tanssintahti tanssittaa

Humppila

Humppila ilmoitustaulu

 

Syksyn 2019 ilmoittautumiset ovat nyt auenneet. Ilmoittaudu omaan ryhmään mukaan ja tule mukaan tanssin maailmaan! Mikäli ilmoittautumisessa tulee ongelmia tai kysyttävää laita viestiä karoliina@tanssintahti.com.

 

 

Mikäli sinulla on ideoita kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

Syksy 2019

 

Perjantai, 30.8.-29.11 (13 opetuskertaa) 

 

Humppilan työväentalo 

16.30-17.30 ShowKids 7-12v.  Ilmoittaudu tästä

17.30-18.00 KiddieJam Taaperot  3-4v.  Ilmoittaudu tästä.

18.00-18.45 KiddieJam Tenavat 5-6v. Ilmoittaudu tästä.

18.45-19.45 ShowTeens/Adults +13v . Ilmoittaudu tästä

Opettajana Maiju Virkkunen

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa humppilan tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

 

Showtanssitunneilla tutustuaan baletin ja jazztanssin kautta showtanssin maailmaan.  Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. 

Maiju Virkkunen

Maiju on valmistunut Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi keväällä 2008 suuntautumisvaihtoehtona klassinen baletti. Lisäksi hänen koulutukseensa on kuulunut opiskelu Västra Nylands Folkhögskolassa Karjaalla ja Vysoka Skola Muzickyh Umeni:ssa Slovakiassa. Maiju on opettanut useita eri tanssilajeja ja monenikäisiä oppilaita vuodesta 2005 alkaen eri puolella Suomea.

Maiju on innostava ja kannustava opettaja, joka pyrkii herättämään kaikissa oppilaissa tanssin ilon ja motivaation. Maiju nauttii opettamisesta niin lasten kuin aikuistenkin parissa. Lastentanssitunneilla Maiju heittäytyy lasten maailmaan ja rohkaisee arempiakin lapsia lähtemään mukaan tanssiin. Vanhempia oppilaita Maiju rohkaisee heittäytymään sekä haastaa oppilaita kehittämään itseään tanssin parissa.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.