Opettajat

Tanssintahdin yrittäjänaiset

Liisa Kontturi-Paasikko (Lissu)

Tanssinopettaja (AMK) Fellow&Examiner IDTA, STOL ry

Liisa Kontturi-Paasikko

Lissu on tanssikoulun johtaja ja TanssinTahti-ohjaajien kouluttaja. Hän on pitkänlinjan paritanssin ammattilainen, joka kouluttaa tanssinopettajia Oulun seudun ammattikorkeakoulussa ja toimii tanssinopettajien ja -ohjaajien kouluttajana eri liitoissa, seuroissa ja muissa yhteisöissä. Lisäksi Lissu pitää tilauskursseja eri puolella Suomea, hakee uusia Tanssikoulu TanssinTahdin toimipisteitä ja tuottaa miehensä Lassen kanssa Tanssin Tahdissa -levysarjaa.

Lissun oma tanssitausta on vakio- ja latinalaistansseissa, joissa hän kuului parinsa kanssa Suomen kärkipareihin 1980- ja 1990 -luvuilla. Tanssinopettajana Lissu on toiminut kohta 30 vuoden ajan ja tähän uraan kuuluu kaikenikäisten ja tasoisten tanssijoiden opettaminen ja valmentaminen sekä tanssikouluyrittäjänä toimiminen.

Suomen Tanssinopettajain liitto on valinnut Lissun vuosina 2002 ja 2006 Vuoden Tanssinopettajaksi, Suomen Seuratanssiliitto Susel ry on palkinnut Lissun Maineteko-palkinnolla vuonna 2012 ja World Dance Council Social Dance Awardilla vuonna 2014.

Tutustu Lissun CV:seen tästä.

 

 

 

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

Tanssinopettaja (AMK),  IDTA, STOL ryMarjukka Koivuniemi

TanssinTahdin toinen osakas, Lissun vanhin tytär Maikki, on erikoistunut paritanssien lisäksi showtanssiin ja lastentanssiin. Pitkä kilpatanssitausta maajoukkuetason tanssijana huippuvalmentajien johdolla ja neljän vuoden showtanssi-pääaineen opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa on antanut erittäin vahvan tanssiteknisen pohjan sekä varsinaisten pari- ja showtanssien että kaikenlaisen parityöskentelyn opettamiseen. Showtanssin meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.
Maikki pyörittää TanssinTahdin hallintoa yhdessä Lissun kanssa, opettaa syksyllä 2016 Limingan maanantairyhmiä ja toimii opettajana myös Tanssikeskus City Dancessa. Maikki on tulevana lukuvuonna mukana koreografina Koko Suomi Tanssii -tanssihaasteessa (http://www.suomitanssii.fi/tanssihaaste/)

Katso Maikin koreografiat, LatinoShow SM kultaa 2016 voittanut pienryhmän 50km in 3min (tanssi Latin Collection) ja saman kisan duojen kultaa voittanut koreografia Älkää unohtako toisianne (tanssi Sebastian Saarinen ja Anniina Koivuniemi)

 

 

 


 

 

 

Ihanat Tanssintahti opet

Elisa4Elisa Ahonen

Tanssinopettaja STOL ry

Elisan ohjaajakoulutus on luovien toimintojen parista (liikunta, musiikki, tanssi, draama) ja hän on ammatiltaan sosionomi AMK. Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa.

Elisa vetää keväällä Vammalassa alle kouluikäisten lasten ryhmiä, Tanssia Esteettä Kids -ryhmiä, Latinoshow ja Latinobic-ryhmiä  sekä lavatanssin maanantai-iltoja. Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys http://www.elisakoo.fi.

 

 

 

 

 

 

Minna ForssMinna nettiin2

Tanssinopettaja STOL ry
Minnan oma tanssitausta on puhtaasti lava-ja seuratanssien parissa ja hän on laajentanut paritanssiosaamistaan lukuisilla kursseillla ja lajiin liittyvillä koulutuksilla. Minnalla on huikea menestys Lavatanssi Cup- kilpailuissa ja suuri määrä lavatanssin Suomen mestaruuksia. Minna opettaa syksyllä 2017 Sastamalassa Parin kanssa paremmin -teemapäivillä.

 

 

 

 

 

 

Heikki1 nettiin3Heikki Halttu

Tanssinopettaja (AMK)

Rovaniemeltä kotoisin oleva Heikki muutti Ouluun opintojen perässä. Hän valmistui tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Opetuskokemusta hänellä on vuodesta 2004 lähtien. Heikki on yksi Natural Hypen jäsenistä ja hän opettaa Limingassa keskiviikon street- ja breakryhmiä.

 

 

 

 

 

 

Elvira KarppinenElvira3

Tanssinopettajaopiskelij (AMK)

Elvira on tamperelaislähtöinen tanssija ja tanssinopettaja, jolla on vankka ja monipuolinen kokemus eri showtanssityyleistä, joita hän on opiskellut Suomen eturivin opettajien johdolla.

Opetuskokemustakin on kertynyt jo aimo annos eri lajeista ja pienten lasten kanssa puuhailu on tuttua perhepäivähoitajan työn kautta. Elvira opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa pääaineenaan showtanssi. Syksyllä 2017 Elvira opettaa Sastamalan ryhmiä.

 

 

 

 

 

 

Niina KastariNiina 2 pieni

KM, Tanssinopettajaopiskelij (AMK)

Tiian aloitti tanssipolkunsa kansantanssiharrastuksella kotikaupungissaan Huittisissa ja on sittemmin syventynyt erityisesti jazz- ja nykytanssiin. Hän on työskennellyt tanssijana erilaisissa produktioissa ja opettanut tanssia ja kehonhuoltoa peruskouluissa, lukioissa ja kolmannella sektorilla. Niina on Somatic Pilates- ohjaaja ja tällä hetkellä hän opiskelee tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulussa.

 

 

 

 

 

 

Tiia nettiinTiia Kerttula

Tanssinopettajaopiskelij (AMK)

Tiian oma tanssitausta on showtansseissa ja latinalaisissa tansseissa, tällä hetkellä hän opiskelee Oamkin tanssinopettajakoulutuksen paritanssin suuntautumisvaihtoehdossa. Tiia opettaa syksyllä 2017 Kellon ryhmiä.

 

 

 

 

 

 

jutta kotala
Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia. Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Syksyllä 2017 Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

 

 

 

 

 

 

Noora nettiin Nooro Mommo

Tanssinopettajaopiskelij (AMK)

Noora on aloittanut tanssimisen lapsena ja on kilpailut Performing Arts SM -kisoista vuodesta 2001 asti niin duo- , pienryhmä kuin muodostelmasarjoissa. Noora opiskelee tällä hetkellä tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa, mutta opetuskokemusta hänellä on kertynyt lasten ja nuorten parissa jo ennen opintoja. Noora opettaa syksyllä 2017 Limingan keskiviikon KiddieJam- ja showtanssiryhmiä.

 

 

 

 

 

 

Emmi NurmilaaksoEmmi nettiin2

Keväälle 2017 saamme jenkkilän reissulta takaisin pidetyn ja osaavan Emmi-open. Emmin oma tanssitausta on showtanssissa ja baletissa. Emmi opettaa syksyllä 2017 TanssinTahdin Humppilan ryhmiä.

 

 

 

 

 

 

Rosa TimonenRosa nettiin

Tanssinopettaja STOL ry, tanssinopettajaopiskelij (AMK)

Rosa on Hämeenlinnasta kotoisin oleva tanssin moniosaaja, joka on kisannut paritansseissa —lavatansseista rock´n´swingtansseihin, joissa hän ylsi maajoukkuetasolle asti. Nykyisin Rosa opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tämän myötä tanssilajikirjo on monipuolistunut ja erityisesti yksilölajit kiinnostavat Rosaa. Rosalla on opetuskokemusta kaiken ikäisistä ja tasoisista tanssijoista ja hän opettaa lukuvuonna 2017-18 TT- Trainees ryhmää sekä työskentelee soolojen ja duojen kanssa.

 

 

 

 

 

 

Perhe yrittäjien apuna

Lasse Paasikko

Lissun aviomies Lasse on tanssimuusikko, joka toimii lisäksi tanssinopettajien, -ohjaajien ja aktiivitanssijoiden tanssimusiikkikouluttajana ja pitää yksin ja Lissun kanssa ”Tanssin Tahdissa” -teemapäiviä eri puolilla Suomea. Lisäksi Lasse on päätuottajan roolissa Tanssin Tahdissa -levysarjassa ja tekee tilauksesta laadukasta tanssimusiikkia tuottamalla levyn tarpeen vaatiessa alusta loppuun asti. Lasse tunnetaan myös monipuolisena Finlanders-muusikkona ja orkesterin perustajajäsenenä.

 

Karoliina Koivuniemi (Karkki)

Karkki huolehtii TanssinTahti -tuotteiden tilaamisesta ja auttaa some-markkinoinnissa.

Tanssikoulussa tapahtuu!

 

SYKSYN ILMOITTAUTUMISET OVAT AUKI!

Kurkkaa oman paikkakuntasi sivuilta, mitä ryhmiä syksyllä 2018 on tarjolla!

 

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.  

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä lä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy