ILMOITTAUTUMISTA JA POISSAOLOJA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

ILMOITTAUTUMISTA JA POISSAOLOJA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

ILMOITTAUTUMINEN

Lukukauden kestäville kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Myclub- järjestelmän kautta ryhmän kohdalla olevasta linkistä. Mikäli ilmoittautuminen tätä kautta ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittautua myös sähköpostilla info@tanssintahti.com. Lisätietoja saa Lissulta, 050-4431011.

POISSAOLOT

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Mikäli poissaoloja tulee esim. sairauden vuoksi pidempikestoisesti tuntien korvaamisesta voidaan neuvotella erikseen. Otathan yhteyttä meihin heti, kun tiedät että poissaolosta tulee pidempikestoinen,  info@tanssintahti.com tai 050-443 1011.

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN

Osallistumisen lukukauden opetukseen voi perua peruuttamalla osallistumisensa ennen kuin on käynyt ilmoittautumisen jälkeen neljännellä tanssitunnilla. Peruutus tehdään osoitteeseen info@tanssintahti.com. Ensimmäiseksi tunniksi lasketaan ilmoittautumisen jälkeen lukujärjestyksessä seuraavan kerran pidettävä tanssitunti. Mikäli osallistumista ei peruta ennen neljättä opetuskertaa, on oppilas velvollinen maksamaan koko lukukausimaksun.

Peruuttamista ei voi tehdä suullisesti tai suoraan opettajalle tai puhelimitse,  se tulee tehdä toimistoon sähköpostilla

Mikäli oppilas peruu osallistumisen ennen neljättä kertaa, häneltä laskutetaan kertamaksu seuraavasti: 30 min tunti 9 euroa, 45min tunti 11 euroa, 60 min tunti 14 euroa, 75 min tunti 17 euroa.  Mikäli  oppilas on käynyt mukana ryhmässä vain yhden kerran, tästä ei laskuteta kertamaksua eli ensimmäinen kerta on ilmainen kokeilukerta (koskee vain uusia oppilaita).

VAKUUTUKSET

Tanssikoulu TanssinTahdilla ei ole oppilaille vastuuvakuutusta. Huolehdithan siitä, että oppilaan oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus on voimassa.

MUUTA

Tanssikoulu pidättää oikeuden tanssi-iltaa koskeviin aikataulu- ja opettajamuutoksiin.

Koululla on oikeus käyttää koulun tapahtumissa otettuja valokuvia ja videoita sähköisessä mediassa ja markkinoinnissa. Ilmoitathan erikseen, mikäli et halua että lapsesi näkyy koulun julkaisuissa esim. sosiaalisessa mediassa.

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

 

 

Tanssikoulussa tapahtuu!

 

SYKSYN ILMOITTAUTUMISET OVAT AUKI!

Kurkkaa oman paikkakuntasi sivuilta, mitä ryhmiä syksyllä 2018 on tarjolla!

TANSSINTAHDISSABYLISSU

Tanssikoulun toinen yrittäjä Liisa (Lissu) Kontturi-Paasikko kirjoittelee aika-ajoin tanssiin liittyviä ajatuksiaan blogiin, käy kurkkaamassa.

 

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.  

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä lä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy