Paritanssi / Sastamala

LAVATANSSIN PARITREENI keskiviikkoisin Vammalan Seukulla klo 19-20

Tunnilla tanssitaan ja treenataan lavatansseja omista lähtökohdista käsin. Tule tunnille parin kanssa tai ilmoita Elisalle olevasi kiinnostunut, niin pyrimme löytämään sinulle parin. Kertamaksu 10 euroa.

Opettajana: Elisa Ahonen 

 

TANSSINTAHTI TEEMAPÄIVÄT tanssitaan viitenä lauantaina Muistolan koululla (Nuupalankatu 28)

Teemapäiviin on ennakkoilmoittautuminen, tällä varmistetaan kurssin toteutuminen.

 

13.1. klo 12-17 Salsa / Matias Löyttyniemi. Hinta 45 euroa. Ilmoittautuminen 7.1 mennessä 

27.1. klo 13-16.30 Lattarien tekniikkapäivä / Liisa Kontturi-Paasikko. Hinta 30 euroa. Ilmoittautuminen 21.1 mennessä

24.2 Argentiinalainen tango klo 12-17 / Maria ja Pasi Laurén. Hinta 45 euroa. Ilmoittautuminen 18.2 mennessä

17.3. Suljetun otteen tekniikkapäivä klo 13-16.30  / Minna Forss. Hinta 30 euroa. Ilmoittautuminen 11.3 mennessä

7.4 Bugg klo 13-16.30 / Elisa Ahonen ja Kalle Jalava, ilmoittautuminen 1.4 mennessä . Hinta 30 euroa. Ilmoittautuminen 21.1. mennessä

21.4 Tangoa tunteella ja tekniikalla klo 12-17 / Kaisa Huunonen ja Juha Laihoniemi. Hinta 45 euroa. Ilmoittautuminen 15.4 mennessä

 

TANSSINTAHTI TANSSITTAA -paritanssileiri Tampereella 8.-10.6.2018. Laita nyt jo kalenteriisi tämä huikea leiri, jossa pääset pureutumaan tanssitekniikkaan ja musiikkiin tanssimiseen, saat tutustua uusiin lajeihin ja pääset nauttimaan lavatanssin huumasta oikein todenteolla.

Lisäksi Elisa Ahonen pitää epäsäännöllisen säännöllisesti Tanssiksi / Latinobic -tanssiliikuntatunteja kertamaksulla. Liity Elisan ylläpitämään whatsup-ryhmään, niin saat tietoa näistä. Kysy lisää Elisalta elisa@elisakoo.fi, 044-3828123

Lisäksi voit  kysyä yksityistunteja kaikilla toimialueillamme, ota yhteyttä info@tanssintahti.comniin järjestämme sinulle sopivan opettajan. Omista opettajistamme paritanssin yksityistunteja antavat Sastamalan alueella (+ Tampere) Minna Forss,  Elisa Ahonen, Karoliina Koivuniemi. Oulun alueella tunteja antavat Jutta Kotala ja Anniina Koivuniemi.

Tanssikoulussa tapahtuu!

JATKOILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2018 RYHMIIN

Vanhat oppilaat voivat ilmoittautua kevään ryhmiin. Lähtökohtaisesti oppilaat jatkavat samassa ryhmässä, opettaja tekee ryhmiin muutoksia alkukeväästä, mikäli kokee tarpeelliseksi. Kevätkausi alkaa viikolla 3.

 

KOKO SUOMI TANSSII -TANSSIHAASTE

TanssinTahdin Marjukka Koivuniemi on toiminut toisena koreografina ja humppalähettiläänä Tanssin Tiedotuskeskuksen Koko Suomi tanssii -tanssihaasteen pari-ja kansantanssikoreografiassa. Haastekampanja on lähtenyt käyntiin 6.1. 2017 eri puolilla Suomea ja siihen on mahdollisuus osallistua koko vuoden ajan. Katsopa Maikin ja Peten opetusvideo helpon hauskasta humppakoreografiasta, opettele, kuvaa, lähetä someen ja haasta haluamasi henkilö / taho mukaan hulluttelemaan humpalla! Opetusvideon löydät tästä. 

SMARTUM, TYKY JA EDENRED

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös Smartum, Tyky ja Edenred maksuseteleillä tai mobiililaitteella. Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy