eShop käyttäjäsopimus

TanssinTahti verkkokaupan käyttäjäsopimus

 1. Yleistä

Tämä käyttösopimus sisältää Tanssikoulu TanssinTahti AY:n (jäljempänä TanssinTahti) verkkokaupan (jäljempänä palvelu) käyttöä koskevat ehdot.

Yhteystietomme: Tanssikoulu TanssinTahti, Teukkulantie 23 38300 Sastamala, Y-tunnus 2436537-0.

Asiakaspalvelun yhteystiedot: info@tanssintahti.com , 040-1895151

Palvelun kaikki sisällöt kuuluvat palveluntarjoajalle.

 1. Ostamiseen, palvelun / tuotteen saamiseen, muutoksiin ja peruuttamiseen liittyvät ehdot

Verkkokaupan esittämä tuotteen hinta sisältää palvelumaksun / käsittelymaksun.

Mikäli ostotapahtuma liittyy tapahtumaan:

 • Ostaessasi lipun saat siitä tilausvahvistuksen, joka toimii myös pääsylippuna tapahtumaan.
 • TanssinTahti vastaa tapahtuman markkinoinnista ja tietojen oikeellisuudesta.
 • Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on TanssinTahdilla oikeus peruuttaa ostorajoituksen yli menneet liput.
 • Ostettujen lippujen jälleenmyynti tai luovuttaminen oheistuotteena vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman TanssinTahdin kirjallista lupaa.
 • TanssinTahdilla on oikeus ennen tapahtumaa perua myyntikanavissaan myytyjä lippuja, jotka on hankittu petoksella tai ovat luvattomassa jälleenmyynnissä.
 • TanssinTahti ei vastaa kadonneista, varastetuista eikä vahingoittuneista lipuista.
 • Ostettua lippua ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset, yms.) oikeuttavat todistukset on oltava mukana esitykseen tultaessa ja pyydettäessä esitettävä tilaisuuden ovimiehelle.
 • Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia verkkokaupassa vain vanhempien luvalla, tätä emme voi valvoa. Jos olet alaikäisen vanhempi tai huoltaja, niin sopikaa, mitä alaikäinen saa ostaa. Lippuostoa me emme valitettavasti voi purkaa.
 • Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin.

TanssinTahti vastaa esitystensä peruuntumisesta, paikan- tai aikataulunmuutoksista, virheellisestä markkinoinnista, saatavuudesta, luotettavuudesta ja virheettömyydestä sekä näihin liittyvästä mahdollisesti syntyvästä vahingonkorvausvelvollisuudesta.

Mikäli tilaisuus peruuntuu, asiakas saa TanssinTahdin asettaman lipun hinnan takaisin. Peruutustapauksissa TanssinTahti ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa.

Mikäli ostotapahtuma liittyy fyysiseen tuotteeseen:

 • Tuotteet postitetaan asiakkaalle 1-3 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.
 • TanssinTahti vastaa tuotteenmarkkinoinnista ja tietojen oikeellisuudesta.
 • Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on TanssinTahdilla oikeus peruuttaa ostorajoituksen yli menneet tuotteet
 • Ostettujen tuotteiden jälleenmyynti tai luovuttaminen oheistuotteena vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman TanssinTahdin kirjallista lupaa.
 • TanssinTahti ei vastaa kadonneista, varastetuista eikä vahingoittuneista tuotteista.
 • Tuotteiden osalta sovelletaan etäkaupan 14 päivän peruuttamisoikeutta. Huomaa, että tuotteen tulee olla käyttämätön.

TanssinTahdin verkkokaupan maksuvaihtoehdot esitellään lippujen ostoprosessin aikana. Maksutapahtuman yhteydessä käytetään kolmansien osapuolten maksualustaa (maksukorttimaksut, verkkopankkimaksut, ym.), näiden häiriöistä TanssinTahti ei ole vastuussa.

 1. Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi myös nostaa tästä sopimussuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Tampereen käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.

 1. Sopimusehtojen voimassaolo

Nämä sopimusehdot astuvat voimaan 8.11.2023 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy sopimusehdot ostaessaan lippua / tuotteita.