoliinaan niin sovitaan mahdollinen hyvitys maksusta. Asia täytyy sopia etukäteen tai heti sairasloman alkaessa, jotta hyvitystä voidaan harkita. 

Peruutus tehdään osoitteeseen info@tanssintahti.com, tähän viestiin vastataan vahvistusviestillä. Peruutus on voimassa vahvistusviestin saamisen jälkeen. Peruuttamista ei voi tehdä suullisesti tai suoraan opettajalle tai puhelimitse! 

Mikäli haluat kokeilla tuntia useamman kuin yhden kerran, asiasta on sovittava etukäteen toimiston kanssa, karoliina@tanssintahti.com, 045-1895151. Kun asia on sovittu etukäteen, sinun on mahdollista kokeilla tuntia kertamaksulla: 30 min tunti 10 euroa, 45min tunti 15 euroa, 60 min tunti 20 euroa, 75 min tunti 25 euroa.  Mikäli  oppilas käy mukana ryhmässä vain yhden kerran, tästä ei laskuteta kertamaksua eli ensimmäinen kerta on ilmainen kokeilukerta (koskee vain uusia oppilaita). 

Tiiviskurssien peruutukset täytyy tulla perille ja niistä tulee saada vahvistusviesti ennen tiiviskurssin alkamista, muutoin veloitamme koko maksun. 

PERUUTUKSET TAI TUNTIEN SIIRROT TANSSIKOULUN PUOLESTA

Tanssikoululla on oikeus peruuttaa tunti kerran lukukaudessa ilman korvausvelvoitetta äkillisen, ylivoimaisen esteen (esim. opettajan äkillinen sairastuminen) johdosta. Peruutuksesta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla tai kiireellisessä tapauksessa tekstiviestillä ja asiasta tiedotetaan sosiaalisessa mediassa.  

Tunteja voidaan siirtää toiseen ajankohtaan esim. opettajan sairastumisesta johtuen. Tunnin siirrosta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla. Mikäli opettaja on estynyt opettamasta pidempään, koululla on oikeus vaihtaa opettajaa. Kurssimaksua ei palauteta opettajan vaihtumisen takia.  

Tanssikoululla on oikeus tanssikoulusta riippumattomista syistä (tilojen tuhoutuminen, viranomaisten määräykset / suositukset, virus, pandemia, force majoure ) pitää opetustunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla tai siirtää kauden tunteja korkeintaan 3kk eteenpäin. Kurssimaksua ei tällaisessa tilanteessa palauteta.

 OPPILAAN POISSAOLOT

Tilapäisiä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa eikä niitä korvata rahassa. Mikäli paikkakunnalla on saman ikäryhmän muita tunteja, poissaolon voi käydä korvaamassa. 

Pitkäaikaisissa (yli neljä opetuskertaa) äkillisen sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi tulevissa poissaoloissa tanssikoulu hyvittää tunnit siitä päivästä eteenpäin kun sairasloma on alkanut ja se on todettu lääkärintodistuksella ja siitä on välittömästi oltu yhteydessä tanssikouluun sähköpostilla, info@tanssintahti.com. Hyvityksiä ei myönnetä takautuvasti. 

VAKUUTUKSET

Tanssikoulu TanssinTahdilla ei ole oppilaille vastuuvakuutusta. Huolehdithan siitä, että oppilaan oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa. 

TIEDOTTAMINEN JA ASIAKASTIEDOT

Tanssikoulun tiedottaminen tapahtuu sähköisesti: nettisivuilla, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Kiireisissä tapauksissa, esim. opettajan äkillinen sairastuminen tiedotus hoidetaan tekstiviestillä. Osa sähköposteista heittää meidän lähettämät suoraan roskapostiin, joten selaathan sitäkin aktiivisesti. 

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat ajantasaiset. Mikäli annetut tiedot ovat puutteelliset tai väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedottamisesta.

Nettisivuilla on aina ajankohtaisin tieto. Hobiver on vain jäsenrekisteri, siellä olevat tiedot kannattaa aina tarkistuttaa nettisivuilta. Ne eivät välttämättä ole ajankohtaisia.

