Opettajat

Tanssintahdin yrittäjänaiset

 

Liisa Kontturi-Paasikko (Lissu)

Tanssinopettaja (ylempi AMK) Fellow&Examiner IDTA, STOL ry

Lissu on tanssikoulun johtaja ja TanssinTahti-ohjaajien kouluttaja. Hän on pitkänlinjan paritanssin ammattilainen, joka kouluttaa tanssinopettajia Oulun seudun ammattikorkeakoulussa ja Länsi-Suomen opiston paritanssilinjalla, toimii tanssinopettajien ja -ohjaajien kouluttajana eri liitoissa, seuroissa ja muissa yhteisöissä sekä luotsaa KiddieJam -konseptin hallinnollista puolta. Lisäksi Lissu pitää tilauskursseja eri puolella Suomea, hakee uusia Tanssikoulu TanssinTahdin toimipisteitä ja tuottaa miehensä Lassen kanssa Tanssin Tahdissa -levysarjaa.

Lissun oma tanssitausta on vakio- ja latinalaistansseissa, joissa hän kuului parinsa kanssa Suomen kärkipareihin 1980- ja 1990 -luvuilla. Tanssinopettajana Lissu on toiminut kohta 30 vuoden ajan ja tähän uraan kuuluu kaikenikäisten ja tasoisten tanssijoiden opettaminen ja valmentaminen sekä tanssikouluyrittäjänä toimiminen.

 

Suomen Tanssinopettajain liitto on valinnut Lissun vuosina 2002 ja 2006 Vuoden Tanssinopettajaksi, Suomen Seuratanssiliitto Susel ry on palkinnut Lissun Maineteko-palkinnolla vuonna 2012 ja World Dance Council Social Dance Awardilla vuonna 2014 ja Oulun ammattikorkeakoulu valitsi Lissun Vuoden Alumniksi 2017.

Lissun ehdoton vahvuus on pitkä ura tanssinopettajana ja -kouluttajana sekä monipuolinen ja avarakatseinen näkemys tanssinkentästä. Tämän kautta hän pystyy aistimaan kentän tarpeita ja löytää sopivat verkostoitumisen tavat laajasta yhteistyöverkostostaan. Tanssikouluyrittämisessä näkyy myös Lissulle tyypillinen perhekeskeisyys, jossa asioita tehdään yhdessä polkematta muiden varpaille. Tanssitoimijoiden alueellinen yhteistyö on yksi Lissun toiveista —mitä enemmän pienille paikkakunnille saadaan eri toimijoiden kautta tanssijoita sitä enemmän jokaiselle toimijalle riittää töitä.

Tutustu Lissun CV:seen tästä.

 

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

Tanssinopettaja (AMK),  IDTA, STOL ry

TanssinTahdin toinen yrittäjänaine, Lissun vanhin tytär Maikki, on erikoistunut paritanssien lisäksi showtanssiin ja lastentanssiin. Pitkä kilpatanssitausta maajoukkuetason tanssijana huippuvalmentajien johdolla ja neljän vuoden showtanssi-pääaineen opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa on antanut erittäin vahvan tanssiteknisen pohjan sekä varsinaisten pari- ja showtanssien että kaikenlaisen parityöskentelyn opettamiseen. Showtanssin meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Maikki pyörittää TanssinTahdin hallintoa yhdessä Lissun kanssa, opettaa syksyllä 2017 Limingan maanantairyhmiä ja toimii opettajana myös Tanssikeskus City Dancessa. Maikki on myös KiddieJam -konseptin pääopettaja, joka vastaa konseptin korkeasta laadusta ja tuotesuunnittelusta.

Maikki on opettajana tinkimätön ja vaatii lempeällä tavalla jo pienimmiltä oppilailtaan sitoutumista tekemiseen ja harjoitteluun. Tämä ominaisuus yhdistettynä äärimmäisen taitavaan pedagogiikkaan on aikaansaanut sen, että oppilaat eivät halua lähteä Maikin opetuksesta minnekään ja näin esimerkiksi pieneltä Limingan paikkakunnalta on ponnistanut useita nuoria tanssijoita SM-tasoisiin kisaryhmiin, mutta edelleen he tuntevat itsensä ”Maikin tytöiksi” (ja pojiksi).

Katso Maikin koreografiat, LatinoShow SM ja MM kultaa2016 voittanut pienryhmän 50km in 3min (tanssi Latin Collection) ja SM-kisan duojen kultaa voittanut koreografia Älkää unohtako toisianne (tanssi Sebastian Saarinen ja Anniina Koivuniemi)

 


 

 

Ihanat Tanssintahti opet

Elisa Ahonen

Tanssinopettaja STOL ry

Elisan koulutus on luovien toimintojen parista (liikunta, musiikki, tanssi, draama) ja hän on ammatiltaan sosionomi AMK. Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa. Elisa on lähes 10 vuoden ajan ollut TanssinTahdin omien koulutettavien joukossa ja hän on suorittanut Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n taso 1 -tutkinnon. Elisa toimii kouluttajana KiddieJam -konseptissa.

 

Elisa vetää syksyllä Punkalaitumella ja Sastamalassa  lasten ryhmiä, Tanssia Esteettä Kids -ryhmiä, Latinoshow ja Latinobic-ryhmiä  sekä lavatanssin maanantai-iltoja.

Elisa on Lissun oikea ja vasen käsi Sastamalan alueen tanssitoiminnassa. Hän on opettaja äärimmäisen valoisa ja ihmisläheinen ja löytää jokaisella tunnilla tavan saada oppilaat nauttimaan tekemisestä ja oppimisenriemusta. Elisan kunnianhimo kehittyä opettajana ja tanssijana on ihailtavaa ja työ tuo koko ajan enemmän tulosta.

Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys http://www.elisakoo.fi.

 

 

Minna Forss 

Tanssinopettaja STOL ry

Minnan oma tanssitausta on puhtaasti lava-ja seuratanssien parissa ja hän on laajentanut paritanssiosaamistaan lukuisilla kursseillla ja lajiin liittyvillä koulutuksilla ja on suorittanut Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n taso 1 -tutkinnon.  Minnalla on huikea menestys Lavatanssi Cup- kilpailuissa ja suuri määrä lavatanssin Suomen mestaruuksia. Minna opettaa syksyllä 2017 Sastamalassa Parin kanssa paremmin -teemapäivillä.

Minnan osaamisen erityiset vahvuudet ovat oman tanssin analysoinnissa ja sen tiedon siirtämisessä oppilaille yhdessä pohdiskellen ja asioita kokeillen.

 

 

Heikki1 nettiin3Heikki Halttu

Tanssinopettaja (AMK)

Rovaniemeltä kotoisin oleva Heikki muutti Ouluun opintojen perässä. Hän valmistui tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Opetuskokemusta hänellä on vuodesta 2004 lähtien. Heikki on yksi Natural Hypen jäsenistä ja hän opettaa Limingassa keskiviikon street- ja breakryhmiä.

Heikin huikea persoona yhdistettynä valtavaan oman genren tietämykseen ja osaamiseen on saanut liminkalaiset pojat tulemaan sankoin joukoin Heikin tunneille. Rennon letkeä tapa lähestyä asioita, opintojen mukanaan tuoma tieto ja osaaminen takaavat sen, että tunneilla tanssitaan ja OPITAAN!

 

 

jutta kotala
Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia. Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Syksyllä 2018 Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

Jutta on osaava ja ymmärtäväinen opettaja, joka toimii ryhmiensä kanssa itsenäisesti ja määrätietoisesti. Jutalla on vahva pedagoginen näkemys ja hän on kasvattanut Iin tanssikoulun toiseksi suurimmaksi paikkakunnaksi.

