Tanssintahti tanssittaa

Liminka

Limingan ilmoitustaulu

Keskiviikon Limingan illan aikataulua muokattu, tästä lähtenyt oppilaille sähköpostia. 

SYKSYN INFOKIRJE on lähetetty sähköpostissa 23.8.2020. Löydät kirjeen myös tästä.

SYKSYN ILMOITTAUTUMISET ON AUKI! 

Otathan rohkeasti yhteyttä  info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

 

 

 Liminka

Maanantai, 24.8.2020- 7.12.2020 (15 opetuskertaa) 

Osan sali lohko 1 / Iivarinpolku 2 

16-17  ShowKids jatko 

17-17.30 KiddieJam Taaperot 3-4v

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat jatko 5-6v

18.15-19 ShowBabies jatko 7-9v

19-20 DiscoKids  jatko

20-21 ShowTeens&Adults  jatko

Opettajana Marjukka Koivuniemi

 

Maanantai, 24.8.2020- 7.12.2020 (15 opetuskertaa) 

Osan sali lohko 2 / Iivarinpolku 2

17-17.30  KiddieJam Taaperot 3-4v

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat alkeet 5-6v

18.15-19 Show&StreetBabies alkeet 7-9v

19-20  Show&StreetKids alkeet 9-12v

20-21 ShowAdults alkeet +25v

Opettajana Jutta Kotala

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Keskiviikkoisin 26.8.-9.12.2020 (15 opetuskertaa)

Lakeustalon sali / Liminganraitti 10

16-17 DiscoKids alkeet 7-12v

17-18.30 TT Teens (suljettu ryhmä)

18.30-20 TT Kids (suljettu ryhmä)

 

Opettajana Noora Mommo

Keskiviikkoisin 26.8.-9.12.2020 (15 opetuskertaa)

Lakeustalon sali / Liminganraitti 10

16.15-17.15 Street&Show Kids&Teens jatkoryhmä 9+v

17.15-18.00 StreetBoys  6-10vv

18.00-19.00 Street&Show Adults

Opettajana Nellinoora Paju

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

ILMOITTAUTUMISOHJEET
Nettisivuilla oleva linkki ohjaa sinut ilmoittautumissivulle, jossa järjestelmä ohjaa sinua eteenpäin. Ilmoittautumisessa on seuraavat vaiheet. 
1. Täytä oppilaan tiedot
2. Valitse paikkakunta ja ryhmä, johon ilmoittaudut
3. Täytä huoltajan tiedot 
4. Täytä maksajan tiedot ja valitse laskutustapa ja haluamasi määrä maksueriä
5. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja hyväksy koulun säännöt. Luethan linkissä olevat säännöt tarkkaan läpi epäselvyyksien välttämiseksi. 
6. Lähetä ilmoittautuminen 
7. Tarkista, että sähköpostiisi tuli vahvistusviesti ja käyttäjätunnukset 
8. TERVETULOA MUKAAN TANSSINTAHDIN TOIMINTAAN! 
Ilmoittautuminen tehdään oppilaan iän mukaan sopivaan ryhmään. Ikärajat ovat ohjeellisia, mutta lähtökohtaisesti ilmoita lapsesi sopivaan ikäryhmään. Niillä paikkakunnilla, joilla on tarjolla eri lajeja, tee valinta myös tämän suhteen. Jatkoryhmät on tarkoitettu oppilaille, joilla on vähintään 2 lukuvuotta tanssiharrastusta takana TanssinTahdin ryhmissä tai jossain vastaavassa tanssiryhmässä. 
Mikäli sinulle on epäselvää, mihin ryhmään ilmoittautuminen tulee tehdä, ota yhteyttä info@tanssintahti.com niin löydetään yhdessä sopiva ryhmä. 
Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä karoliina@tanssintahti.com.  
Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Hobiverin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Karkki 045-1895151
Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.
Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin ennen ilmoittautumista.

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam -tunneille ohjaaja on käynyt  KiddieJam -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löydät tästä

Babies-ikäisten tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

 Show(&Street)Kids ja Teens tanssituntien sisältö pitää sisällään näihin lajiperheisiin kuuluvia lajeja ja tanssillisia asioita.  Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Jatkotunneille voivat osallistua oppilaat, jotka ovat käyneet 2 lukuvuotta vastaavassa alkeisryhmässä. 

