Jammailua lasten ehdoilla

KIINNOSTAAKO SINUA ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN TANSSITUNTIEN / -TUOKIOIDEN PITÄMINEN?

 Kiddiejam on Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa lukuvuonna 2015-16 kehitetty pedagoginen tuote, jonka avulla tuodaan tanssilajikohtaista materiaalia alle kouluikäisten kanssa työskentelevien ohjaajien ja opettajien ulottuville. Uutena tuotteena konseptissa on enkkutanssi, jonka kautta lapsia saadaan tutustumaan englannin kielen alkeisiin mukavan tanssimateriaalin kautta. 

Konsepti luotiin Liisa Kontturi-Paasikon ja Marjukka Koivuniemen johdolla yhteistyössä tanssinopettajaopiskelijoiden ja musiikinopiskelijoiden kanssa. Organisaatiomuutosten myötä koulutukset järjestetään nyt Liisan ja Marjukan Tanssikoulu TanssinTahdin kautta.

Kouluttajina toimivat lukuvuonna 2019-20 konseptin kehittäjä Marjukka Koivuniemi sekä Heidi Ranta ja Elisa Ahonen. Uutta Enkkutanssi-konseptia kehittävät Marita Kraama ja Tuula Raukovaara.

Kiddiejam materiaalia on mahdollista hankkia joko tilauskursseina järjestettävien koulutuspäivien tai tanssikoulun järjestämien materiaalipäivien kautta. Materiaali on vapaasti käytettävissä, olemme kiitollisia, jos Kiddiejam -nimeä käytetään tanssitunneilla, mutta emme velvoita siihen. Pääasia on, että hyvä materiaali leviää käyttöön ja että sen kautta saadaan innostettua lapsia oppimaan uusia asioita.  

Kiddiejam tarjoaa alle kouluikäisille lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Materiaalin haltuun ottaneet ohjaajat ja opettajat tarjoavat valintansa mukaan lapsille maistiaisia showtanssista, streetlajeista, paritanssista, kansantanssista sekä baletista unohtamatta luovuutta ja leikkiä. 

Enkkutanssin kautta voi opettaa englannin kielen aakkosia eskarilaisille ja alkuopetuksen oppilaille. 

Ilmoittaudu koulutukseen emaililla info@tanssintahti.com

Lisätietoja: liisa@tanssintahti.com,  Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011

 

KiddieJam — jammailua lasten ehdoilla!

 

Tanssikoulu TanssinTahdin järjestämät koulutukset:

OULU

21.9.2019  klo 9-18 KIDDIEJAM MATERIAALIPÄIVÄ / HIP HOP, SHOWTANSSI ja KANSANTANSSI

Kohderyhmä: avoin kaikille tanssin, liikunnan ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville sekä lasten tanssinohjaamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen kuuluu pieni ennakkotehtävä, jonka kautta kouluttaja räätälöi päivän juuri kohderyhmälle sopivaksi. 

Paikka: Oulu OAMK Dance

Kouluttaja: Marjukka Koivuniemi 

Hinta: 150 euroa (sis.alv)

Materiaalipäivä toteutuu, ilmoittautumia otetaan vastaan perjantaihin saakka!  info@tanssintahti.com 

 

TAMPERE

 

30.11.2019  klo 9-18 KIDDIEJAM MATERIAALIPÄIVÄ / HIP HOP, SHOWTANSSI ja KANSANTANSSI

HOX!  UUDET MATERIAALIT HIPHOPISSA JA SHOWSSA! 

Kohderyhmä: avoin kaikille tanssin, liikunnan ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville sekä lasten tanssinohjaamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen kuuluu pieni ennakkotehtävä, jonka kautta kouluttaja räätälöi päivän juuri kohderyhmälle sopivaksi. 

Paikka: Tampere, Tesomankatu 33

Kouluttaja: Elisa Ahonen

Hinta: 150 euroa (sis.alv)

Ilmoittaudu 16.11.2019 mennessä,  info@tanssintahti.com 

01.12.2019  klo 10-14 ENKKUTANSSI TEEMAILTA / TERVEHDYKSET ja NUMEROT

Kohderyhmä: avoin kaikille tanssin, liikunnan ja varhaiskasvatuksen ja alkuopetuksen parissa työskenteleville sekä lasten tanssinohjaamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen kuuluu pieni ennakkotehtävä, jonka kautta kouluttaja räätälöi päivän juuri kohderyhmälle sopivaksi. 

