tanssintahti tanssittaa

Humppila

Humppila ilmoitustaulu

HUMPPILASSA EI OLE TANSSITUNTEJA KEVÄÄLLÄ 2020. 

Tanssitunneille kannattaa ottaa tossut ja pidemmät lahkeet, koska salissa on puulattia. Laitattehan pitkän tukan ponnarille ja  jätätte korut salin ulkopuolelle.

Suurimpaan osaan ryhmistä saa tulla mukaan kesken kauden. Ota rohkeasti yhteyttä info@tanssintahti.com ja aloita TanssinTahtilaisena!

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 Kevät 2020

Tanssitunnit keväällä 2020 peruttu pienen osallistuja määrän vuoksi. 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa humppilan tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

 

Showtanssitunneilla tutustuaan baletin ja jazztanssin kautta showtanssin maailmaan.  Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. 

Nuorille ja aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista. Kauden aikana käydään mahdollisesti läpi myös muita lajeja.

Tiia Kerttula

 

Tanssinopettaja (AMK), Kiddiejam -ohjaaja Tiia on Loimaalta kotoisin oleva tanssinopettaja, jonka tanssi on sittemmin vienyt mukanaan aina Turun kautta Ouluun tanssinopettajan koulutukseen opiskelemaan. Syksyllä 2019 Tiia lähti vaihto-opintojen perässä Australiaan tanssijan koulutukseen, jossa viimeisteli tanssiopintonsa ja opinnäytetyönsä. Tanssinopettajaksi hän valmistuu alku keväästä 2020. Nykyisin Tiia asustelee Tampereella ja opettaa täyspäiväisesti tanssia lapsista aikuisiin. Tiia on monipuolinen tanssin taitaja ja opettaja, jonka päälajeiksi voidaan kuitenkin määritellä jazz- ja showtanssi, nykytanssi sekä latinalaiset tanssit. Osaamista löytyy myös muista lajeista aina paritanssiin asti. Opettajana hän on iloinen ja ammattitaitoinen sekä helposti lähestyttävä. Tunneilla annetaan oppilaille eväitä kehittymiseen positiivisen ja kannustavan ilmapiirin siivittämänä. Tärkeintä on nauttia tanssista ja ihmisistä ympärillä sekä kehittyä omassa tahdissa. Tanssintahdilla

Tiia opettaa  viikkoryhmiä tiistaisin Humppilassa

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.