Paikkakunnat

Tanssikoulu TanssinTahti toimii isojen keskusten ja kaupunkien laitamilla tai ulkopuolella ja pyrkii tuomaan tanssiharrastuksen lähelle kotia, jotta kynnys harrastuksen aloittamiseen kävisi mahdollisimman pieneksi. Vanhempia helpottaa se, että tanssitunnille ei tarvitse lähteä ajamaan pitkää matkaa ja lapsilla on turvallista aloittaa harrastus tutussa sosiaalisessa ympäristössä.

Opetusta seuraavilla paikkakunnilla

Paikkakunnasta ja sen opettajatilanteesta riippuen tanssija voi olla mukana TanssinTahdin ryhmissä parista vuodesta useampaan vuoteen –mikäli omat resurssit loppuvat tanssijoiden edistyessä ja kasvaessa, koululla on yhteistyökumppaneita lähialueen isommissa keskuksissa ja oppilaita voidaan ohjata jatkamaan näissä.

Mikäli resurssit antavat myöten, tarjotaan edistyneemmille tanssijoille TT eli TanssinTahtiTrainees -ryhmiä ja yksilöllisempää opetusta omalla paikkakunnalla.

 

SINUNKIN PAIKKAKUNNASTASI TANSSINTAHTI – PAIKKAKUNTA?

Suurin paikkakuntien valintaan vaikuttava tekijä on sopivan opettajan löytyminen. Koska tanssiharrastustoimintaa on ollut vähän, ei alue ole myöskään tuottanut edistyneitä tanssijoita ja tanssinopettajia ja opettaja joudutaan useimmiten hakemaan muualta. Lissu on toiminut tanssinopettajien kouluttajana vuodesta 1991, joten hänelle on syntynyt kattava verkosto eri puolille Suomea ja sitä hyödyntämällä opettaja on löytynyt lähes jokaiselle paikkakunnalle.

Mikäli asut alueella, johon kaivataan tämän tyyppistä toimintaa, ole yhteydessä Lissuun, liisa@tanssintahti.com, niin kartoitetaan mahdollisuuksia löytää teille pedagogisesti vahva opettaja!Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy