LAADUKASTA PARITANSSIOPETUSTA

SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN!

tanssintahti

Paritanssi

Tervetuloa mukaan TanssinTahdin paritanssitunneille. Opettajamme ovat koulutettuja paritanssin ammattilaisia, joiden kanssa pääset rakentamaan omaa taitoasi ydinasioista käsin.

 

Paritanssit ovat koulumme opettajien erikoisosaamista. Säännöllisimmin järjestämme paritanssikursseja Sastamalan alueella, mutta muuallekin tulemme. Löydät tältä sivulta ajankohtaisen tarjonnan sekä tietoa TanssiOnline-tanssikursseista.

 

Seuraathan meidän paritanssia somessa:

Facebook

Instagram

 

LISSUN LIVEOPETUSTA

PARIN KANSSA PAREMMIN TEEMAILLAT

 

 

Säännönmukaisen opetuksen ollessa koronatauolla Lissu pitää joka toinen perjantai PARIN KANSSA PAREMMIN -teemaillan Sastamalassa,

Vammalan Seukulla (Marttilankatu 35) klo 18-21.

Kyseessä on pienryhmäopetus, johon otetaan mukaan 5-6 paria. Illan hinta on 35€/henkilö, maksu käteisellä tai liikuntaetuuksilla (Smartum, Edenred jne.) Teemailtaan ilmoittaudutaan etukäteen oman parin kanssa.

 

Helmi-maaliskuun illat ja teemat ovat seuraavat:

pe 26.2. Rumba-Bolero SIIRRETÄÄN KORONAN VUOKSI HUHTIKUULLE

pe 12.3 Jive SIIRRETÄÄN KORONAN VUOKSI HUHTIKUULLE

pe 26.3 Tango SIIRRETÄÄN KORONAN VUOKSI HUHTIKUULLE

ILMOITTAUDU SUORAAN LISSULLE, liisa@tanssintahti..com, 050-4431011.

 

 

 

 

YKSITYISTUNNIT

TARJOAMME SINULLE RÄÄTÄLÖITYÄ JA HENKILÖKOHTAISTA OPETUSTA Sovitaan yhdessä teema ja laji sekä opetuksen ajankohta ja paikka. Tunnit Pirkanmaalla, Oulussa tai verkossa.  

HINNASTO

1 henkilö tai 1 pari 

45min / 60€

60min / 75€

VERKOSSA

30min / 35€

45min / 50€

Sarja yksityistunteja, kysy tarjous…

 Hintojen päälle tulee mahdollinen salivuokra ja opettajan kilomerit mikäli matkoja tulee +50km. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

VIDEOPALAUTE 25€

Voit myös kysyä videopalautetta, jossa saat henkilökohtaista palautetta ja kehitysehdotuksia videoklipillä olevasta tanssistasi.  

Lisätietoja ja varaukset: info@tanssintahti.com, Karoliina 045-1895151

PIENRYHMÄ HARJOITTELU

TARJOAMME SINULLE RÄÄTÄLÖITYÄ JA HENKILÖKOHTAISTA OPETUSTA.

Sovitaan yhdessä teema ja laji sekä opetuksen ajankohta ja paikka. Tunnit Pirkanmaalla tai Oulussa. 

HINNASTO

2-3 pari

45min / 40€ / pari

60min / 60€ / pari

4-6 paria 

45min / 30€ / par

60min / 50€ / pari 

Pyydä erillistä tarjousta tiiviskurssille.

Hintojen päälle tulee mahdollinen salivuokra ja opettajan kilomerit mikäli matkoja tulee +50km. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

HÄÄVALSSI

Häävalssi  250€

 Häävalssin Online-kurssi, 2x60min yksityistunti opettajan kanssa

Häävalssi 1 etänä 150€ 

Häävalssin Online-kurssi, 2x30min yksityistunti opettajan kanssa

Häävalssi koreografia 450€

Häävalssi ja toinen  Online-peruskurssi (hidas valssi, foksi, fusku, tango, rumba-bolero), 3x60min yksityistunti opettajan kanssa. Koreografia parin valitsemaan valssikappaleesee

 Häätanssi 450€ 

Koreografia parin valitsemaan kappaleeseen. 3x60min yksityistunti opettajan kanssa

Teemalliset polttarit  150€ /45min. Teema suunnitellaan yhdessä tanssinopettajan kanssa.

Yllätystanssi häätilaisuuteen 250€ / koreografia esim. sulhaselle ja bestmaneille morsiamen yllättämiseksi, 2x60min harjoittelua opettajan johdolla

TANSSIONLINE -VERKKOKURSSIT

 

TanssiOnline paritanssikursseilla pääset pureutumaan tavallisimpien suomalaisessa tanssikulttuurissa tanssittavien lajien perusteisiin laadukkaan ja johdonmukaisen opetuksen kautta. Kursseilla on perusaskelien ja -kuvioiden lisäksi mukana paljon vientiin ja seuraamiseen liittyviä vinkkejä, joiden kautta kokonaisvaltainen tanssitaito kehittyy yksittäisen tanssilajin oppimisen lisäksi. Lisämateriaali eli jatkokurssit sisältävät lajin kuviopaketteja, tekniikkaharjoitteita ja musiikintulkinnan vinkkejä.

 

Tanssiaskeleet ja -kuviot ovat yksi osa tanssitaidon oppimista, mutta siihen kuuluu paljon muutakin. Tanssi on sosiaalinen tapahtuma, jossa tärkein ihminen on pari, jonka kanssa tanssin jaat. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinä pystyt tuomaan esiin parhaan mahdollisen puolen itsestäsi tanssitilanteessa.

 

TanssiOnline-jäsenyyden kautta pääset tutustumaan myös Kehonhuolto ja Tanssitieto -kategorioihin. Kehonhuolto-osiossa on paritanssijoille suunniteltuja lihas- ja liikkuvuusharjoitteita sekä lihashuolto ja Humppis-tanssiliikuntatuokioita. Tanssitieto-osiossa voi tutustua tanssimusiikin rytmiikkaan Finlanders-muusikko Lasse Paasikon verkkokurssilla tai syventää ymmärrystäsi tanssiin liittyvissä käsitteissä Lissun Tanssitermit -videoiden avulla.

Tanssilajien peruskurssit ovat myynnissä yksittäin, mutta jäsenyyden kautta pääset parhaiten kiinni paritanssin ihmeelliseen maailmaan! 

JÄSENYYKSIIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄSTÄ! 

 

 

 

Älä missaa TanssiOnline- uutisia!

Tervetuloa kuulemaan ensimmäisenä TanssiOnline-uutiset!

 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.