TanssinTahdin syyskausi alkaa vihdoin tällä viikolla!

Lasten ja useimmiten myös nuorten harrastajien kohdalla vanhemmat ovat se taho, joka mahdollistaa harrastamisen eli maksaa siitä aiheutuvat kustannukset ja kenties toimii kuskina tuoden lapsen harrastuspaikalle. Vanhempien apu ja tuki on äärimmäisen tärkeää, ilman sitä moni lapsi olisi mukavaa ja omaa harrastusta vailla.

Tanssikoulun näkökulmasta nuo kaksi edellä mainittua avun tapaa ovat luonnollisesti myös ensisijaisen tärkeitä, mutta haluaisimme muistuttaa vanhempia myös siitä, että näiden konkreeettisten toimenpiteiden lisäksi on tärkeää pitää huoli siitä, että lapsen innostus harrastukseen säilyy ja että vuorovaikutus tanssikoulun väen kanssa auttaa selviämään mahdollisista haasteista.

TanssinTahti

HOX! Kaikilla TanssinTahdin tunneilla saa käydä kokeilemassa ennenkuin sitoutuu maksamaan koko kausimaksun!

5 tärkeää asiaa muistettavaksi!

  1. Muistathan, että oppilas ei ole tanssikoulun vastuulla muuta kuin tanssisalissa ollessaan. Mietithän siis, missä vaiheessa lapsesi on valmis menemään tanssitunnille yksin tai odottamaan aulassa ilman vanhempia.
  2. Lapsi ei välttämättä hoksaa pakata tanssitunnille mukaan sopivia vaatteita. Huolehdithan siitä, että mukana on asianmukainen varustus eli vaatteet, joissa on helppo liikkua monella tavalla ja jalassa sopivat jalkineet (opettajan ohjeiden mukaiset).
  3. Lapselle on tärkeää, että hän saa jakaa itselleen tärkeitä asioita läheisten ihmisten kanssa. Jutelkaa tunnin jälkeen sen sisällöstä, kysellä mitä tehtiin ja pyytää näyttämään asioita.
  4. Mikäli lapsellasi on erityispiirteitä, kerrothan niistä opettajalle. Näin hän pystyy ottamaan ne huomioon ja tarjoamaan sellaista opetusta, jossa erityispiirteet on huomioitu. Opettajilla on vaitiolovelvollisuus eli arkaluontoisetkaan asiat eivät tule leviämään heiltä eteenpäin, mutta niiden tunnistaminen voi olla ratkaisevaa sopivan opetuksen saamiseksi.
  5. Mikäli lapsesi into laantuu, mikäli jotain yllättävää ja kenties ikävää tapahtuu tai ihan muuten vaankin….jaathan fiiliksiä tanssikoulun väen kanssa. Meillä on vilpitön halu toimia oppilaiden parhaaksi, mutta joskus on asioita joita emme voi tietää viedä eteenpäin ellei joku meille niistä sano. Ethän sinä jätä sanomatta, jos joku asia vaivaa!

Näiden viiden kohdan tarkoituksena on auttaa meitä yhdessä luomaan jokaiselle tanssikoulun oppilaalle turvallinen ja miellyttävä ympäristö harrastaa tanssia ja oppia sen kautta myös muita tärkeitä asioita. Avoimuus, rehellisyys ja suvaitsevaisuus ovat tärkeitä arvojamme ja toivomme niiden osalta vuorovaikutteista otetta tanssikoulun väen, oppilaiden ja oppilaiden vanhempien kesken.

Ilmoittaudu mukaan syyskaudelle!

Lähes kaikkiin alkeisryhmiin otetaan vielä mukaan uusia oppilaita ja paikat täyttyykin kovaa vauhtia. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut uudelle kaudelle mukaan – tee se heti!

Ilmoittaudu mukaan!