Opettajat

Tanssintahdin yrittäjänaiset

Liisa Kontturi-Paasikko (Lissu)

Tanssinopettaja (AMK) Fellow&Examiner IDTA, STOL ry

Liisa Kontturi-Paasikko

Lissu on tanssikoulun johtaja ja TanssinTahti-ohjaajien kouluttaja. Hän on pitkänlinjan paritanssin ammattilainen, joka kouluttaa tanssinopettajia Oulun seudun ammattikorkeakoulussa ja toimii tanssinopettajien ja -ohjaajien kouluttajana eri liitoissa, seuroissa ja muissa yhteisöissä. Lisäksi Lissu pitää tilauskursseja eri puolella Suomea, hakee uusia Tanssikoulu TanssinTahdin toimipisteitä ja tuottaa miehensä Lassen kanssa Tanssin Tahdissa -levysarjaa.

Lissun oma tanssitausta on vakio- ja latinalaistansseissa, joissa hän kuului parinsa kanssa Suomen kärkipareihin 1980- ja 1990 -luvuilla. Tanssinopettajana Lissu on toiminut kohta 30 vuoden ajan ja tähän uraan kuuluu kaikenikäisten ja tasoisten tanssijoiden opettaminen ja valmentaminen sekä tanssikouluyrittäjänä toimiminen.

Suomen Tanssinopettajain liitto on valinnut Lissun vuosina 2002 ja 2006 Vuoden Tanssinopettajaksi, Suomen Seuratanssiliitto Susel ry on palkinnut Lissun Maineteko-palkinnolla vuonna 2012 ja World Dance Council Social Dance Awardilla vuonna 2014.  

Tutustu Lissun CV:seen tästä. 

 

Marjukka Koivuniemi

Marjukka Koivuniemi (Maikki)

Tanssinopettaja (AMK),  IDTA, STOL ry

TanssinTahdin toinen osakas, Lissun vanhin tytär Maikki, on erikoistunut paritanssien lisäksi showtanssiin ja lastentanssiin. Pitkä kilpatanssitausta maajoukkuetason tanssijana huippuvalmentajien johdolla ja neljän vuoden showtanssi-pääaineen opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa on antanut erittäin vahvan tanssiteknisen pohjan sekä varsinaisten pari- ja showtanssien että kaikenlaisen parityöskentelyn opettamiseen. Showtanssin meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina. 

Maikki pyörittää TanssinTahdin hallintoa yhdessä Lissun kanssa, opettaa syksyllä 2016 Limingan maanantairyhmiä ja toimii opettajana myös Tanssikeskus City Dancessa. Maikki on tulevana lukuvuonna mukana koreografina Koko Suomi Tanssii -tanssihaasteessa (http://www.suomitanssii.fi/tanssihaaste/)

Katso Maikin koreografiat, LatinoShow SM kultaa 2016 voittanut pienryhmän 50km in 3min (tanssi Latin Collection) ja saman kisan duojen kultaa voittanut koreografia Älkää unohtako toisianne (tanssi Sebastian Saarinen ja Anniina Koivuniemi) 

 

 

 


 

Ihanat Tanssintahti opet

 

Elisa4

Elisa Ahonen

Tanssinopettaja STOL ry

Elisan ohjaajakoulutus on luovien toimintojen parista (liikunta, musiikki, tanssi, draama) ja hän on ammatiltaan sosionomi AMK. Elisa on innokas ja intohimoinen paritanssija, lisäksi hän kurssittaa itseään säännöllisesti myös showtanssilajeissa.

Elisa vetää keväällä Vammalassa alle kouluikäisten lasten ryhmiä, Tanssia Esteettä Kids -ryhmiä sekä lavatanssin maanantai-iltoja. Elisalla on oma hyvinvointipalveluja tuottava yritys http://www.elisakoo.fi

  

 

 

 

 

Minna ForssMinna nettiin2

Minnan oma tanssitausta on puhtaasti lava-ja seuratanssien parissa ja hän on laajentanut paritanssiosaamistaan lukuisilla kursseillla ja lajiin liittyvillä koulutuksilla. Minnalla on huikea menestys Lavatanssi Cup- kilpailuissa ja suuri määrä lavatanssin Suomen mestaruuksia. Minna opettaa keväällä 2017 Sastamalassa Parin kanssa paremmin -ryhmää. 

 

 

 

 

 

 

Elvira3

Elvira Karppinen

Elvira on tamperelaislähtöinen tanssija ja tanssinopettaja, jolla on vankka ja monipuolinen kokemus eri showtanssityyleistä, joita hän on opiskellut Suomen eturivin opettajien johdolla.

Opetuskokemustakin on kertynyt jo aimo annos eri lajeista ja pienten lasten kanssa puuhailu on tuttua perhepäivähoitajan työn kautta. Elvira opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa pääaineenaan showtanssi. Keväällä 2017 Elvira opettaa Sastamalan ryhmiä.

