tanssintahti

Paritanssi

Tervetuloa mukaan TanssinTahdin paritanssitunneille. Opettajamme ovat koulutettuja paritanssin ammattilaisia, joiden kanssa pääset rakentamaan omaa taitoasi ydinasioista käsin.  Voit myös halutessasi tilata meidät sinun paikkakunnallesi pitämään paritanssin teemapäiviä tai tiiviskurssia.

LISSUN LAUANTAIT TAMPEREELLA

VIIMEINKIN! Pidetyn ja toivotun Lissu Kontturi-Paasikon opetuskalenterissa on syksyllä 2019 upeaa tarjontaa paritanssijoille. Opetuksen lähtökohtina on tanssillisten asioiden ymmärtäminen sekä parityöskentelyn ja musiikkiin tanssimisen kehittäminen lajille tyypillistä kuviomateriaalia unohtamatta. TULETHAN MUKAAN! 

 

SYKSY 2019 Lajit

 31.8. Cha cha ja Rumba-Bolero

28.9. Tango

26.10. Hidas Valssi

23.11. Hidas Foksi

”Hitaan foksin teemapäivä, jossa käydään läpi lajin tanssillista perustaa, parityöskentelyä sekä kuviomateriaalia huikean ammattitaitoisessa ja laadukkaassa opetuksessa.

Päivä sopii sinulle, joka haluat oppia slow foxtrot- pohjaisen hitaan foksin perusteita, työstää lajin tanssillisuutta ja oppia varioimaan kuvioiden rytmityksiä lajille tyypillisellä tavalla.

Työskentelemme paljon perusasioiden ja parityöskentelyyn liittyvien asioiden kanssa, joten mukana voi olla monen tasoisia oppilaita. Kuviomateriaali rakennetaan alusta ja siihen annetaan variaatiomahdollisuuksia.

Päivä jakaantuu kolmeen eri jaksoon, parhaan opin saat olemalla mukana kaikissa. Et tarvitse omaa paria, tunneilla on parinvaihto. —voit halutessasi tanssia myös oman parin kanssa.

klo 11-12.15 lajin perusteisiin ja musiikkiin tanssimisen perusteisiin liittyviä asioita
klo 12.30-13.45 kuviopankissa rakennetaan HNN-rytmisiä, lajille tyypillisiä kuvioita
klo 14-15.15 variaatiotunti, jossa lähdetään pois HNN -pohjaisista kuvioista ja haastetaan löytämään musiikin tulkintaa rytmivariaatioiden avulla

HINNAT:
1 jakso 15€, 2 jaksoa 28€, 3 jaksoa 40€. Tanssiseura Hurmion jäsenille -13/24/38€.

PAIKKA: Tanssiseura Spiralin sali, Tesomankatu 33 Tampere

Lisätiedot: Lissu Kontturi-Paasikko, liisa@tanssintahti.com, 050-4431011.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!”

Kysy lisää: liisa@tanssintahti.com / 0504431011

TANSSINTAHTI ONLINE -VERKKOKURSSIT

TanssinTahti ylpeänä esittelee ainoan laatuaan Suomessa —laadukkaat online-tanssikurssit. Tarjolla on nyt  foksin, fuskun, hitaan valssin ja rumba-boleron perusteet, joissa on mukana pidemmälläkin olevia tanssijoita hyödyttäviä BONUS-perusharjoitteita oman lajitaidon syventämiseen. Tarjoamme myös hääpareille huikean edulliseen hintaan häävalssi-kurssi ja lisäksi tarjolle tulee hääpaketti, joka pitää sisällään neljä tärkeää paritanssia.

Tutustu Online-kursseihin www.tanssintahtionline.fi -sivuilla!

LISÄKSI

SASTAMALA

Liity Elisan ylläpitämään whatsup-ryhmään, niin saat tietoa mukavan porukan yhdessä sopimista Sastamalassa pidettävistä paritanssitunneista, tanssiksi-tanssiliikuntatunneista ja monesta muusta tanssiin liittyvästä asiasta.  Kysy lisää Elisalta elisa@elisakoo.fi, 044-3828123

KAIKKI TOIMIPISTEET

Yksityistunteja ja tilauskursseja voit kysyä kaikilla toimialueillamme, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin järjestämme sinulle sopivan opettajan. Omista opettajistamme paritanssin yksityistunteja antavat Sastamalan alueella (+ Tampere) Minna Forss,  Elisa Ahonen, Karoliina Koivuniemi. Oulun alueella tunteja antavat Jutta Kotala, Rosa Mört ja Anniina Koivuniemi.

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com
Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.