 

 

Noora nettiin Nooro Mommo

Tanssinopettajaopiskelija (AMK)

Noora on aloittanut tanssimisen lapsena ja on kilpailut Performing Arts SM -kisoista vuodesta 2001 asti niin duo- , pienryhmä kuin muodostelmasarjoissa. Noora viimeistelee tällä hetkellä opintojaan  Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, mutta opetuskokemusta hänellä on kertynyt lasten ja nuorten parissa jo ennen opintoja. Noora opettaa syksyllä 2018 Limingan keskiviikon  showtanssiryhmiä ja tanssikoulun TT-ryhmää.

Nooran ote opettamiseen on ihmisläheinen ja lempeä, hän ottaa oppilaat huomioon ensisijaisesti yksilöinä ja työskentelee heidän kanssaan sitoutuneesti ja antaen paljon itsestään.

 

 

 

Amanda Sarvi

Amanda on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriolta ja palaa TanssinTahdin Sastamalan ryhmien opettajaksi parin vuoden ja yhden tyttären jälkeen.

Amanda on taiteilijaperheen kasvatti ja se näkyy hänen tavassaan tehdä töitä. Hän tulee lähelle oppilaita, välittää heistä ja heidän kehityksestään ja käyttää aikaa siihen, että asiat näyttäytyvät halutulla tavalla. Amanda luotsaa viikkotuntien lisäksi Sastamalassa soolo- ja duotanssijoita, joiden kanssa työskenteleminen on hyvin henkilökohtaista ja intensiivistä.

 

 

Rosa Mört (os.Timonen)

Tanssinopettaja STOL ry, tanssinopettaja (AMK)

Rosa on Hämeenlinnasta kotoisin oleva tanssin moniosaaja, joka on kisannut paritansseissa —lavatansseista rock´n´swingtansseihin, joissa hän ylsi maajoukkuetasolle asti. Nykyisin Rosa opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tämän myötä tanssilajikirjo on monipuolistunut ja erityisesti yksilölajit kiinnostavat Rosaa. Rosalla on opetuskokemusta kaiken ikäisistä ja tasoisista tanssijoista ja hän opettaa syksyllä 2018 Kellon viikoryhmiä ja luotsaa Kellon ja Iin yhteistä TT- Trainees ryhmää.

Rosa on äärimmäisen sitoutunut ja heittäytyvä opettaja, joka ottaa jokaisen oppilaan lähelleen ja valloittaa myös vanhemmat. Hän työskentelee tavoitteellisesti, mutta antaa oppilaiden ajatuksille ja tuntemuksille tilaa ja mahdollistaa näin sen, että jokainen pääsee kehittymään itselleen sopivassa tahdissa ja tavalla. Rosasta tuli kesällä 2018 rva Mört, lämpimät onnittelut!

 

 

 

 

 

 

Perhe yrittäjien apuna

Lasse Paasikko

Lissun aviomies Lasse on tanssimuusikko, joka toimii lisäksi tanssinopettajien, -ohjaajien ja aktiivitanssijoiden tanssimusiikkikouluttajana ja pitää yksin ja Lissun kanssa ”Tanssin Tahdissa” -teemapäiviä eri puolilla Suomea. Lisäksi Lasse on päätuottajan roolissa Tanssin Tahdissa -levysarjassa ja tekee tilauksesta laadukasta tanssimusiikkia tuottamalla levyn tarpeen vaatiessa alusta loppuun asti. Lasse tunnetaan myös monipuolisena Finlanders-muusikkona ja orkesterin perustajajäsenenä.

 

Karoliina Koivuniemi (Karkki)

Karkki huolehtii TanssinTahti -tuotteiden tilaamisesta ja auttaa some-markkinoinnissa.

Tanssikoulussa tapahtuu!

 

SYKSYN ILMOITTAUTUMISET OVAT AUKI!

Kurkkaa oman paikkakuntasi sivuilta, mitä ryhmiä syksyllä 2018 on tarjolla!

TANSSINTAHDISSABYLISSU

Tanssikoulun toinen yrittäjä Liisa (Lissu) Kontturi-Paasikko kirjoittelee aika-ajoin tanssiin liittyviä ajatuksiaan blogiin, käy kurkkaamassa.

 

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.  

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä lä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy