tanssintahdissa Elämän iloa!

TANSSITAHDISSA elämän iloa!

 

Elämän Iloa! -ryhmä, hinta 350€/6kk

1. 4.11.2019 – 6.4.2020 Sastamalassa. Tämä käynnistynyt!

2. 23.03.2020-14.09.2020 Sastamalassa. Ilmoittaudu tästä. Mukaan mahtuu vain 6 nopeinta. 

Koska kyseessä on näin pieni ryhmä, ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus, jonka hyvinvointiin vaikuttavat monet pienet asiat. Ylipainoinen ihminen voi olla onnellinen ja hyvällä itsetunnolla varustettu, hoikka ja kaikin puolin terveen näköinen ihminen voi olla kovinkin ahdistunut.

Jokainen ihminen määrittelee itse oman onnellisuutensa ja joskus käy niin, että se voi olla helpompi löytää jos rinnalla kulkee joku, joka hoksauttaa hyvistä asioista ja herättelee lähtemään liikkelle ja tarttumaan asioihin 

Elämän Iloa! -ryhmässä autamme sinua löytämään elämääsi punaisen langan, jonka kautta saat työkaluja elämän hallintaan ja itsellesi positiivisten päätösten tekemiseen. Ryhmän vetäjä on tukenasi päätöksissäsi ja halutessasi ohjaa sinua eteenpäin.

Tanssiminen on meille luontevin tapa lähestyä asioita ja sen terveydellisistä merkityksistä löytyy paljon tutkittua tietoa. Toki tanssin ei tarvitse olla sinulle ykkösjuttu, löydetään yhdessä sen tilalle jotain muuta, jos siltä tuntuu! 

 Lissun kirjoitti blogiinsa artikkelin ensimmäisen ryhmän ajatuksista, Elämän Iloa!- konseptista ja Elisasta:

Hyvinvointia ja elämän iloa juuri sinulle!

Lukaisepa nämä artikkelit ja vakuutu tanssin voimasta! 

Tanssi auttaa monien sairauksien hoidossa: tanssissa ihminen voi olla kokonainen ja tuntea, että mitään ei puutu (Länsi-Savo 25.10.2019

Tanssi stressi ja tulehdukset pois! Tanssiminen voi vähentää ahdistusta, masennusta ja jopa kivun tuntemista. (Iltalehti 25.10.2019)

Tanssi itsesi terveeksi!  ( Anna 26.10.2018)

 

Mikäli haluat kysyä jotain, olemme tässä sinua varten: info@tanssintahti.com, Elisa 044-3828123, Karoliina 045-1895151, Lissu 050-4431011

 

VOINKO TULLA MUKAAN?

  • Voit tulla ryhmään ylipainoisena ja ajatella, että ryhmän jälkeen olet saman painoinen, mutta elämässäsi on iloa ja valoa
  • Jos et ole löytänyt itsellesi sopivaa ja kivaa liikuntamuotoa, autamme sinua löytämään sen —kenties toteamme lopuksi, että sitä ei vieläkään löytynyt ☺ 
  • Olet tervetullut ryhmään hyvällä tai huonolla itsetunnolla —tavoite on, että 6 kk:n kuluttua voit todeta että peilistä katsoo hyvä tyyppi, joka on hyvässä paikassa itsensä kanssa ja jonka elämänsuunta on selkä.  
  • Ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat rinnalla kulkijaa / kulkijoita elämänmuutokseen ja elämän ilon löytämiseen. 
  • Ryhmään otetaan maksimissaan 6 henkeä
  • Ryhmään sitoudutaan 6 kuukaudeksi

ELÄMÄN ILOA! -PERUSPAKETTI

6kk peruspaketin hinta on 350€ (sis.alv) ja se pitää sisällään: 

Henkilökohtaisen tutorin (Elisa Ahonen) , jonka kanssa on oma tapaaminen 1xkk ja joka sitoutuu antamaan sinulle jatkuvaa etätukea. Henkilökohtaista tukea saat halutessasi lisää 10-20€ tuntihintaan riippuen tapaamisen sisällöstä (esim. lenkkiseura, tansseihin lähteminen, tanssitunnilla mukana olo, jutteluhetki, kuntosalilla käynti jne.) 

Elämän Iloa! -ryhmä, jonka kanssa tapaaminen 1xkk. Ryhmälle luodaan oma FB-ryhmä, jossa voidaan jakaa asioita ja hakea vertaistukea.
Kirjalliset tavoitteet liikkumiselle ja liikunnallisen elämäntavan etsimisen yhdessä
Henkilökohtaisesti laadittu ruokavalio painonhallinnan toteuttamiseen

Elämän Iloa! -ryhmän vetämisestä on vastuussa Elisa Ahonen (sosionomi AMK, tanssinopettaja Stol ry). Tanssikoulu ja Elisa käyttävät apunaan seuraavia yhteistyötahoja:

Samuli Koivuniemi, fysiikkavalmentaja (kunto-ohjelmat ja ravinto)

Sirpa Saurio, vyöhyketerapia-opiskelija

Meidänboksi , toiminnallinen kuntosali

Jesse Kutila, urheiluhieroja, manuaaliterapeutti ja osteopatia-opiskelija

Mari Heikkinen, sairaanhoitaja AMK (terveyteen ja sen edistämiseen liittyvät asiat.

Elinvoima ei ilmene ainoastaan sinnikkyytenä vaan myös kykynä aloittaa kaikki alusta.
– F. Scott Fitzgerald