Tanssintahti tanssittaa

Ii

Iin ilmoitustaulu

TANSSIN TATSIA -näytös

Kevään tanssinäytös pidetään viime kevään tapaan yhdessä Kellon ryhmien kanssa Haukiputaan Teatterikuopalla, ajankohta on torstai 23.5.2019 klo 18. Laitathan tämän jo kalenteriisi!

KEVÄTNÄYTÖKSEN VAATETUS:

Taaperot: Ovat Angry Birdsejä, joten päälle punaista/vaaleanpunaista vaatetta. Hiukset voi olla koholla päälaelta (neitokakadun päätöyhdön tyyppinen), paljaat varpaat.
Tenavat: Ovat mustia kissoja, joten mustat housut ja musta paita päälle. Kasvoihin voi halutessaan maalata
mustan nenän ja viikset. Hiuksista muotoillaan kahden pienen sykerön/nutturan avulla ”kissan korvat”.
Halutessaan voi askarrella esim. mustista sukkahousuista hännän esitykseen. Paljaat varpaat.
Babies: Housuina vaaleat housut, joissa pystyy tanssimaan sekä sisäkengät. Paidan värit on jaettu tunneilla,
mutta jos on epäselvyyttä siitä, minkä värinen paita omalla lapsella tulisi olla, ota yhteyttä Juttaan. Hiukset kiinni korkealle ponnarille ja etuhiukset siten, että ne eivät valu silmille.
Kids: Ovat Tylypahkan oppilaita, joiden vaatetuksesta tulee ideakuva sähköpostitse. Musta hame/housut.
Yläosaksi valkoinen kauluspaita, jonka päälle musta/ruskea/harmaa neule. Sisäkengät, jotka ovat joko mustat väriltään tai joiden päälle on vedetty kantapäästä auki oleva musta sukka. Solmio, jonka värinä vihreä /viininpunainen/musta sekä polvisukat. Saa ottaa omia taikasauvoja mukaan, jos niitä löytyy kotoa.
Teens: Asustus käydään läpi oppilaiden kanssa tunnilla.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat esim. antaa palautetta jostain asiasta, ota yhteyttä info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.

 

LET´S DANCE -tanssileiri HAUKIPUTAALLA 17.-19.6.2019 klo 9-16

Leirillä on kaksi ryhmää: 6-10 -vuotiaat ja 11-15 -vuotiaat

Tule mukaan mukavalle tanssintäyteiselle kesäleirille —mukaan voivat tulla sekä uudet että vanhat oppilaat. 

Leirillä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin showtanssilajeihin ja puuhaillaan muita kesäisiä juttuja. Leiriläiset saavat päivän aikana terveellisen kotiruoan ja välipalan. 

PAIKKA: Haukiputaan lukio 

HINTA 130€, sisältää opetuksen, lounaan ja välipalan 

OPETTAJAT: Rosa Mört ja Anniina Koivuniemi

ILMOITTAUTUMINEN 31.5.2019 mennessä: karoliina@tanssintahti.com

LISÄTIEDOT: Karoliina 045-1895151, karoliina@tanssintahti.com

TULE MUKAAN JA TUO KAVERISIKIN! 

KEVÄT 2019

Keskiviikkoisin, 23.1-22.5.2019 (16 opetuskertaa)

Iin Työväentalo /Pappilantie 1

16-17 Show& StreetTeens yläkouluikäiset / 2002-2006 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

17-17.30  KiddieJam Taaperot / 2014-2015 syntyneet. Ilmoittaudu tästä TÄYNNÄ

17.30-18.15 KiddieJam Tenavat / 2012-2013 syntyneet . Ilmoittaudu tästä.

18.15-19.15 Show- ja StreetBabies 2009- 2011. Ilmoittaudu tästä. 

19.15-20.15  Show&StreetKids  / 2006-2008 syntyneet. Ilmoittaudu tästä. 

20.15-21.15 ShowLadies alkeet .Ilmoittaudu tästä.

Opettajana Jutta Kotala.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Torstaina 23.5.2019 järjestetään Kellon ryhmien kanssa yhteinen Tanssin Tatsia -näytös Haukiputaan Teatterikuopalla. Laita tämä jo kalenteriisi!

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautuminen tanssikouluun tapahtuu TanssinTahti myClub-jäsenpalvelun kautta. Rekisteröidy ohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jäsenpalveluun luodaan oppilaalle tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Mikäli  järjestelmään kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä liisa@tanssintahti.com.  Laskut lähetetään sähköpostissa jäsenpalvelun kautta oppilaan kohdalla ilmoitettuun email-osoitteeseen. Pystyt näkemään järjestelmästä sekä lähetetyt laskut että laskujen tilan. Nettisivujen lisäksi tiedotamme tanssikoulun asioista lähettämällä emailia tai tekstiviestin Myclubin kautta, muistathan pitää huolen, että jäsenpalvelussa on voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jos perheestänne ilmoittautuu tanssikouluun useampi oppilas, kullekin oppilaalle tulee tehdä oma rekisteröityminen. Voit käyttää samaa salasanaa kaikilla oppilaille, käyttäjätunnuksena toimii esim. oppilaan nimi. Perheen vanhempi voi hallita kaikkien lapsien tilejä yhdellä tilillä kun myClub-tilit on lasten tilit on luotu http://myclub.helpscoutdocs.com/article/39-perheenjasenen-myclub-tilin-liittaminen-omaan-mycub-tiliin. Vanhemman ei tarvitse luoda itselleen omaa tiliä, vaan hän voi hallinnoida kaikkien lastensa tilejä yhden lapsen tilin kautta.

Lisätietoja:  info@tanssintahti.com, Lissu 050-443 1011

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Käythän lukemassa  TanssinTahdin viikkoryhmien opetuksen perusteet . Muista myös tutustua ilmoittautumista ja poissaoloja koskeviin sääntöihin.

Lue lisää | Imottaudu mukaan

Tervetuloa Iin tanssitunneille

Tule meidän kanssa tanssimaan! 

Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia. Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Jutta on osaava ja ymmärtäväinen opettaja, joka toimii ryhmiensä kanssa itsenäisesti ja määrätietoisesti. Jutalla on vahva pedagoginen näkemys ja hän on kasvattanut Iin tanssikoulun toiseksi suurimmaksi paikkakunnaksi.

Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

 

Tilaa jäsenkirje ja liity TanssinTahtiOnline porukkaan.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.