Kouluttaja: Marita Kraama

Paikka: Tampere, Tesomankatu 33

Tutustumishinta:  65 euroa (sis.alv)

Ilmoittaudu 16.11.2019 mennessä,  info@tanssintahti.com 

Lisätietoja: Karoliina 045-1895151

TULEVAT KOULUTUKSET: 

23.11.2019 TURKU ENKKU-TANSSI

11.1.2020 OULU MATERIAALIPÄIVÄ 

7.3.2020 TAMPERE MATERIAALIPÄIVÄ

21.3.2020 ROVANIEMI MATERIAALIPÄIVÄ

 

 

Kurkkaa alta video, josta näet Kiddiejam -hip hop materiaalia oululaisten lasten tanssimana. Ohjaajana Marjukka Koivuniemi

KiddieJam Musa

KiddieJam 1 CD-levy

Ensimmäinen Kiddiejam-levy julkaistiin elokuussa 2015. Tämä levy syntyi Oamkin tanssin- ja musiikinosaston yhteisyönä. Musiikin tekemisen ohessa levyllä julkaistaviin kappaleisiin syntyi myös ohjaajakoulutuksissa esiteltävää tanssimateriaalia.

Oamkin musiikin pop-ja jazzopiskelijoista koottu ryhmä sovitti tai sävelsi sekä toteutti ensemble-opintoinaan kaikki levyllä olevat biisit, jotka tällä kertaa edustavat vanhoja perinteisiä lastenlauluja tai -loruja, joista suurin osa on julkaistu ensimmäisen kerran 1950–60-luvuilla. Tälle levylle kappaleet on sovitettu sekä tyyliltään että tempoltaan eri tanssilajeille sopiviksi ja ne on myös toteutettu kunniottaen kyseisen tyylin musiikillisia perusteita.

Olemme ylpeitä tästä levystä, jossa vanhat tutut lastenlaulut on saatu elämään uudella tavalla. Sävelmät on toteutettu nuorekkaan raikkaalla tavalla, kuitenkin tyylikkäästi ja perinteitä kunnioittaen.

Tästä levy tuottaa paljon iloa ja riemua kaikille lapsiperheille ja lapsenmielisille ja KiddieJamin kannalta tietysti on parasta se, että jokainen levyllä oleva kappale tulee olemaan aktiivisessa käytössä tanssinopetus eri puolilla Suomea!

Levyn hinta on 22€. Kysy lisää levystä ja hanki se itsellesi Folkjam -puodista 

 

 

KIDDIEJAM ON JAMMAILUA LASTEN EHDOILLA! 

MITÄ KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN? 

KIDDIEJAM MATERIAALIPÄIVÄ 8x45min 

Päivän aikana saat tanssimateriaalin 3 eri tanssilajiin sekä räätälöityä teoriatietoa alle kouluikäisen lapsen kehityksestä ja tanssitoiminnan järjestämiseen liittyvistä asioista. Kouluttaja tekee tarkemman suunnitelman päivän lopullisesta sisällöstä ennakkotehtävän perusteella. 

Tanssilajikohtainen materiaali pitää sisällään ikätasolle sopivan tekniikkasarjan, loruttelutanssin ja tanssisarjan ja näihin sopivat valmiit musiikit sekä valmiin tuntisuunnitelman.  Tansseihin saat sekä kirjallisen materiaalin että videolinkin.  Osa koulutuksessa käytettävistä biiseistä löytyy KiddieJam 1 -CD levyltä, jonka ohjaajat voivat ostaa itselleen Oamkin Folkjam-puodista,  hinta 22€.

ENKKUTANSSI 4x45min

Teemaillan aikana saat valmiin materiaalin kahden eri teeman opettamiseen. Materiaali pitää sisällään loruttelutanssin ja tanssisarjan sekä tanssileikin, joissa kaikissa kielen opettelu on fokuksessa —sitä opitaan tanssimateriaalin avulla 

Koulutuksia järjestetään sekä tanssikoulun tarjoamina että tilauskursseina, jolloin sisältö ja laajuus sovitaan yhdessä tilaajan kanssa.

Kiddiejamilla ei ole maksullista lisenssiä, koulutuksissa saatua materiaalia saa käyttää haluamillaan tanssitunneilla ilman erillistä ilmoitusta.

Koulutuksista saa todistuksen. 

Pirauta

Sisällölliset asiat

Liisa Kontturi-Paasikko 050-443011

Käytännön asiat

Karoliina Koivuniemi 045-1895151

Parhaiten saat kiinni s-postilla

info@tanssintahti.com

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu sähköpostilla, info@tanssintahti.com. Lisätietoja voit kysyä myös puhelimitse   Karoliinalta 045-1895151 (käytännön asiat) tai Lissulta 050-4431011 (sisältöön liittyvät asiat) 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on viikko  viikkoa ennen kurssia, minkä jälkeen voi toki vielä ilmoittautua, jos kurssilla on ilmoittautumispäivään mennessä riittävä määrä osallistujia. Koska kurssijärjestelyt vaativat järjestäjältä paljon ennakkotyötä ja erilaisia sopimuksia, peruutusehdot ovat seuraavat:

Peruuttaessasi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutat päivää ennen kurssia tai jätät saapumatta kurssille,  peritään koko kurssimaksu.

Maksutta voi ilmoittautumisen deadlinen jälkeen perua vain lääkärintodistuksella.

TERVETULOA MUKAAN JAMMAILEMAAN! 

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.