tanssintahti

Paritanssi

Tervetuloa mukaan TanssinTahdin paritanssitunneille. Opettajamme ovat koulutettuja paritanssin ammattilaisia, joiden kanssa pääset rakentamaan omaa taitoasi ydinasioista käsin.  Voit myös halutessasi tilata meidät sinun paikkakunnallesi pitämään paritanssin teemapäiviä tai tiiviskurssia.

Lue lisää

TANSSINTAHTI ONLINE -VERKKOKURSSIT

TanssinTahti ylpeänä esittelee ainoan laatuaan Suomessa —laadukkaat online-tanssikurssit julkistetaan vuoden 2019 ensimmäisinä päivinä. Tulossa foksin, fuskun, hitaan valssin ja rumba-boleron perusteet, joissa on tutustumistarjouksena mukana pidemmälläkin olevia tanssijoita hyödyttäviä BONUS-perusharjoitteita oman lajitaidon syventämiseen. 

Tutustu Online-kursseihin www.tanssintahtionline.fi -sivuilla! 

SAVE THE DATE! TanssinTahdin Paritanssiretriitti 7.-9.7.2019 

Eikö olisi ihana saada rentoutua pari päivää kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, nauttien tärkeän ihmisen seurasta heittäytyen hetkeen ja ottaen vastaan positiivisia asioita? 

Järjestämme sinulle ja parillesi mahdollisuuden tähän! 

Olemme varanneet sinua varten ajankohdan  7.-9.7.2019 sunnuntai-illasta alkaen. Retriitti tullaan järjestämään Sastamala-Huittinen -alueella paikassa, jossa on mahdollisuus yöpymiseen, saunomiseen ja ruokailuun. 

Lissu, Elisa ja Niina huolehtivat siitä että keho voi hyvin ja että vuorovaikutus parin kanssa syvenee entisestään. Ohjelmassa on vuorovaikutteisen ja musikaalisen tanssin lisäksi kehonhuoltoa, Pilatesta ja uudenlaista lähestymistapaa parityöhön. Muutakin yllätysohjelmaa on luvassa ja illalla tietysti laitetaan jalalla koreasti aitan vintillä. 

Mukaan otetaan rajallinen määrä pareja. Lisätietoja retriitistä tulee viikon 16 loppuun mennessä. 

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com

PARITANSSIN TEEMAPÄIVÄT SASTAMALASSA

Sastamalan suositut paritanssin lauantaiteemat jatkuvat keväällä 2018. Mukana on sekä TanssinTahdin omien opettajien Lissun, Elisan ja Minnan päiviä sekä huikeiden vierailijoiden teemoja.

Teemapäivät tanssitaan Sastamalassa Muistolan koululla, Nuupalankatu 28. Maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä tai mobiililla. Laskunkin saat halutessasi. 

KEVÄÄN 2019 TEEMAPÄIVÄT:

 la 26.1 Chillaillen çha chata klo 13-16 / Lissu Kontturi-Paasikko

 la 9.2. Viehättävästi valsseja klo 13-16 / Minna Forss, 

 la 2.3. Baunssaillen buggia, klo 11-17 / Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. 

 la 6.4 Parista tanssista paritanssiksi, klo 11-17 / Ulpu Jarva.  

 la 27.4 Swengaillen swingejä, klo 13-16 / Elisa Ahonen. Ilmoittautuminen 20.4. mennessä, hinta 35€

 la 11.5. Willisti Westiä, klo 11-17 / Rake Salo. Ilmoittautuminen 4.5. mennessä, hinta 50€. 

LISÄKSI

SASTAMALA

Liity Elisan ylläpitämään whatsup-ryhmään, niin saat tietoa mukavan porukan yhdessä sopimista Sastamalassa pidettävistä paritanssitunneista, tanssiksi-tanssiliikuntatunneista ja monesta muusta tanssiin liittyvästä asiasta.  Kysy lisää Elisalta elisa@elisakoo.fi, 044-3828123

KAIKKI TOIMIPISTEET

Yksityistunteja ja tilauskursseja voit kysyä kaikilla toimialueillamme, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin järjestämme sinulle sopivan opettajan. Omista opettajistamme paritanssin yksityistunteja antavat Sastamalan alueella (+ Tampere) Minna Forss,  Elisa Ahonen, Karoliina Koivuniemi. Oulun alueella tunteja antavat Jutta Kotala, Rosa Mört ja Anniina Koivuniemi.

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com

Tilaa jäsenkirje ja liity TanssinTahtiOnline porukkaan.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.