VALOKUVAT JA VIDEOT 

TanssinTahti kuvaa videoita ja kuvia sosiaaliseen mediaan tanssitunneilta, leireiltä ja tapahtumista. Koululla on oikeus käyttää koulun tapahtumissa otettuja valokuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. Oppilas voi halutessaan jäädä pois kuvista.

Ilmoitathan erikseen, mikäli et halua että lapsesi näkyy koulun julkaisuissa esim. sosiaalisessa mediassa. 

MUUTA 

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneeseen jätetyistä tavaroista. 

Tanssikoulu pidättää oikeuden tanssi-iltaa koskeviin aikataulu- ja opettajamuutoksiin.

Tanssikoulun tunneilla ja näytöksissä valmistetut esitykset ja koreografiat ovat tekijänoikeuden alaisia eikä niitä saa esittää koulun ulkopuolisissa tilaisuuksissa ilman tekijän lupaa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikilla syyslukukaudelle ilmoittautuneilla on automaattisesti paikka myös kevälukukaudella, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Mikäli oppilas ei jatka kevätlukukaudella, paikan peruuttamisesta täytyy ilmoittaa ennen syyslukukauden päättymistä. Tämä ilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@tanssintahti.com, josta tulee asiaan vahvistusviesti. Peruuttaminen on voimassa vahvistusviestin jälkeen. Mikäli oppilas ei tee ilmoitusta syyslukukauden loppuun mennessä, hän on velvollinen maksamaan myös kevätlukukauden lukukausimaksun.

 

 

 

Jos perheestäsi on tulossa useampi oppilas, ilmoita ensin yksi jäsen. Tämän jälkeen kirjaudu uudelleen sisään ensimmäiselle jäsenelle luomillasi tunnuksilla ja ilmoittaudu toisen henkilön tiedoilla. Jatkossa koko perheen käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite ja salasana. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden sähköpostiisi ilmoittautumissivulta.

 

 

 

 MAKSUT

 

 

 

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan kausittain. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Maksu kohdistuu oikealle laskulle viitenumeroa käytettäessä. Jos sähköpostilla tai postilla tullut lasku katoaa, löydät lähetetyn laskun ilmoittautumisjärjestelmästä.

 

 

 

Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen. Maksuihin on mahdollista saada lisää maksuaikaa ja se on mahdollista suorittaa osissa, ole tästä aina yhteydessä toimistoon info@tanssintahti.com

 

 

 

MAKSUTAVAT

 

 

 

Tanssikoulu lähettää sinulle laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos taas olet valinnut laskun toimitustavaksi kirjeen, on laskutuslisä 3 €.

 

 

 

Lukukausimaksun voi maksaa kulttuuri- tai liikuntaseteleillä sekä niiden mobiilisovelluksilla ennen laskun erääntymistä toimiston kanssa sovitulla tavalla. Huomaathan, että liikuntasatelit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa esim. oman lapsen tanssitunteja

 

 

 

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN

 

 

 

Osallistumisen lukukauden opetukseen voi perua peruuttamalla osallistumisensa ennen kuin on käynyt ilmoittautumisen jälkeen neljännellä tanssitunnilla. Peruutus tehdään osoitteeseen info@tanssintahti.com, tähän viestiin vastataan vahvistusviestillä. Peruutus on voimassa vahvistusviestin saamisen jälkeen.

 

 

 

Ensimmäiseksi tunniksi lasketaan ilmoittautumisen jälkeen lukujärjestyksessä seuraavan kerran pidettävä tanssitunti. Mikäli osallistumista ei peruta ennen neljättä opetuskertaa, on oppilas velvollinen maksamaan koko lukukausimaksun.

 

 

 

Peruuttamista ei voi tehdä suullisesti tai suoraan opettajalle tai puhelimitse,  se tulee tehdä toimistoon sähköpostilla.

 

 

 

Mikäli oppilas peruu osallistumisen ennen neljättä kertaa, häneltä laskutetaan kertamaksu seuraavasti: 30 min tunti 10 euroa, 45min tunti 15 euroa, 60 min tunti 20 euroa, 75 min tunti 25 euroa.  Mikäli  oppilas on käynyt mukana ryhmässä vain yhden kerran, tästä ei laskuteta kertamaksua eli ensimmäinen kerta on ilmainen kokeilukerta (koskee vain uusia oppilaita).

