Tanssintahti tanssittaa

Liminka

Limingan ilmoitustaulu

 

KORONATIEDOTE 15.3.2020

Viranomaisten suositusten mukaisesti Tanssikoulu TanssinTahti pitää taukoa tanssitunneista toistaiseksi. Etenemme tilanteessa toistaiseksi viikko kerrallaan ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Tulet saamaan sähköpostilla tiedotteen aina ennen uuden tanssiviikon alkua.

Harras toiveemme on, että pystymme jatkamaan tanssikauden loppuun sen jälkeen kun tilanne epidemian kohdalla on rauhoittunut eli kausi tanssittaiiin loppuun samana viikonpäivänä ja kelloaikana heti sen jälkeen kun koemme taas turvalliseksi palata tanssisaleihin. Kauden loppuun vieminen on meille todella tärkeää, sekä tuntiopettajien toimeentulon turvaamisen että tanssikoulun toiminnan jatkumisen turvaamisen näkökulmasta. Toivomme oppilaiden perheiltä ymmärrystä ja lojaalisuutta tässä asiassa ja yhteistyöhalua kauden loppuun saattamiseen. 

Tämä tiedote on lähtenyt kaikille yhteystiedoille emaililla 15.3.2020. 

 

VKO 11 ALKAA KOHTI KESÄLAVOJA! PARITANSSIN TIIVISKURSSI! 

Kevätnäytökset tanssitaan Tupoksen koululla ma 11.5. 

 Muistattehan käydä lukemassa tanssikoulun säännöt, löytyy painamalla tästä.

 

Laskut on jo osalle lähteneet ja lopuille tulee ensi viikon aikana. Muistattehan maksaessanne käyttää laskussa olevaa viitettä – vältytään sekaannuksilta.

 

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli jäi jotain kysyttävää info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

Liminka

Maanantaisin, alk. 13.1.-4.5.2020 (15 opetuskertaa) 

Osan sali lohko 1 / Iivarinpolku 2 

16-17  ShowKids jatko – ilmoittaudu tästä.

17-17.30 KiddieJam Taaperot 3-4v -ilmoittaudu tästä 

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat jatko 5-6v – ilmoittaudu tästä.

18.15-19 ShowBabies jatko 7-9v – ilmoittaudu tästä.

19-20 DiscoKids  jatko – ilmoittaudu tästä.

20-21 ShowTeens&Adults  jatko – ilmoittaudu tästä.

Opettajana Marjukka Koivuniemi

 

Maanantaisin, alk. 13.1.-4.5.2020 (15 opetuskertaa) 

Osan sali lohko 2 / Iivarinpolku 2

16.30-17.00 Naperot (+vanhempi) TIIVISKURSSI 8x 13.1.-2.3.2020 –  PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI! Otathan yhteyttä mikäli tunti kiinnostaa, otamme nimiä ylös mahdollista uutta kurssia varten.

17-17.30  KiddieJam Taaperot 3-4v – ilmoittaudu tästä. TÄYNNÄ!

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat alkeet 5-6v – ilmoittaudu tästä.

18.15-19 Show&StreetBabies alkeet 7-9v – ilmoittaudu tästä.

19-20  Show&StreetKids alkeet 9-12v – ilmoittaudu tästä.

20-21 Kohti kesälavoja! Paritanssin tiiviskurssi 6x,  23.3-4.5.2020! – Ilmoittaudu mukaan tästä

Opettajana Jutta Kotala

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Keskiviikkoisin, alk. 15.1.-6.5.2020 (16 opetuskertaa) 

Lakeustalon sali / Liminganraitti 10

16-17 DiscoKids alkeet 7-12v – ilmoittaudu tästä.

17-18.30 TT Teens (suljettu ryhmä)

18.30-20 TT Kids (suljettu ryhmä)

Opettajana Anniina Koivuniemi ja Noora Mommo

TT -ryhmän aikatauluista ja muista asioista vastaa Anniina Koivuniemi, 040-1547555

Keskiviikkoisin, alk. 15.1.-6.5.2020 (16 opetuskertaa)

Lakeustalon sali / Liminganraitti 10

16.15-17.15 StreetKids jatko 9-12v – ilmoittaudu tästä.

17.15-18.00 StreetBoys  6-9v – ilmoittaudu tästä.

18.00-19.00  StreetT&Contemporary Teens 13-16v – ilmoittaudu tästä.

19.00-20.00  StreetT&Contemporary Adults – ilmoittaudu tästä.

