tanssintahti tanssittaa

Kello

kellon ilmoitustaulu

KEVÄÄN 2019 LASKUT

Kaikki ryhmät ovat nyt saaneet laskunsa, ne on lähetetty myclubissa olevaan yhteystieto-emailiin. Tarkistathan, että laskun tiedot ovat oikein ja maksa lasku eräpäivään mennessä. 

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa monellakin eri liikuntasetelillä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

 

Kello

Torstaisin, 17.1-16.5.2019 (16 opetuskertaa)

Kellon nuorisoseuran talo / Kellontie 272

 

17.00-17.30 KiddieJam Taaperot / 2014-2015 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat / 2012-2013 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

18.15-19 ShowBabies / 2008-2011 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

19-20 ShowKids / 2004-2007 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

20-21 LAVIS- tanssiliikuntatunti nuorille ja aikuisille. Kertamaksu 8 euroa. Ilmoittaudu tästä. 

  • ilmoittautuminen LAVIS- tunnille ei ole välttämätön, mutta suositeltava, jotta saamme yhteystietosi mahdollisten muutosten varalta.

Opettajana Rosa Mört

 Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Torstaina 23-5-2019 järjestetään Iin ryhmien kanssa yhteinen Tanssin Tatsia -näytös Haukiputaan Teatterikuopalla. Laita tämä jo kalenteriisi! 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa kellon tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Tervetuloa kellon tanssitunneille

Tule yhdessä tanssimaan.

Rosa Mört (os.Timonen

Tanssinopettaja STOL ry, tanssinopettaja (AMK)

Rosa on Hämeenlinnasta kotoisin oleva tanssin moniosaaja, joka on kisannut paritansseissa —lavatansseista rock´n´swingtansseihin, joissa hän ylsi maajoukkuetasolle asti. Nykyisin Rosa opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tämän myötä tanssilajikirjo on monipuolistunut ja erityisesti yksilölajit kiinnostavat Rosaa. Rosalla on opetuskokemusta kaiken ikäisistä ja tasoisista tanssijoista, hän on äärimmäisen sitoutunut ja heittäytyvä opettaja, joka ottaa jokaisen oppilaan lähelleen ja valloittaa myös vanhemmat. Hän työskentelee tavoitteellisesti, mutta antaa oppilaiden ajatuksille ja tuntemuksille tilaa ja mahdollistaa näin sen, että jokainen pääsee kehittymään itselleen sopivassa tahdissa ja tavalla.

Rosa opettaa  Kellon viikoryhmiä ja luotsaa Kellon ja Iin yhteistä TT- Trainees ryhmää.

 

Tilaa jäsenkirje, saat ILMAISEN ONLINE-TANSSIKURSSIN!

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. Tilaa jäsenkirje, saat linkin ilmaiseen online-palvelun fusku-kurssiin!

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.