 

 

 

Tiiviskurssien peruutukset täytyy tulla perille ja niistä tulee saada vahvistusviesti ennen tiiviskurssin alkamista, muutpoin veloitamme koko maksun.

 

 

 

PERUUTUKSET TAI TUNTIEN SIIRROT TANSSIKOULUN PUOLESTA

 

 

 

Tanssikoululla on oikeus peruuttaa tunti kerran lukukaudessa ilman korvausvelvoitetta äkillisen, ylivoimaisen esteen (esim. opettajan äkillinen sairastuminen) johdosta. Peruutuksesta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla tai kiireellisessä tapauksessa tekstiviestillä ja asiasta tiedotetaan sosiaalisessa mediassa.

 

 

 

Tunteja voidaan siirtää toiseen ajankohtaan esim. opettajan sairastumisesta johtuen. Tunnin siirrosta ilmoitetaan oppilaille sähköpostilla. Mikäli opettaja on estynyt opettamasta pidempään, koululla on oikeus vaihtaa opettajaa. Kurssimaksua ei palauteta opettajan vaihtumisen takia. 

 

 

 

Tanssikoululla on oikeus tanssikoulusta riippumattomista syistä (tilojen tuhoutuminen, viranomaisten määräykset / suositukset, virus, pandemia, force majoure ) pitää opetustunnit etäopetuksena tai muulla tilanteeseen sopivalla tavalla tai siirtää kauden tunteja korkeintaan 3kk eteenpäin. Kurssimaksua ei tällaisessa tilanteessa palauteta.

 

 

 

 OPPILAAN POISSAOLOT

 

 

 

Tilapäisiä poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa eikä niitä korvata rahassa. Mikäli paikkakunnalla on saman ikäryhmän muita tunteja, poissaolon voi käydä korvaamassa. Pitkäaikaisissa (yli neljä opetuskertaa) äkillisen sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi tulevissa poissaoloissa tanssikoulu hyvittää tunnit siitä päivästä eteenpäin kun sairasloma on alkanut ja se on todettu lääkärintodistuksella ja siitä on välittömästi oltu yhteydessä tanssikouluun sähköpostilla, info@tanssintahti.com.

 

 

 

Hyvityksiä ei myönnetä takautuvasti.

 

 

 

VAKUUTUKSET

 

 

 

Tanssikoulu TanssinTahdilla ei ole oppilaille vastuuvakuutusta. Huolehdithan siitä, että oppilaan oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa.

 

 

 

TIEDOTTAMINEN JA ASIAKASTIEDOT

 

 

 

Tanssikoulun tiedottaminen tapahtuu sähköisesti: nettisivuilla, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Kiireisissä tapauksissa, esim. opettajan äkillinen sairastuminen tiedotus hoidetaan tekstiviestillä.

 

 

 

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat ajantasalla. Mikäli annetut tiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisesta tiedottamisesta.

 

 

 

VALOKUVAT JA VIDEOT

 

 

 

TanssinTahti kuvaa videoita ja kuvia sosiaaliseen mediaan tanssitunneilta, leireiltä ja tapahtumista. Koululla on oikeus käyttää koulun tapahtumissa otettuja valokuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. Oppilas voi halutessaan jäädä pois kuvista.

 

 

 

Varsinaiseen markkinointiin käytettäviin kuviin kysytään aina erikseen lupa.

 

 

 

Ilmoitathan erikseen, mikäli et halua että lapsesi näkyy koulun julkaisuissa esim. sosiaalisessa mediassa.

 

 

 

MUUTA

 

 

 

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneeseen jätetyistä tavaroista.

 

 

 

Tanssikoulu pidättää oikeuden tanssi-iltaa koskeviin aikataulu- ja opettajamuutoksiin.

 

 

 

Tanssikoulun tunneilla ja näytöksissä valmistetut esitykset ja koreografiat ovat tekijänoikeuden alaisia eikä niitä saa esittää koulun ulkopuolisissa tilaisuuksissa ilman tekijän lupaa.