Opettajana Roope Ryöppy

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com

Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam -tunneille ohjaaja on käynyt  KiddieJam -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löydät tästä

Babies-ikäisten tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle.

 Show(&Street)Kids ja Teens tanssituntien sisältö pitää sisällään näihin lajiperheisiin kuuluvia lajeja ja tanssillisia asioita.  Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. Jatkotunneille voivat osallistua oppilaat, jotka ovat käyneet 2 lukuvuotta vastaavassa alkeisryhmässä. 

Nuorille aikuisille ja vähän vanhemmillekin aikuisille suunnattu showtanssipohjainen tunti, joka koostuu lämmittelystä, perusharjoitteista ja helpoista eri showtanssilajeihin pohjautuvista tanssisarjoista.

Tunneilla tanssitaan hiphop, funk ja r´n b musiikkiin. Tuntien sisältö koostuu lajinomaisista perusharjoitteista ja -liikkeistä sekä pienistä koreografian pätkistä.

Tämä tunti on tarkoitettu paritansseista kiinnostuneille. Tunneilla lähdetään alkeista, joten ei tarvitse osata askeltakaan ennen tunneille tuloa. Lajeina foksi, fusku, tango, valssi, humppa, bugg, jne..

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com

Tunneilla yhdistellään katulajien ja nykytanssin liikkeitä ja estetiikkaa esimerkiksi lattiatekniikoiden merkeissä. Pääpaino on katutanssin liikekielen syventämisessä ja kehonhallinnallisessa kehittymisessä.

Discotunneilla tanssitaan discodancen tanssillisia perusteita. Jokaiseen tuntiin sisältyy alkulämmittely, tanssiteknisten asioiden harjoittelua ja tanssisarja. 

Jatkotunnille voivat tulla ne oppilaat, jotka olivat mukana lukuvuoden 2018-19 DiscoKids alkeistunneilla tai joilla on muuten tämän lajin taustaa. 

Tervetuloa Limingan tanssitunneille

TanssinTahdissa on kiva tanssia!

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

TanssinTahdin toinen yrittäjänainen, Lissun vanhin tytär Maikki, on valmistunut showtanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Showtanssin meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Maikki on opettajana tinkimätön ja vaatii lempeällä tavalla jo pienimmiltä oppilailtaan sitoutumista tekemiseen ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus yhdistettynä äärimmäisen taitavaan pedagogiikkaan on aikaansaanut sen, että oppilaat eivät halua lähteä Maikin opetuksesta minnekään ja näin esimerkiksi pieneltä Limingan paikkakunnalta on ponnistanut useita nuoria tanssijoita SM-tasoisiin kisaryhmiin, mutta edelleen he tuntevat itsensä ”Maikin tytöiksi” (ja pojiksi).

Lue lisää Maikista tästä.

Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia. Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Jutta on osaava ja ymmärtäväinen opettaja, joka toimii ryhmiensä kanssa itsenäisesti ja määrätietoisesti. Jutalla on vahva pedagoginen näkemys ja hän on kasvattanut Iin tanssikoulun toiseksi suurimmaksi paikkakunnaksi.

Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

Anniina Koivuniemi

Lissun nuorin tytär Ansku alkoi tanssiuransa viiden päivän ikäisenä, äidin kaverina oululaisten lasten tanssileirillä. Tanssi on siis kulkenut mukana ja tällä hetkellä Ansku opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Ansku toimii tanssijana ja opettajana TanssinTahti Online -tanssikursseilla.

ROOPE RYÖPPY

Roope on lähtöisin Helsingistä ja on tanssinut breakdancea 18 vuotta. Hänellä on kokemusta myös muista katulajeista, nykytanssista ja akrobatiasta. Roope on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2014 lähtien ja tekee työtään ja koreografioita innolla. Tällä hetkellä hän opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopetusta.

Noora Mommo

Tanssinopettajaopiskelija (AMK)

Noora on aloittanut tanssimisen lapsena ja on kilpailut Performing Arts SM -kisoista vuodesta 2001 asti niin duo- , pienryhmä kuin muodostelmasarjoissa. Noora viimeistelee tällä hetkellä opintojaan  Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, mutta opetuskokemusta hänellä on kertynyt lasten ja nuorten parissa jo ennen opintoja. Noora opettaa syksyllä 2018 Limingan keskiviikon  showtanssiryhmiä ja tanssikoulun TT-ryhmää.

Nooran ote opettamiseen on ihmisläheinen ja lempeä, hän ottaa oppilaat huomioon ensisijaisesti yksilöinä ja työskentelee heidän kanssaan sitoutuneesti ja antaen paljon itsestään.

 

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.