Kellon ilmoitustaulu

Kiitos kuluneesta kaudesta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

Kello

Torstaisin, 30.8- 6.12 (14 opetuskertaa)

Kellon nuorisoseuran talo / Kellontie 272

 

17.00-17.30 KiddieJam Taaperot / 2014-2015 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat / 2012-2013 syntyneet. Ilmoittaudu tästä.

18.15-19 ShowBabies / 2008-2011 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

19-20 ShowKids / 2004-2007 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

20-21 BAILA!- tanssiliikuntatunti nuorille ja aikuisille. Kertamaksu 8 euroa. Ilmoittaudu tästä.

  • ilmoittautuminen BAILA!- tunnille ei ole välttämätön, mutta suositeltava, jotta saamme yhteystietosi mahdollisten muutosten varalta.

Opettajana Rosa Timonen

 

Koska to 6.12 on itsenäisyyspäivä, kyseisen viikon opetuskerta pidetään toisena arki-iltana. Tästä tulee tieto mahdollisimman pian. Kauden päätteeksi järjestetään Kellon ryhmien omat Tonttubileet to 13.12. klo 18, tilaisuudesta kerätään pieni pääsymaksu.

 

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan jokaiselle oppilaalle oma tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta ja pystytte näkemään sieltä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Myös tiedotus tapahtuu jäsenpalvelumme kautta. Muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja että sinne on merkitty mahdolliset perhealennukset laskutusta varten. Kysy apua liisa@tanssintahti.com, mikäli asiassa on haasteita.

Jokaisella perheenjäsenellä on oma tunnus ja salasana, mutta kaikilla jäsenillä voi olla sama sähköpostiosoite.Esim. jos perheellä on kaksi lasta Emma ja Matti, niin silloin voi valita käyttäjätunnukseksi esim. ”emma.perhe” ja ”matti.perhe” ja molemmilla voi olla sama sähköpostisosoite ”isa.perhe@gmail.com”. Jos salasana unohtuu, voit tilata uuden salasanan syöttämällä ”isa.perhe@gmail.com” osoitteen ”Salasanan ja käyttäjätunnuksen uudelleenmääritys”-lomakkeeseen. Tällöin kyseiseen sähköpostiosoitteeseen saapuu kaksi viestiä, jokaiselle lapselle oma. Valitse sähköposteista haluttu henkilö, jonka salasanan haluat, pitää siis tarkista viestistä kenen tilin salasana ollaan muutamassa.

Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

 

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Käythän lukemassa TanssinTahtilaisten lasten ja nuorten opettamiseen liittyviä ajatuksia. Muista myös tutustua tanssikoulun sääntöihin.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Kellon ilmoitustaulu

Kiitos kuluneesta kaudesta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy