tanssintahti kouluttaa

Koulutustoiminta

OLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

 

 

 

 

 

 

 

TanssinTahdin Lissu Kontturi-Paasikko järjestää Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Tämä koulutus ei ole liiton virallinen koulutus, vaan tanssikoulun ja osallistujien yhteinen sopimus tietystä koulutuksen sisällöstä.

 

 

 

2019-2020 koulutuksen viikonloput ovat:

 

24.-25.8.2019 /  16.-17.11.2019 / 11.-12.1.2020 / 15.-16.2.2020 / 14.-15.3.2020 ja 11.-12.4.2020

 

ntahti.com/wpKouluK Koulutusviikonloput pidetään Tampereella,  hinta on 160€ (sis. alv24%). Hinta sisältää kontaktitunnit ja materiaalin sekä pääsyn verkko-oppimisalustalle.

 

Lisätietoja Lissulta, liisa@tanssintahti. 050-4431011

 

 

 

 

 

 

 

kiddiejam ja hulluna humppaa online

KIINNOSTAAKO ALLE KOULUIKÄISTEN TANSSIN OPETTAMINEN?

TAI PARITANSSIN OPETTAMINEN NUORILLE? 

KiddieJam on Oulun ammattikorkeakoulussa lukuvuonna 2015-16  kehitetty pedagoginen konsepti, jonka avulla pyritään kehittämään alle kouluikäisten lasten tanssinopetusta. Konseptin kehittäjinä Oamkissa ovat toimineet TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi. ja sittemmin Oamk ja Tanssikoulu TanssinTahti ovat tehneet yritysyhteistyösopimuksen, jonka pohjalta tanssikoulu ottaa vastuulleen KiddieJam -koulutusten järjestämisen ja konseptin kehittämisen. Lukuvuonna 2019-20 mukaan konseptiin tulee enkkutanssi, jonka kautta lapsia tutustutetaan englannin kielen alkeisiin tanssimateriaalin kautta.

Koulutuksia järjestetään mieluiten räätälöimällä niitä tilaajan tarpeisiin sopiviksi.  Koulutuksessa saa valmista materiaalia eri tanssilajien opettamiseen alle kouluikäisille lapsille.  Lisäksi yhteisöt voivat tilata TanssinTahdilta erilaisia koulutuspaketteja.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lissulle, info@tanssintahti.com, 050-4431011.

Hulluna Humppaa on tanssikoulun oma nuorten tanssikasvatusprojekti,  jonka kautta pyritään viemään paritanssia yläkoulu- ja lukioikäisten opetukseen. Konseptia ovat olleet kehittämässä Liisa Kontturi-Paasikko, Elisa Ahonen ja Maiju Landström.

Maksuttomat Hulluna Humppaa fusku ja bugg-kurssit löytyvät tästä ja samasta osoitteesta on ostettavissa kursseihin liittyvä Open opas. Tulemme myös tarjoamaan Hulluna Humppaa -koulutuspäiviä kouluille eri puolella Suomea.  

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Liity TanssinTahdin postituslistalle niin saat kuukausittaisen jäsenkirjeen ja muutakin tanssiin liittyvää postia.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu online-kursseihin.

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.