Nuorille aikuisille ja vähän vanhemmillekin aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´n b musiikkiin. Tuntien sisältö koostuu lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä.

Tämä tunti on tarkoitettu paritansseista kiinnostuneille. Tunneilla lähdetään alkeista, joten ei tarvitse osata askeltakaan ennen tunneille tuloa. Lajeina foksi, fusku, tango, valssi, humppa, bugg, jne..

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com.

 

Syksyn näytetunnit:

Ke 26.8.

TT-Kids 17-18

TT-Teens 18.30-19.30

Näytetunti on ilmainen uusille TT-ryhmään hakijoille, viime kauden TT-ryhmäläisille tunti on normaali tanssitunti.

Tunneilla yhdistellään katulajien ja nykytanssin liikkeitä ja estetiikkaa esimerkiksi lattiatekniikoiden merkeissä. Pääpaino on katutanssin liikekielen syventämisessä ja kehonhallinnallisessa kehittymisessä.

Discotunneilla tanssitaan discodancen tanssillisia perusteita. Jokaiseen tuntiin sisältyy alkulämmittely, tanssiteknisten asioiden harjoittelua ja tanssisarja. 

Jatkotunnille voivat tulla ne oppilaat, jotka olivat mukana lukuvuoden 2018-19 DiscoKids alkeistunneilla tai joilla on muuten tämän lajin taustaa. 

Tervetuloa Limingan tanssitunneille

TanssinTahdissa on kiva tanssia!

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

Tanssinopettaja (AMK), Stol, Idta

TanssinTahdin toinen yrittäjänainen, Lissun vanhin tytär Maikki, on valmistunut showtanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta.

Showtanssin ja latinoshown  meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Maikki on opettajana tinkimätön ja vaatii lempeällä tavalla jo pienimmiltä oppilailtaan sitoutumista tekemiseen ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus yhdistettynä äärimmäisen taitavaan pedagogiikkaan on aikaansaanut sen, että oppilaat eivät halua lähteä Maikin opetuksesta minnekään ja näin esimerkiksi pieneltä Limingan paikkakunnalta on ponnistanut useita nuoria tanssijoita SM-tasoisiin kisaryhmiin, mutta edelleen he tuntevat itsensä ”Maikin tytöiksi” (ja pojiksi).

Lue lisää Maikista tästä.

Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia.

Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia.

Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Jutta on osaava ja ymmärtäväinen opettaja, joka toimii ryhmiensä kanssa itsenäisesti ja määrätietoisesti. Jutalla on vahva pedagoginen näkemys ja hän on kasvattanut Iin tanssikoulun toiseksi suurimmaksi paikkakunnaksi.

Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

nellinoora paju

Opiskelija OAMK tanssinopettajakoulutus

Nellis on uusin opettaja tanssikoulullamme ja hän ottaa haltuunsa Limingan keskiviikkoillan tunteja.

Nellis opiskelee neljättä eli viimeistä vuotta Oamkin tanssinopettajakoulutuksessa pääaineenaan showtanssi. Hänen oma, jo 3-vuotiaana alkanut tanssiharrastuksensa pitää sisällään monenlaista baletista ja  flamencosta show- ja streelajien kautta pari-ja kansantanssiin.

Nelliksen tunneille oppilaat saavat saapua omina itseinään ja etsiä siellä rohkeasti omaa tanssipolkuaan positiivisen oppimisilmapiirin vallitesssa  – samalla tavoin kuin Nellis on itsekin saanut tehdä.

Noora Mommo

Opiskelija OAMK tanssinopettajakoulutus

Noora on aloittanut tanssimisen lapsena ja on kilpailut Performing Arts SM -kisoista vuodesta 2001 asti niin duo- , pienryhmä kuin muodostelmasarjoissa.

Noora viimeistelee tällä hetkellä opintojaan  Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, mutta opetuskokemusta hänellä on kertynyt lasten ja nuorten parissa jo ennen opintoja.

Noora opettaa syksyllä 2020 Limingan keskiviikon  showtanssiryhmiä ja tanssikoulun TT-ryhmää.

Nooran ote opettamiseen on ihmisläheinen ja lempeä, hän ottaa oppilaat huomioon ensisijaisesti yksilöinä ja työskentelee heidän kanssaan sitoutuneesti ja antaen paljon itsestään.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.