tanssintahti tanssittaa

Kello

kellon ilmoitustaulu

KORONATIEDOTE 15.3.2020

Viranomaisten suositusten mukaisesti Tanssikoulu TanssinTahti pitää taukoa tanssitunneista toistaiseksi. Etenemme tilanteessa toistaiseksi viikko kerrallaan ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Tulet saamaan sähköpostilla tiedotteen aina ennen uuden tanssiviikon alkua.

Harras toiveemme on, että pystymme jatkamaan tanssikauden loppuun sen jälkeen kun tilanne epidemian kohdalla on rauhoittunut eli kausi tanssittaiiin loppuun samana viikonpäivänä ja kelloaikana heti sen jälkeen kun koemme taas turvalliseksi palata tanssisaleihin. Kauden loppuun vieminen on meille todella tärkeää, sekä tuntiopettajien toimeentulon turvaamisen että tanssikoulun toiminnan jatkumisen turvaamisen näkökulmasta. Toivomme oppilaiden perheiltä ymmärrystä ja lojaalisuutta tässä asiassa ja yhteistyöhalua kauden loppuun saattamiseen. 

Tämä tiedote on lähtenyt kaikille yhteystiedoille emaililla 15.3.2020. 

VKO 10 HIIHTOLOMALLA EI OLE TANSSITUNTEJA!

 Muistattehan käydä lukemassa tanssikoulun säännöt, löytyy painamalla tästä.

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli jäi jotain kysyttävää info@tanssintahti.com tai soita Karoliinalle 0451895151

 

Kevätkaudella 2020 hiihtoloma vko 10 eikä vapun aattona ei ole tunteja!

 

Mikäli sinulla on jotain ideoita, toiveita tai kysyttävää – tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

 KELLO

Torstaisin, 16.1.-14.5.2020 (16 opetuskertaa)

Kellon nuorisoseuran talo / Kellontie 272

17.00-17.30 KiddieJam Taaperot 3-4v – ilmoittaudu tästä.

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat 5-6v – ilmoittaudu tästä

18.15-19 ShowBabies 7-9v – ilmoittaudu tästä

19-20 ShowKids 10-12v – ilmoittaudu tästä

20-21 ShowTeens +13v – ilmoittaudu tästä

Opettajana Rosa Mört 

Kevätnäytös tanssitaan alustavasti Teatterikuopalla keskiviikkona 20.5 yhdessä Iin ryhmien kanssa.

 Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tämä tunti on vanhemman ja lapsen lempeää yhdessäolemista. Tunnin kokonaisuus muotoutuu jokaiselle ryhmälle omanlaisekseen, riippuen mukana olevien lasten iästä. Samalla tunnilla voi olla sekä sylivauvoja että jo käveleviä Taaperoita. Kaikilla tunneilla opetellaan tanssin peruselementtejä turvallisesti yhdessä äidin, isän tai vaikkapa kummitädin kanssa. Vanhempi on mukana ohjaamassa oman lapsen opettelua. Tunnilla on tilaa yksilöille.

Kellossa tunnit järjestetään useammassa jaksossa. 

1. jakso vko 36-39 

2. jakso vko 41-44

Alle kouluikäisten tanssinopetuksessa pääpaino on perustaitojen vahvistamisella ja elämysten antamisessa. Lapset opettelevat ”tanssin aakkosia” ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. kehonosat, motoriset perustaidot, suunnat ja tasot, liikedynamiikka, rytmiikka. Lisäksi ryhmissä pyritään antamaan lapsille ymmärrys valittujen tanssilajien tyylillisistä peruselementeistä.

KiddieJam -tunneilla ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löydät tästä. 

Tämä tunti on pehmeä siirtymävaihe alle kouluikäisten opetuksesta astetta järjestelmällisempään tanssitunnin rakenteeseen. Tuntien rakenne noudattelee normaalin tanssitunnin kaavaa lämmittelyineen, perusharjoitteineen, tanssisarjoineen ja venyttelyineen, mutta opettaja on vielä valmis antamaan tilaa lapsenomaiselle tekemiselle. Tunnilla tutustutaan showtanssin erilaisiin elementteihin. 

Showtanssitunneille tutustutaan showtanssin kenttään ja sen elementteihin. Kaikilla tunneilla on mukana tekniikkaharjoituksia, luovuutta kehittäviä harjoituksia sekä tanssisarjoja. 

Tämä on tanssikoulun ”erikoiskoulutusryhmä”, jossa tarjotaan lisätreeniä ja tavoitteellisempaa toimintaa jo harrastuksessa mukana oleville. Oppilaan tulee olla mukana jollakin koulun perustreenitunnilla ja sitoutua olemaan mukana ryhmälle järjestettävissä esiintymistilaisuuksissa ja  tanssitapahtumissa. Kysy oman paikkakuntasi mahdollisuuksista info@tanssintahti.com 

Tervetuloa kellon tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Tervetuloa kellon tanssitunneille

Tule yhdessä tanssimaan.

Rosa Mört (os.Timonen

Tanssinopettaja STOL ry, tanssinopettaja (AMK)

Rosa on Hämeenlinnasta kotoisin oleva tanssin moniosaaja, joka on kisannut paritansseissa —lavatansseista rock´n´swingtansseihin, joissa hän ylsi maajoukkuetasolle asti. Nykyisin Rosa opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tämän myötä tanssilajikirjo on monipuolistunut ja erityisesti yksilölajit kiinnostavat Rosaa.

Rosalla on opetuskokemusta kaiken ikäisistä ja tasoisista tanssijoista, hän on äärimmäisen sitoutunut ja heittäytyvä opettaja, joka ottaa jokaisen oppilaan lähelleen ja valloittaa myös vanhemmat.

Hän työskentelee tavoitteellisesti, mutta antaa oppilaiden ajatuksille ja tuntemuksille tilaa ja mahdollistaa näin sen, että jokainen pääsee kehittymään itselleen sopivassa tahdissa ja tavalla.

Rosa opettaa  Kellon viikoryhmiä ja luotsaa Kellon ja Iin yhteistä TT- Trainees ryhmää.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.