Tuotteet

TILAA OMASI ti 8.11.2016 mennessä!

karkkikoivuniemi@gmail.com, 045-1895151

TANSSIN TAHDISSA CD -LEVYT

Levyillä on tarjolla selkeärytmistä ja tyylinmukaisesti toteutettua suomalaista tanssimusiikkia. Levyt soveltuvat paitsi kuunneltaviksi myös tanssikoulujen ja seurojen levykirjastoon sekä tanssinharrastajille tanssimusiikkiin tutustumista varten. Kappaleet on sovittanut yli 30 vuotta tanssimuusikkona toiminut Lasse Paasikko, joten ne saavat taatusti tanssijalan vipattamaan!

 

TANSSIN TAHDISSA 3 CD-levy

Levyllä on 14 eri tanssirytmin valikoima selkeää suomalaista tanssimusiikkia. Levyltä löytyvät seuraavat tanssirytmit: foksi, hidas beat, valssi, hidas valssi, humppa, tango, cha cha, bolero, samba, suora rock, jive, swing, polkka, jenkka. 20 euroa

 

TANSSIN TAHDISSA 2 CD-levy

Levyllä on 15 eri tanssirytmin valikoima selkeää suomalaista tanssimusiikkia. Levyltä löytyvät seuraavat tanssirytmit: foksi, hidas foksi, valssi, hidas valssi, humppa, tango, cha cha, bolero, samba, salsa, suora rock, jive, masurkka, polkka, jenkka. 20 euroa

 

TANSSIN TAHDISSA 1 CD-levy

Levyllä on 14 eri tanssirytmin valikoima selkeää suomalaista tanssimusiikkia. Kappaleet on sovittanut yli 30 vuotta tanssimuusikkona toiminut Lasse Paasikko, joten ne saavat taatusti tanssijalan vipattamaan!

Levyltä löytyvät seuraavat tanssirytmit: foksi, hidas foksi, valssi, hidas valssi, humppa, tango, trioli, cha cha, bolero, samba, jive, masurkka, polkka, jenkka. 20 euroa

PARIN KANSSA PAREMMIN -KIRJA

Kirja on julkaistu vuonna 2012 ja voit tutustua siin Liisa Kontturi-Paasikon ajatuksiin paritanssista ja sen opettamisesta. Hinta 25 euroa.

 

 

Kysy pakettitarjouksia levyistä ja kirjasta. Levyä voit tilata myös jälleenmyyntiin, kysy tarjouksia tästäkin.

Tanssikoulussa tapahtuu!

JATKOILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2018 RYHMIIN

Vanhat oppilaat voivat ilmoittautua kevään ryhmiin. Lähtökohtaisesti oppilaat jatkavat samassa ryhmässä, opettaja tekee ryhmiin muutoksia alkukeväästä, mikäli kokee tarpeelliseksi. Kevätkausi alkaa viikolla 3.

 

KOKO SUOMI TANSSII -TANSSIHAASTE

TanssinTahdin Marjukka Koivuniemi on toiminut toisena koreografina ja humppalähettiläänä Tanssin Tiedotuskeskuksen Koko Suomi tanssii -tanssihaasteen pari-ja kansantanssikoreografiassa. Haastekampanja on lähtenyt käyntiin 6.1. 2017 eri puolilla Suomea ja siihen on mahdollisuus osallistua koko vuoden ajan. Katsopa Maikin ja Peten opetusvideo helpon hauskasta humppakoreografiasta, opettele, kuvaa, lähetä someen ja haasta haluamasi henkilö / taho mukaan hulluttelemaan humpalla! Opetusvideon löydät tästä. 

SMARTUM, TYKY JA EDENRED

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös Smartum, Tyky ja Edenred maksuseteleillä tai mobiililaitteella. Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy