tanssintahti

Paritanssi

Tervetuloa mukaan TanssinTahdin paritanssitunneille. Opettajamme ovat koulutettuja paritanssin ammattilaisia, joiden kanssa pääset rakentamaan omaa taitoasi ydinasioista käsin.  Voit myös halutessasi tilata meidät sinun paikkakunnallesi pitämään paritanssin teemapäiviä tai tiiviskurssia.

Lue lisää

TANSSINTAHTI ONLINE -VERKKOKURSSIT

TanssinTahti ylpeänä esittelee ainoan laatuaan Suomessa —laadukkaat online-tanssikurssit julkistetaan vuoden 2019 ensimmäisinä päivinä. Tulossa foksin, fuskun, hitaan valssin ja rumba-boleron perusteet, joissa on tutustumistarjouksena mukana pidemmälläkin olevia tanssijoita hyödyttäviä BONUS-perusharjoitteita oman lajitaidon syventämiseen. 

Tutustu Online-kursseihin www.tanssintahtionline.fi -sivuilla! 

TANSSINTAHTI TANSSITTAA -leiri vol 2

Tällä leirillä pääset pureutumaan tanssitekniikkaan ja musiikkiin tanssimiseen, saat tutustua uusiin lajeihin ja pääset nauttimaan lavatanssin huumasta oikein todenteolla.

AIKA: 19.-20.1.2018 la klo 10-19, su klo 11-16

PAIKKA: Tanssiseura Hurmion salit, Tesomankatu 33 Tampere

HINTA: early bird 100€ (ilmoittaudu ennen 30.12), sen jälkeen 120€

TEEMAT: Kehollisuus tanssissa, parin kanssa paremmin, heittäydy hetkeen, tanssi niin kuin soittaisit

LAJIT: Hitaat, fusku/jive, cha cha

OPETTAJAT: Lissu Kontturi-Paasikko (vastuuopettaja), Elisa Ahonen, Minna Forss, Janne Outinen sekä Pilates-ohjaaja Niina Kastari

ILMOITTAUTUMINEN: info@tanssintahti.com

LISÄTIEDOT: info@tanssintahti.com, 050-4431011 (Lissu) 

Leirille on ennakkoilmoittautuminen, jotta pystymme pitämään huolen viejä-seuraajatilanteen tasapainosta. Pyrimme siihen, että leirillä olisi tasaparit. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan myös yksin.

Ensimmäisen leirin (18.-19.8.2018) tunnelmia voit lukea tästä. 

PARITANSSIN TEEMAPÄIVÄT SASTAMALASSA

Sastamalan suositut paritanssin lauantaiteemat jatkuvat keväällä 2018. Mukana on sekä TanssinTahdin omien opettajien Lissun, Elisan ja Minnan päiviä sekä huikeiden vierailijoiden teemoja.

Teemapäivät tanssitaan Sastamalassa Muistolan koululla, Nuupalankatu 28. Maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä tai mobiililla. Laskunkin saat halutessasi. 

KEVÄÄN 2019 TEEMAPÄIVÄT:

 la 26.1 Chillaillen çha chata klo 13-16 / Lissu Kontturi-Paasikko, ilmoittautuminen 19.1. mennessä, hinta 35€

 la 9.2. Viehättävästi valsseja klo 13-16 / Minna Forss, ilmoittautuminen 2.2. mennessä, hinta 35€

 la 2.3. Baunssaillen buggia, klo 11-17 / Tuomas Sillanpää ja Reetta Koivuniemi. Ilmoittautuminen 23.2. mennessä, hinta 50€

 la 6.4 Parista tanssista paritanssiksi, klo 11-17 / Ulpu Jarva.  Ilmoittautuminen 30.3. mennessä, hinta 50€

 la 27.4 Swengaillen swingejä, klo 13-16 / Elisa Ahonen. Ilmoittautuminen 20.4. mennessä, hinta 35€

 la 11.5. Willisti Westiä, klo 11-17 / Rake Salo. Ilmoittautuminen 4.5. mennessä, hinta 50€. 

LISÄKSI

SASTAMALA

Liity Elisan ylläpitämään whatsup-ryhmään, niin saat tietoa mukavan porukan yhdessä sopimista Sastamalassa pidettävistä paritanssitunneista, tanssiksi-tanssiliikuntatunneista ja monesta muusta tanssiin liittyvästä asiasta.  Kysy lisää Elisalta elisa@elisakoo.fi, 044-3828123

KAIKKI TOIMIPISTEET

Yksityistunteja ja tilauskursseja voit kysyä kaikilla toimialueillamme, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin järjestämme sinulle sopivan opettajan. Omista opettajistamme paritanssin yksityistunteja antavat Sastamalan alueella (+ Tampere) Minna Forss,  Elisa Ahonen, Karoliina Koivuniemi. Oulun alueella tunteja antavat Jutta Kotala, Rosa Mört ja Anniina Koivuniemi.

 

Kysy yksityistunteja Tai kurssia omalle alueellesi

info@tanssintahti.com

Liity mukaan Jäsenkirjeeseen, Saat ALEKOODIN!

Saat ensimmäisenä kuulla pian aukeavasta TanssinTahti Online sivustosta. Ja saat rahanarvoisen etukoodin käyttöösi tuleviin kursseihin ja tunteihin. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.