 

 

 

 

 

 

Karkki nettiin2

Karoliina Koivuniemi (Karkki) 

Karkilla, Lissun keskimmäisellä tyttärellä) on pitkä tausta tanssiurheilun parissa, lisäksi Karkki rakastaa intohimoisesti seuratansseja ja niiden opettamista. Karkilla on KiddieJam, Latinobic- ja Zumba-ohjaajakoulutukset. Keväällä 2017 Karkki on mukana vetämässä Sastamalan lavatanssimaanantaita. 

 

 

 

 


jutta kotala

Jutta Kotala

Tanssinopettaja (AMK), STOL ry

Jutta on Oulun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja (AMK), jonka tanssirepertuaari on laaja. Hän on treenannut lajeja laidasta laitaan —muun muassa paritansseja, nykytanssia, showtanssia, improvisaatiota ja streettanssia. Inspiraatiota sekä omaan tanssijuuteen että opettajuuteen Jutta on hakenut vaihto-opintojen muodossa Piteån Musikhögskolanista, jossa hän opiskeli puoli vuotta nykytanssia, jazzia ja balettia. Jutta opettaa tanssia kaikenikäisille aina taaperoista senioreihin. Keväällä 2017 Jutta opettaa tanssikoulun Iin ja Limingan ryhmiä.

 

 

 

Viktoria nettiinViktoria Miktrohina

Tanssinopettaja STOL ry

Viktoria on tanssinut lapsesta asti ensin kilpatanssia ja showtanssia, sittemmin myös streetlajeja ja itämaista tanssia. Vuoden 2014 syksyllä Viktoria aloitti opinnot Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa ja on siellä monipuolistanut ja syventänyt entisestään sekä omaa tanssitaitoaan että opettettavia lajeja. Viktoria opettaa keväällä 2017 Kellon ryhmiä.

 

 

 

 

Noora nettiin 

Nooro Mommo

Noora on aloittanut tanssimisen lapsena ja on kilpailut Performing Arts SM -kisoista vuodesta 2001 asti niin duo- , pienryhmä kuin muodostelmasarjoissa. Noora opiskelee tällä hetkellä tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa, mutta opetuskokemusta hänellä on kertynyt lasten ja nuorten parissa jo ennen opintoja. Noora opettaa keväällä 2017 Limingan ryhmiä. 

 

 

 

 

 

Emmi NurmilaaksoEmmi nettiin2

Keväälle 2017 saamme jenkkilän reissulta takaisin pidetyn ja osaavan Emmi-open. Emmin oma tanssitausta on showtanssissa ja baletissa. Emmi opettaa keväällä 2017 TanssinTahdin Humppilan ja Punkalaitumen ryhmiä. 

 

 

 

 

 

 

 

Rosa Timonen

Tanssinopettaja STOL ry

Rosa nettiinRosa on Hämeenlinnasta kotoisin oleva tanssin moniosaaja, joka on kisannut paritansseissa —lavatansseista rock´n´swingtansseihin, joissa hän ylsi maajoukkuetasolle asti. Nykyisin Rosa opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tämän myötä tanssilajikirjo on monipuolistunut ja erityisesti yksilölajit kiinnostavat Rosaa. Rosalla on opetuskokemusta kaiken ikäisistä ja tasoisista tanssijoista ja hän opettaa keväällä Muhoksen ryhmiä. 

Katso tästä Rosan taidonnäyte Lindy Hopin SM-kisoissa vuodelta 2013. 

                       

 

 

 

 

Miina VäisänenMiina nettiin

Tanssinopettaja (AMK)

Miinalla on monipuolinen ja pitkä tanssitausta eri show- ja streetlajeissa. Myö kisamenestystä Miinalle on kertynyt useassa eri lajissal Miina on valmistunut showtanssin opettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Miina valmentaa kaudella 2016-17 Oulun alueen kisaryhmiä äitiysloman alkamiseen asti, tämän jälkeen Maikki jatkaa ryhmien kanssa. 

 

 

 

 

Perhe yrittäjien apuna

Lasse Paasikko

Lissun aviomies Lasse on tanssimuusikko, joka toimii lisäksi tanssinopettajien, -ohjaajien ja aktiivitanssijoiden tanssimusiikkikouluttajana ja pitää yksin ja Lissun kanssa ”Tanssin Tahdissa” -teemapäiviä eri puolilla Suomea. Lisäksi Lasse on päätuottajan roolissa Tanssin Tahdissa -levysarjassa ja tekee tilauksesta laadukasta tanssimusiikkia tuottamalla levyn tarpeen vaatiessa alusta loppuun asti. Lasse tunnetaan myös monipuolisena Finlanders-muusikkona ja orkesterin perustajajäsenenä.

 

Karoliina Koivuniemi (Karkki)

Karkki huolehtii TanssinTahti -tuotteiden tilaamisesta ja auttaa some-markkinoinnissa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liisa Kontturi-Paasikko
050 443 1011
liisa(at)tanssintahti.com

Marjukka Koivuniemi
044 987 0389
marjukka(at)tanssintahti.com

Tanssikoulu TanssinTahti AY
Teukkulantie 24
38300 Sastamala

Y-tunnus 2436537-0
Tilinumero FI 19 5660 0620 0842 77

Go to top