tanssintahti

Paritanssi

Tervetuloa mukaan TanssinTahdin paritanssitunneille. Opettajamme ovat koulutettuja paritanssin ammattilaisia, joiden kanssa pääset rakentamaan omaa taitoasi ydinasioista käsin.  Voit myös halutessasi tilata meidät sinun paikkakunnallesi pitämään paritanssin teemapäiviä tai tiiviskurssia.

Lue lisää

 TanssinTahdin Paritanssiretriitti

SIIRTYY SYKSYYN, AJANKOHTA ILMOITETAAN KESÄKUUN AIKANA: 

Eikö olisi ihana saada rentoutua pari päivää kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, nauttien tärkeän ihmisen seurasta heittäytyen hetkeen ja ottaen vastaan positiivisia asioita?

Järjestämme sinulle ja parillesi mahdollisuuden tähän!

Retriitti järjestetään Kinnalan Koukku -nimisellä tilalla Sastamalan Kiikassa. Täällä on  mahdollisuus yöpymiseen, saunomiseen ja ruokailuun.

Lissu, Elisa ja Niina huolehtivat siitä että keho voi hyvin ja että vuorovaikutus parin kanssa syvenee entisestään. Ohjelmassa on vuorovaikutteisen ja musikaalisen tanssin lisäksi kehonhuoltoa, Pilatesta ja uudenlaista lähestymistapaa parityöhön. Muutakin yllätysohjelmaa on luvassa ja illalla tietysti laitetaan jalalla koreasti aitan vintillä.

Mukaan otetaan rajallinen määrä pareja. Tanssittavina musiikkeina leirillä soivat bolero, hitaat ja tango. 

Ohjelmassa: kehonhuolto + parityöskentely (Niina Kastari), tanssillisuus ja parityöskentely (Liisa Kontturi-Paasikko, heittäytyminen ja parityöskentely (Elisa Ahonen). Iltatanssit ja yhteisen iltapalan värkkääminen kuuluvat ohjelmaan. Erillishinnalla mahdollisuus savusaunaan ja paljuun.

HINTA ilmoitetaan ajankohdan varmistumisen jälkeen. 

Osallistujien toivotaan ottavan koko paketin, jotta retriitin yhteisöllisyys toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

LISÄTIETOJA: Karoliina Koivuniemi, TanssinTahdin puuhanainen / maanantain iltapalahetken organisointi

karoliina@tanssintahti.com 15.6.2019 mennessä, puh. 045-1895151. 

Retriittiin ilmoittaudutaan oman parin kanssa, osallistujia otetaan max 30 henkeä.

 

 

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com

TANSSINTAHTI ONLINE -VERKKOKURSSIT

TanssinTahti ylpeänä esittelee ainoan laatuaan Suomessa —laadukkaat online-tanssikurssit julkistettiin vuoden 2019 alussa. Tarjolla on nyt  foksin, fuskun, hitaan valssin ja rumba-boleron perusteet, joissa on mukana pidemmälläkin olevia tanssijoita hyödyttäviä BONUS-perusharjoitteita oman lajitaidon syventämiseen. Toukokuun alussa tarjotaan hääpareille huikean edulliseen hintaan häävalssi-kurssi ja lisäksi tarjolle tulee hääpaketti, joka pitää sisällään neljä tärkeää paritanssia. 

Tutustu Online-kursseihin www.tanssintahtionline.fi -sivuilla! 

PARITANSSIN TEEMAPÄIVÄT SASTAMALASSA

Teemapäivät jatkuvat  taas syksyllä.. lisätietoa tulee kesä-heinäkuun aikana. 

LISÄKSI

SASTAMALA

Liity Elisan ylläpitämään whatsup-ryhmään, niin saat tietoa mukavan porukan yhdessä sopimista Sastamalassa pidettävistä paritanssitunneista, tanssiksi-tanssiliikuntatunneista ja monesta muusta tanssiin liittyvästä asiasta.  Kysy lisää Elisalta elisa@elisakoo.fi, 044-3828123

KAIKKI TOIMIPISTEET

Yksityistunteja ja tilauskursseja voit kysyä kaikilla toimialueillamme, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin järjestämme sinulle sopivan opettajan. Omista opettajistamme paritanssin yksityistunteja antavat Sastamalan alueella (+ Tampere) Minna Forss,  Elisa Ahonen, Karoliina Koivuniemi. Oulun alueella tunteja antavat Jutta Kotala, Rosa Mört ja Anniina Koivuniemi.

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com

Tilaa jäsenkirje ja liity TanssinTahtiOnline porukkaan.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.