Tanssikoulun

Hinnasto
Lue tuntikuvaukset

Viikkotuntien hinnat lasten, nuorten ja aikuisten showtanssiryhmistä seuraavilla paikkakunnilla:  Ii, Kello, Liminka  ja Sastamala. 2019 syylukukaudella on opetuskertoja kaikilla paikkakunnilla 16 kertaa.

Laskut lähetetään oppilaille sähköpostilla. Mikäli haluat laskun maapostissa, ota yhteyttä info@tanssintahti.com 050-443 1011/Lissu tai 044- 050 5438 / Maikki.

Lue huolella Tanssikoulun säännöt, niissä on tietoa ilmoittautumisesta, poissaoloista, peruuttamisesta jne. Maksuja koskevista erityisjärjestelyista sovitaan erikseen, info@tanssintahti.com 050-443 1011/ Lissu tai 044- 050 5438/ Maikki

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös Smartum, Tyky, Edenred maksuseteleillä tai mobiililaitteella sekä e-passilla. Pankkikortti ei  käy maksuvälineenä..

Alennukset

Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella —( ei koske TT -ryhmiä).

Perhealennus: ensimmäinen perheenjäsen täysi hinta, toinen -10%, kolmas -15%, neljäs -20% jne ja loput -25%.

TT-ryhmien hinta määritellään erikseen. Hinta määräytyy opettajan palkka-ja matkakulujen sekä salivuokran perusteella.

Kaikkien tanssituntien hinnat sisältävät

Kaikkien tanssintuntien hinnat sisältävät. arvolisäveroa (10-24% riippuen tunnista), teosto ja gramex maksut, opettajan palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä markkinointikulut.

Voit soittaa lissulle

050 443 1011

Parhaiten saat kiinni s-postilla

info@tanssintahti.com

Hinnasto, syksy 2018

16 opetuskertaa/
30 min (yhden opetuskerran kesto) /  125 euroa
45 min yhden opetuskerran kesto) / 143 euroa
60 min (yhden opetuskerran kesto) / 165 euroa
75 min  (yhden opetuskerran kesto) / 178 euroa
90 min (yhden opetuskerran kesto) 205 euroa

Tilauskurssit

Tilauskurssien hinta riippuu kurssin kokonaiskestosta ja
teemasta. Hinta neuvotellaan jokaisen tilaajan kanssa erikseen.
Teematunnit ryhmille, esim. polttaritunti (1x45min) 150€ (sis.alv.)

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat tehokas tapa oppia, mikäli et pääse mukaan kurssilel tai mikäli sinulla on erityinen asia, johon haluat paneutua. Yksityistunnille voit tulla yksin tai oman parin kanssa. Tunnin hinta sovitaan suoraan opettajan kanssa —kannattaa neuvotella myös könttäsummasta, jos tunteja on useampia

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

Ryhmä- ja tuntikuvaukset

TanssinTahdin kaikissa ryhmissä on samat perustavoitteet, joihin opettaja pyrkii ottaen huomioon ikä- ja tasoryhmän, valitun tanssilajin, käytössä olevan tila ja ryhmän jäsenet sekä ryhmänä että yksilöinä.

Eri paikkakunnilla on alkeis- tai jatkoryhmiä riippuen paikkakunnan oppilasmäärästä ja oppilaiden taso- ja ikäjakaumasta. Koska emme pysty tarjoamaan enempää tasoryhmiä, oppilas on mukana alkeisryhmässä 2 lukuvuotta ennen saman ikätason ja tanssilajin jatkoryhmään siirtymistä. TT-ryhmien (kilpailevat ryhmät) osalta eri paikkakunnilla on erilaisia käytäntöjä, näistä tiedotetaan erikseen paikkakuntien omissa tiedotteissa.

Yleiset tavoitteet ovat
  • omaan kehoon ja sen mahdollisuuksien ymmärtäminen ja kehonhallinnan syventäminen, rytmiikan perusteiden ymmärtäminen ja musiikin eri elementtien kokeminen tanssin kautta
  • vuorovaikutustaitojen kehittäminen ryhmän jäsenenä
  • ilmaisun vahvistaminen
  • tanssitermistön ymmärtäminen

Klikkaamalla valitsemaasi tuntia, saat lisätietoa tunnista alhaalle.

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam® -tunneille ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam® -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löytyy sivuilta www.kiddiejam.fi

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

Showtanssituntien sisältö vaihtelee paikkakunnittain ohjaajan vahvuuksien ja ryhmän toiveiden mukaan. Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Kauden alussa jaetaan eri toimipisteissä omat tiedotteet siitä, minkä tyyppistä showtanssia ryhmä tulee kauden aikana harjoittelemaan.

Nuorille aikuisille ja vähän vanhemmillekin aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´n b musiikkiin. Tuntien sisältö koostuu lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä.

Tunnilla tutustutaan tanssin elementteihin yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Vammaisella voi olla oma avustaja mukana osallistumassa tuntiin. Kausimaksu maksetaan tässä tapauksessa vain yhdestä oppilaasta. Tule rohkeasti kokemaan uudenlaisia tanssielämyksiä!

Tunnilla tanssitaan helppoja askelikkoja ja pieniä tanssisarjoja menevän lattari-ja poppimusiikin tahdissa. Aiempaa tanssituntikokemusta ei tarvita, tämä on ”matalan kynnyksen tunti”. Tunnin tavoitteena on kohottaa fyysistä kuntoa —syke nousee, lihakset vahvistuvat, hiki lentää ja hymy on korvissa. Tunnilla on kertamaksu.

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com

Liity mukaan Jäsenkirjeeseen, Saat ALEKOODIN!

Saat ensimmäisenä kuulla pian aukeavasta TanssinTahti Online sivustosta. Ja saat rahanarvoisen etukoodin käyttöösi tuleviin kursseihin ja tunteihin. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.