Koulutustoiminta

OLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

TanssinTahti järjestää Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Tämä koulutus ei ole liiton virallinen koulutus, vaan tanssikoulun ja osallistujien yhteinen sopimus tietystä koulutuksen sisällöstä. Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja tavoitteista tästä.

UUSI PORUKKA STARTTAA 30.9.-1.10.2017, mikäli opiskelu kiinnostaa laita viestiä Lissulle, liisa@tanssintahti.com

Koulutusviikonloput tulevat olemaan Tampereella

jakso 1 30.9-1.10.2017

jakso 2 21.-22.10.2017

jakso 3 2.-3.12.2017

jakso 4 13.-14.1.2018

jakso 5 3.-4.3.2018

jakso 6 7.-8.4.2018

Koulutusviikolopun hinta on 160€ (sis. alv24%). Hinta sisältää kontaktitunnit ja materiaalin sekä pääsyn verkko-oppimisalustalle.

Kerro kiinnostuksesi  laittamalla sähköpostia Lissulle ja kerro itsestäsi seuraavat asiat: tanssitaustasi, mahdolliset ohjaajakoulutukset ja ohjauskokemus ja miksi haluat tulla mukaan ryhmään. Mikäli muuta ei ryhmän kanssa sovita, koulutuksen ensimmäinen vaihe kestää kuusi viikonloppua, lisäksi koulutukseen kuuluu paljon itsenäistä harjoittelua ja verkko-opiskelua.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Lissulle, liisa@tanssintahti.com 050-4431011

 

KIINNOSTAAKO ALLE KOULUIKÄISTEN TANSSIN OPETTAMINEN ALLE KOULUIKÄISILLE LAPSILLE?  KOULUTA ITSESI KIDDIEJAM© -OHJAAJAKSI.

KiddieJam© on Oulun ammattikorkeakoulussa kehitetty pedagoginen konsepti, jonka avulla pyritään kehittämään alle kouluikäisten lasten tanssinopetusta. Konseptin kehittäjinä Oamkissa ovat toimineet TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi. Oamk ja Tanssikoulu TanssinTahti ovat tehneet yritysyhteistyösopimuksen, jonka pohjalta tanssikoulu ottaa vastuulleen KiddieJam -ohjaajakoulutusten järjestämisen. Konseptin sisällön kehittämistä tehdään edelleen yhteistyössä Oamkin tanssinopettajakoulutuksen kanssa. Lue lisää tästä.

Koulutuksia järjestetään 1-2 kertaa lukukaudessa, lisäksi niitä räätälöidään tilaajan tarpeisiin sopivaksi. Koulutuksessa saa valmista materiaalia eri tanssilajien opettamiseen alle kouluikäisille lapsille. Keväällä 2017 TanssinTahti järjestää kaksi koulutusta: 25.-26.2 Oulussa sekä 11.-12.3 Tampereella. Lisäksi yhteisöt voivat tilata TanssinTahdilta erilaisia koulutuspaketteja.

Tietoa KiddieJam-konseptista löydät nettisivuilta. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lissulle, info@tanssintahti.com, 050-4431011.

 

MUUT OHJAAJILLE JA OPETTAJILLE SUUNNATUT KOULUTUSTILAISUUDET

TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi sekä Liisan mies Lasse Paasikko ovat pidettyjä ja käytettyjä oman alansa asiantuntijoita tanssiseurojen, -koulujen ja lajiliittojen ohjaajien perus- ja täydennyskoulutuksissa.

Kouluttajien osaamisalueet:

Lissu: tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet (pedagogiikka ja metodit), paritanssilajien opettamisen perusteet (lajididaktiikka), lastentanssin opettamisen perusteet.

Maikki: tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet (pedagogiikka ja metodit), paritanssilajien sekä showtanssin opettamisen perusteet (lajididaktiikka), lastentanssin opettamisen perusteet.

Lasse: tanssimusiikin rytmiikka ja tanssimusiikin historia

 

KEVÄT 2017 MUITA KOULUTUKSIA

TANSLI ry

– TanssinTahti toteuttaa liitolta tilatun tanssiliikunnan ohjaajakoulutuksen Auranlaakson kansalaisopiston Vireyttä ja Vetreyttä kylille- hankkeen puitteissa.

Suomen Seuratanssiliitto Susel ry

– Lissu on kouluttamassa liiton jatkokoulutuksen lattari-modulia 

– Lissu on lupautunut olemaan kouluttajana Latinobic-koulutuksessa kesällä 2017

Tanssikoulussa tapahtuu!

 

KEVÄTKAUSI ON KÄYNNISSÄ!

Kurkkaa oman paikkakuntasi sivuilta, miten kevään aikataulu etenee ja mitä muuta paikkakunnallesi kuuluu.

 

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.  

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä lä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy