Tanssintahti tanssittaa

II

IIN ilmoitustaulu

Kevätkauden ilmoittautumiset on auennut, kaikkiin ryhmiin otetaan mukaan uusia oppilaita! 

Kevätkausi alkaa viikolla 2. Uutena ryhmänä aloittaa aikuisten oma tunti Dance +15v.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää otathan rohkeasti yhteyttä mikäli jäi jotain kysyttävää info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151
Ii joulunäytösasut 2021

Keskiviikkoisin 12.01.2022-11.5.2022 (17x)

Iin urheilijoiden talo, Rysä / Asematie, 91100 Ii

17-17.30  KiddieJam Taaperot 3-4v

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat 5-6v

18.15-19.15 ShowBabies  7-9v  alkeet

19.15-20.15 ShowKids 10-12v alkeet

Opettajana Johanna Mikkonen

ILMOITTAUTUMISOHJEET
Nettisivuilla oleva linkki ohjaa sinut ilmoittautumissivulle, jossa järjestelmä ohjaa sinua eteenpäin. Ilmoittautumisessa on seuraavat vaiheet. 
1. Täytä oppilaan tiedot
2. Valitse paikkakunta ja ryhmä, johon ilmoittaudut
3. Täytä huoltajan tiedot 
4. Täytä maksajan tiedot ja valitse laskutustapa ja haluamasi määrä maksueriä
5. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja hyväksy koulun säännöt. Luethan linkissä olevat säännöt tarkkaan läpi epäselvyyksien välttämiseksi. 
6. Lähetä ilmoittautuminen 
7. Tarkista, että sähköpostiisi tuli vahvistusviesti ja käyttäjätunnukset 
8. TERVETULOA MUKAAN TANSSINTAHDIN TOIMINTAAN! 
Ilmoittautuminen tehdään oppilaan iän mukaan sopivaan ryhmään. Ikärajat ovat ohjeellisia, mutta lähtökohtaisesti ilmoita lapsesi sopivaan ikäryhmään. Niillä paikkakunnilla, joilla on tarjolla eri lajeja, tee valinta myös tämän suhteen. Jatkoryhmät on tarkoitettu oppilaille, joilla on vähintään 2 lukuvuotta tanssiharrastusta takana TanssinTahdin ryhmissä tai jossain vastaavassa tanssiryhmässä. 
Mikäli sinulle on epäselvää, mihin ryhmään ilmoittautuminen tulee tehdä, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin löydetään yhdessä sopiva ryhmä. 
Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä karoliina@tanssintahti.com.  
Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Hobiverin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Karkki 045-1895151
Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.
Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin ennen ilmoittautumista.

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam -tunneilla ohjaaja on käynyt KiddieJam -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löydät tästä. 

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle. Tunneilla tutustutaan show- ja streetlajeihin. 

Tällä tunnilla tutustutaan monipuolisesti sekä showtanssi- että streetlajeihin.  Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Jatkoryhmään voi ilmoittautua, mikäli on tanssinut showbabies- tai kidsryhmässä kahden lukuvuoden ajan. 

Nuorille ja aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

Tanssinriemu ja tekemisen ilo ovat tärkeimpiä elementtejä näillä tunneilla, joissa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja jokaista kannustetaan hyppäämään oman mukavuusrajan yli ainakin hetkeksi. 

 

Dance-tunnilla pääset tutustumaan show- ja streettanssin kenttään rennolla tavalla. Kauden alussa ryhmä pääsee vaikuttamaan siihen, mihin lajeihin tunnilla tutustutaan. Tuntien sisältö noudattelee valitun tanssilajin opetuskulttuuria, mutta pitää aina sisällään ainakin lämmittelyn, tekniikka- ja/tai luovan osuuden, tanssisarjan harjoittelua ja venyttelyn. Tunnilla tanssitaan yksin, parin kanssa ja osana isompaa ryhmää. 

Tanssikoulu Ii

Johanna Mikkonen

Johanna Mikkonen

Johanna on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK) päälajina showtanssi.

Johanna opettaa TanssinTahdin Iin ryhmille showtanssia ja lastentanssia.

Opettajuuteen Johanna suhtautuu uteliaasti. Yhteisöllisyys on tärkeää ja tunneilla kunnioitetaan jokaisen omaa tanssia ja sen monia kehitysvaiheita. Johanna opettaa tanssia kaiken ikäisille oppilasryhmille.

Älä missaa TanssiOnline- uutisia!

Tervetuloa kuulemaan ensimmäisenä TanssiOnline-uutiset!

 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.