Tanssintahti tanssittaa

Liminka

Limingan ilmoitustaulu

KIITOS KULUNEESTA KAUDESTA! 

Syksyn 2019 ilmoittautumiset aukeavat 1.7.2019, seuraa FB ja IG -kanavia. Laitamme asiasta infoa myös emaililla.

Tanssintahdin väki toivottaa oikein ihanaa kesälomaa, palataan taas loppukesästä tanssin pariin!

Syksyllä Heikin ryhmät ottaa haltuun Roope Ryöppy ja Nooran jäädessä äitiyslomalle Anniina Koivuniemi hyppää hänen tilalleen.

Upeat Petri Kekkosen ottamat kuvat TanssinTatsia 2019 näytöksestä löytyy täältä

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin aukeaa 1.7.2019

Liminka

 

Maanantaisin, alk. 26.8.-2.12 .2019 (14 opetuskertaa) 

Osan sali lohko 1 / Iivarinpolku 2 TAI Lakeustalon sali / Liminganraitti 10

16.30-17.30 ShowKids jatko 

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat jatko 5-6v  

18.15-19 ShowBabies jatko 7-9v

19-20 DiscoKids  jatko

20-21.15 ShowTeens&Adults  jatko 

Opettajana Marjukka Koivuniemi

 

Maanantaisin, alk. 26.8.-2.12.2019 (14 opetuskertaa) 

Osan sali lohko 2 / Iivarinpolku 2

16-17  Show&StreetKids alkeet 9-12v

17-17.30 Naperot (lapsi vanhemman kanssa) 1-2v

17.30-18 KiddieJam Taaperot 3-4v

18-18.45 KiddieJam Tenavat alkeet 5-6v

18.45-19.30 Show&StreetBabies alkeet 7-9v

19.30-20.30 Paritanssin alkeet nuorille ja aikuisille

Opettajana Jutta Kotala

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Joulunäytös tanssitaan maanantaina 9.12. Mukana Showbabies-ikäryhmät ja sitä vanhemmat tanssijat. Naperot, Taaperot ja Tenavat tanssivat omat Tonttubileensä erikseen ilmoitettavana ajankohtana.  

TT -ryhmän aikatauluista ja muista asioista vastaa Marjukka Koivuniemi, marjukka@tanssintahti.com, 044-9870389

 

Keskiviikkoisin, alk. 28.8.-4.12. 2019 (14 opetuskertaa) 

Lakeustalon sali / Liminganraitti 10 

16-17 DiscoKids alkeet 9-12v

17-18.30 TT Teens (suljettu ryhmä)

18.30-20 TT Kids (suljettu ryhmä) 

Opettajana Anniina Koivuniemi ja Noora Mommo

 

 Keskiviikkoisin, alk. 28.8-4.12.2019 (14 opetuskertaa) 

Osaon sali  / Iivarinpolku 2

16.45-17.30  StreetBoys  6-9v 

17.30-18.30 StreetKids jatko 9-12v

19-20  StreetT&Contemporary Teens&Adults

Opettajana Roope Ryöppy

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Joulunäytös tanssitaan maanantaina 9.12. Mukana Showbabies-ikäryhmät ja sitä vanhemmat tanssijat. Naperot, Taaperot ja Tenavat tanssivat omat Tonttubileensä erikseen ilmoitettavana ajankohtana.  

TT -ryhmän aikatauluista ja muista asioista vastaa Marjukka Koivuniemi, marjukka@tanssintahti.com, 044-9870389

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa Limingan tanssitunneille

TanssinTahdissa on kiva tanssia!

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

TanssinTahdin toinen yrittäjänainen, Lissun vanhin tytär Maikki, on valmistunut showtanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Showtanssin meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Maikki on opettajana tinkimätön ja vaatii lempeällä tavalla jo pienimmiltä oppilailtaan sitoutumista tekemiseen ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus yhdistettynä äärimmäisen taitavaan pedagogiikkaan on aikaansaanut sen, että oppilaat eivät halua lähteä Maikin opetuksesta minnekään ja näin esimerkiksi pieneltä Limingan paikkakunnalta on ponnistanut useita nuoria tanssijoita SM-tasoisiin kisaryhmiin, mutta edelleen he tuntevat itsensä ”Maikin tytöiksi” (ja pojiksi).

Lue lisää Maikista tästä.

Nooro Mommo

Tanssinopettajaopiskelija (AMK)

Noora on aloittanut tanssimisen lapsena ja on kilpailut Performing Arts SM -kisoista vuodesta 2001 asti niin duo- , pienryhmä kuin muodostelmasarjoissa. Noora viimeistelee tällä hetkellä opintojaan  Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, mutta opetuskokemusta hänellä on kertynyt lasten ja nuorten parissa jo ennen opintoja. Noora opettaa syksyllä 2018 Limingan keskiviikon  showtanssiryhmiä ja tanssikoulun TT-ryhmää.

Nooran ote opettamiseen on ihmisläheinen ja lempeä, hän ottaa oppilaat huomioon ensisijaisesti yksilöinä ja työskentelee heidän kanssaan sitoutuneesti ja antaen paljon itsestään.

 

ROOPE RYÖPPY

(kuvassa vielä Heikki Halttu)

Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia. Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Jutta on osaava ja ymmärtäväinen opettaja, joka toimii ryhmiensä kanssa itsenäisesti ja määrätietoisesti. Jutalla on vahva pedagoginen näkemys ja hän on kasvattanut Iin tanssikoulun toiseksi suurimmaksi paikkakunnaksi.

Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

 

Tilaa jäsenkirje ja liity TanssinTahtiOnline porukkaan.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.