Tanssintahti tanssittaa

Ii

Iin ilmoitustaulu

KORONATIEDOTE 19.3.2020

Tänään on lähetetty uusi tiedote poikkeusajan toimista, kurkkaathan emailisi!

 

KORONATIEDOTE 15.3.2020

Viranomaisten suositusten mukaisesti Tanssikoulu TanssinTahti pitää taukoa tanssitunneista toistaiseksi. Etenemme tilanteessa toistaiseksi viikko kerrallaan ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Tulet saamaan sähköpostilla tiedotteen aina ennen uuden tanssiviikon alkua.

Harras toiveemme on, että pystymme jatkamaan tanssikauden loppuun sen jälkeen kun tilanne epidemian kohdalla on rauhoittunut eli kausi tanssittaiiin loppuun samana viikonpäivänä ja kelloaikana heti sen jälkeen kun koemme taas turvalliseksi palata tanssisaleihin. Kauden loppuun vieminen on meille todella tärkeää, sekä tuntiopettajien toimeentulon turvaamisen että tanssikoulun toiminnan jatkumisen turvaamisen näkökulmasta. Toivomme oppilaiden perheiltä ymmärrystä ja lojaalisuutta tässä asiassa ja yhteistyöhalua kauden loppuun saattamiseen. 

Tämä tiedote on lähtenyt kaikille yhteystiedoille emaililla 15.3.2020. 

VIIKKO 10 HIIHTOLOMALLA EI OLE TANSSITUNTEJA!

Muistattehan käydä lukemassa tanssikoulun säännöt, löytyy painamalla tästä.

Ryhmät ovat hienosti lähteneet käyntiin, mutta kaikkiin alkeistason ryhmiin otetaan tanssijoita kesken kauden mukaan.

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli jäi jotain kysyttävää info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 II

KEVÄT 2020 ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI! Kaikkiin ryhmiin otetaan uusia tanssijoita mukaan!

Keskiviikkoisin 22.1.-13.5.2020 (15 opetuskertaa)

Iin Työväentalo /Pappilantie 1

16-17 Show& Street jatkoryhmä (Show&Street tunteja takana 2 lukuvuotta) – ilmoittaudu mukaan tästä

17-17.30  KiddieJam Taaperot 3-4v  – ilmoittaudu mukaan tästä

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat 5-6v – ilmoittaudu mukaan tästä.

18.15-19.15 Show&StreetBabies  7-9v  alkeet – ilmoittaudu mukaan tästä.

19.15-20.15 Show&StreetKids 10-12v alkeet – ilmoittaudu mukaan tästä.

20.15-21.15 ShowAdults +25v – ilmoittaudu mukaan tästä.

Opettajana Jutta Kotala.

Kevätnäytös tanssitaan alustavasti Teatterikuopalla keskiviikkona 20.5. yhdessä Kellon ryhmien kanssa. 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam -tunneilla ohjaaja on käynyt KiddieJam -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löydät tästä. 

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle. Tunneilla tutustutaan show- ja streetlajeihin. 

Tällä tunnilla tutustutaan monipuolisesti sekä showtanssi- että streetlajeihin.  Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Jatkoryhmään voi ilmoittautua, mikäli on tanssinut showbabies- tai kidsryhmässä kahden lukuvuoden ajan. 

Nuorille ja aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com

Tervetuloa Iin tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia.

Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Jutta on osaava ja ymmärtäväinen opettaja, joka toimii ryhmiensä kanssa itsenäisesti ja määrätietoisesti. Jutalla on vahva pedagoginen näkemys ja hän on kasvattanut Iin tanssikoulun toiseksi suurimmaksi paikkakunnaksi.

Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.