Hinnasto

Viikkotuntien hinnat lasten, nuorten ja aikuisten showtanssiryhmistä seuraavilla paikkakunnilla: Harjavalta, Humppila, Kello, Ii, Liminka, Punkalaidun ja Vammala. Lukukaudessa on opetuskertoja paikkakunnasta ja opetuspäivästä riippuen 11-14, joten hinta ei ryhmissä voi vaihdella. Tuntikohtainen hinta on kuitenkin kaikilla paikkakunnilla sama (pyöristettynä seuraavaan euroon).

Laskut lähetetään oppilaille sähköpostilla. Mikäli haluat laskun maapostissa, ota yhteyttä info@tanssintahti.com 050-443 1011/Lissu tai 044- 050 5438 / Maikki.

Lue huolella Tanssikoulun säännöt, niissä on tietoa ilmoittautumisesta, poissaoloista, peruuttamisesta jne. Maksuja koskevista erityisjärjestelyista sovitaan erikseen, info@tanssintahti.com 050-443 1011/ Lissu tai 044- 050 5438/ Maikki

 

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös Smartum, Tyky, Edenred maksuseteleillä tai mobiililaitteella sekä e-passilla. Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

Viikkoryhmien kausimaksut vaihtelevat keväällä sen mukaan, kuinka monta opetuskertaa kevään aikana ehtii olla. Opetuskertojen määrä on riippuvainen sekä juhlapyhistä että kevään tanssinäytöksen sijoittumisesta. Tuntikohtainen hinta on kaikissa ryhmissä sama.

HINNASTO

14 opetuskertaa (Harjavalta, Liminka maanantain ryhmät, Punkalaidun)
 • 30 min (yhden opetuskerran kesto) /  105 euroa
 • 45 min yhden opetuskerran kesto) / 120 euroa
 • 60 min (yhden opetuskerran kesto) / 140 euroa
 • 75 min  (yhden opetuskerran kesto) / 150 euroa
15 opetuskertaa  (Liminka, keskiviikon ryhmät, Sastamala)
 • 30 min (yhden opetuskerran kesto) /  113 euroa
 • 45 min yhden opetuskerran kesto) / 129 euroa
 • 60 min (yhden opetuskerran kesto) / 150 euroa
 • 75 min  (yhden opetuskerran kesto) / 161 euroa
16 opetuskertaa (Ii, Kello)
 • 30 min (yhden opetuskerran kesto) /  120 euroa
 • 45 min yhden opetuskerran kesto) / 138 euroa
 • 60 min (yhden opetuskerran kesto) / 160 euroa
 • 75 min  (yhden opetuskerran kesto) / 172 euroa

Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella —( ei koske TT -ryhmiä)

Perhealennus: ensimmäinen perheenjäsen täysi hinta, toinen -10%, kolmas -15%, neljäs -20% jne ja loput -25%.

TT-ryhmien hinta määritellään erikseen. Hinta määräytyy opettajan palkka-ja matkakulujen sekä salivuokran perusteella.

Paritreenin kertamaksu /  (Sastamala) 10 euroa.
Kaikkien tanssituntien hinnat sisältävät

Arvolisäveroa (10%) teosto ja gramex maksut opettajan palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä markkinointikulut.

Tilauskurssit
 • Tilauskurssien hinta riippuu kurssin kokonaiskestosta ja teemasta. Hinta neuvotellaan jokaisen tilaajan kanssa erikseen.
 • Teematunnit ryhmille, esim. polttaritunti (1x45min) 140€ (sis.alv.)
Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat tehokas tapa oppia, mikäli et pääse mukaan kurssilel tai mikäli sinulla on erityinen asia, johon haluat paneutua. Yksityistunnille voit tulla yksin tai oman parin kanssa. Tunnin hinta sovitaan suoraan opettajan kanssa —kannattaa neuvotella myös könttäsummasta, jos tunteja on useampia.

RYHMÄ- JA TUNTIKUVAUKSET

TanssinTahdin kaikissa ryhmissä on samat perustavoitteet, joihin opettaja pyrkii ottaen huomioon ikä- ja tasoryhmän, valitun tanssilajin, käytössä olevan tila ja ryhmän jäsenet sekä ryhmänä että yksilöinä.

Eri paikkakunnilla on alkeis- tai jatkoryhmiä riippuen paikkakunnan oppilasmäärästä ja oppilaiden taso- ja ikäjakaumasta. Koska emme pysty tarjoamaan enempää tasoryhmiä, oppilas on mukana alkeisryhmässä 2 lukuvuotta ennen saman ikätason ja tanssilajin jatkoryhmään siirtymistä. TT-ryhmien (kilpailevat ryhmät) osalta eri paikkakunnilla on erilaisia käytäntöjä, näistä tiedotetaan erikseen paikkakuntien omissa tiedotteissa.

Yleiset tavoitteet ovat
 • omaan kehoon ja sen mahdollisuuksien ymmärtäminen ja kehonhallinnan syventäminen, rytmiikan perusteiden ymmärtäminen ja musiikin eri elementtien kokeminen tanssin kautta
 • vuorovaikutustaitojen kehittäminen ryhmän jäsenenä
 • ilmaisun vahvistaminen
 • tanssitermistön ymmärtäminen
Vanhempi-taapero -tunti

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

KiddieJam® Taaperot 3-4v ja KiddieJam® Tenavat 5-6v

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam® -tunneille ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam® -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löytyy sivuilta www.kiddiejam.fi

Show(&Street)Babies 7-9v

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

Show(&Street)Kids ja Show(&Street)Teens yli 9v

Showtanssituntien sisältö vaihtelee paikkakunnittain ohjaajan vahvuuksien ja ryhmän toiveiden mukaan. Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Kauden alussa jaetaan eri toimipisteissä omat tiedotteet siitä, minkä tyyppistä showtanssia ryhmä tulee kauden aikana harjoittelemaan.

ShowLadies

Nuorille aikuisille ja vähän vanhemmillekin aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

 StreetKids / StreetBoys 7-12v

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´n b musiikkiin. Tuntien sisältö koostuu lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä.

TANSSI ESTEETTÄ! -tunti vammaisille ja vammattomille yhdessä

Tunnilla tutustutaan tanssin elementteihin yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Vammaisella voi olla oma avustaja mukana osallistumassa tuntiin. Kausimaksu maksetaan tässä tapauksessa vain yhdestä oppilaasta. Tule rohkeasti kokemaan uudenlaisia tanssielämyksiä!

TT -Kids / Teens (TanssinTahti Trainees)

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com

Tanssikoulussa tapahtuu!

 

KEVÄTKAUSI ON KÄYNNISSÄ!

Kurkkaa oman paikkakuntasi sivuilta, miten kevään aikataulu etenee ja mitä muuta paikkakunnallesi kuuluu.

 

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.  

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä lä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy