tanssintahti

Paritanssi

Tervetuloa mukaan TanssinTahdin paritanssitunneille. Opettajamme ovat koulutettuja paritanssin ammattilaisia, joiden kanssa pääset rakentamaan omaa taitoasi ydinasioista käsin.  Voit myös halutessasi tilata meidät sinun paikkakunnallesi pitämään paritanssin teemapäiviä tai tiiviskurssia.

TANSSINTAHTI ONLINE -VERKKOKURSSIT

TanssinTahti ylpeänä esittelee ainoan laatuaan Suomessa —laadukkaat online-tanssikurssit. Tarjolla on nyt  foksin, fuskun, hitaan valssin ja rumba-boleron perusteet, joissa on mukana pidemmälläkin olevia tanssijoita hyödyttäviä BONUS-perusharjoitteita oman lajitaidon syventämiseen. Tarjoamme myös hääpareille huikean edulliseen hintaan häävalssi-kurssi ja lisäksi tarjolle tulee hääpaketti, joka pitää sisällään neljä tärkeää paritanssia.

Kaupastamme löydät peruskurssit: valssi, hidas valssi, tango, foksi, fusku ja rumba-bolero sekä jatkokurssin rumba-bolerosta. Lisää tarjontaa tulee kevään 2020 aikana. 

Tilaa myös nuorille suunnatut, maksuttomat fusku, bugg ja foksi-kurssit. 

Tutustu Online-kursseihin www.tanssintahtionline.fi -sivuilla!

LISSUN LAUANTAIT

kevät 2020

Lissun Lauantai -teemat saivat mukavan vastaanoton syksyllä 2019 ja keväällä niitä tanssitaan Tampereen lisäksi myös Turussa ja Porissa. Laitathan päivät samantien kalenteriisi! 

25.1. Tampere / Jammaillen Jiveä. Swingpohjaisen jiven perusteita, helppoja ja mukavia jammailujuttuja musiikintulkinnan keinoiksi, tyylillistä variointia.  

15.2. Tampere / Chillaillen Cha Cha Cha (feat. Anniina Koivuniemi). Vartalon- ja jalkojen käytön aktivoiminen, perusrytmin variointi, pyörimisten lisääminen kuvioihin.  

21.3. Turku / teema auki. Järjestää Tanssipuoti

9.5. Tampere / Taivutellen tangoa. Vahvan ja voimakkaan perusliikkeen löytäminen, parityöskentelyn hengittävyys, taivutukset ja linjat musiikintulkinnan elementteinä. 

16.5. Pori / teema auki. Järjestää Happy Dance

TANSSINTAHDIN JÄRJESTÄMÄT PÄIVÄT OVAT: 25.1, 15.2 ja 9.5

Aikataulu: klo 11-12.15, 12.30-13.45 ja 14-15.15. Tauoilla on Karoliinan järjestämä kahvitarjoilu herkkuineen.

Hinta: 1 jakso 15€, 2 jaksoa 28€, 3 jaksoa 40€. Hurmion jäsenkortilla koko päivä 35€. 

Mukaan voit tulla, jos osaat lajin perusteet ja ensimmäiset kuviot —pärjäät kyllä. Lissu pyrkii rakentemaan opetuksen niin, että siitä saavat eväitä sekä ne, jotka vielä treenailevat lajin perusteiden kanssa että ne, jotka haluavat syventää ja varioida olemassa olevaa osaamista. 

Tutustu Online-kursseihin www.tanssintahtionline.fi -sivuilla!

LISÄKSI

SASTAMALA

Liity Elisan ylläpitämään whatsup-ryhmään, niin saat tietoa mukavan porukan yhdessä sopimista Sastamalassa pidettävistä paritanssitunneista, tanssiksi-tanssiliikuntatunneista ja monesta muusta tanssiin liittyvästä asiasta.  Kysy lisää Elisalta elisa@elisakoo.fi, 044-3828123

KAIKKI TOIMIPISTEET

Yksityistunteja ja tilauskursseja voit kysyä kaikilla toimialueillamme, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin järjestämme sinulle sopivan opettajan. Omista opettajistamme paritanssin yksityistunteja antavat Sastamalan alueella (+ Tampere) Minna Forss,  Elisa Ahonen, Karoliina Koivuniemi. Oulun alueella tunteja antavat Jutta Kotala, Rosa Mört ja Anniina Koivuniemi.

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com
Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.