Koulutustoiminta

LÄNSI-SUOMEN OPISTON PARITANSSILINJA

TanssinTahdin Lissu Kontturi-Paasikko toimii vastaavana opettajana syksyllä 2018 alkavalla Länsi-Suomen opiston paritanssilinjalla. Kiinnostuitko? Katso lisää tästä. 

 

OLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

TanssinTahti järjestää Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Tämä koulutus ei ole liiton virallinen koulutus, vaan tanssikoulun ja osallistujien yhteinen sopimus tietystä koulutuksen sisällöstä. Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja tavoitteista tästä.

UUTTA PORUKKAA KERÄTÄÄN, mikäli opiskelu kiinnostaa laita viestiä Lissulle, liisa@tanssintahti.com

Koulutusviikonloput tulevat olemaan Tampereella vuoden 2019 aikana.

 

Koulutusviikolopun hinta on 160€ (sis. alv24%). Hinta sisältää kontaktitunnit ja materiaalin sekä pääsyn verkko-oppimisalustalle.

Kerro kiinnostuksesi  laittamalla sähköpostia Lissulle ja kerro itsestäsi seuraavat asiat: tanssitaustasi, mahdolliset ohjaajakoulutukset ja ohjauskokemus ja miksi haluat tulla mukaan ryhmään. Mikäli muuta ei ryhmän kanssa sovita, koulutuksen ensimmäinen vaihe kestää kuusi viikonloppua, lisäksi koulutukseen kuuluu paljon itsenäistä harjoittelua ja verkko-opiskelua.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Lissulle, liisa@tanssintahti.com 050-4431011

 

KIINNOSTAAKO ALLE KOULUIKÄISTEN TANSSIN OPETTAMINEN ALLE KOULUIKÄISILLE LAPSILLE?  KOULUTA ITSESI KIDDIEJAM© -OHJAAJAKSI.

KiddieJam© on Oulun ammattikorkeakoulussa kehitetty pedagoginen konsepti, jonka avulla pyritään kehittämään alle kouluikäisten lasten tanssinopetusta. Konseptin kehittäjinä Oamkissa ovat toimineet TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi. Oamk ja Tanssikoulu TanssinTahti ovat tehneet yritysyhteistyösopimuksen, jonka pohjalta tanssikoulu ottaa vastuulleen KiddieJam -ohjaajakoulutusten järjestämisen. Konseptin sisällön kehittämistä tehdään edelleen yhteistyössä Oamkin tanssinopettajakoulutuksen kanssa. Lue lisää tästä.

Koulutuksia järjestetään 1-2 kertaa lukukaudessa, lisäksi niitä räätälöidään tilaajan tarpeisiin sopivaksi. Koulutuksessa saa valmista materiaalia eri tanssilajien opettamiseen alle kouluikäisille lapsille. Keväällä 2017 TanssinTahti järjestää kaksi koulutusta: 25.-26.2 Oulussa sekä 11.-12.3 Tampereella. Lisäksi yhteisöt voivat tilata TanssinTahdilta erilaisia koulutuspaketteja.

Tietoa KiddieJam-konseptista löydät nettisivuilta. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lissulle, info@tanssintahti.com, 050-4431011.

 

MUUT OHJAAJILLE JA OPETTAJILLE SUUNNATUT KOULUTUSTILAISUUDET

TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi sekä Liisan mies Lasse Paasikko ovat pidettyjä ja käytettyjä oman alansa asiantuntijoita tanssiseurojen, -koulujen ja lajiliittojen ohjaajien perus- ja täydennyskoulutuksissa.

Kouluttajien osaamisalueet:

Lissu: tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet (pedagogiikka ja metodit), paritanssilajien opettamisen perusteet (lajididaktiikka), lastentanssin opettamisen perusteet.

Maikki: tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet (pedagogiikka ja metodit), paritanssilajien sekä showtanssin opettamisen perusteet (lajididaktiikka), lastentanssin opettamisen perusteet.

Lasse: tanssimusiikin rytmiikka ja tanssimusiikin historia

 

 

Tanssikoulussa tapahtuu!

 

SYKSYN ILMOITTAUTUMISET OVAT AUKI!

Kurkkaa oman paikkakuntasi sivuilta, mitä ryhmiä syksyllä 2018 on tarjolla!

TANSSINTAHDISSABYLISSU

Tanssikoulun toinen yrittäjä Liisa (Lissu) Kontturi-Paasikko kirjoittelee aika-ajoin tanssiin liittyviä ajatuksiaan blogiin, käy kurkkaamassa.

 

SMARTUM, TYKY, EDENRED, E-PASSI, EAZYBREAK JNE.  

Henkilökohtaiset maksut voi hoitaa myös monellakin eri liikuntasetelillä lä tai mobiililaitteella. Kysy lisää, info@tanssintahti.com Kortti ei ikävä kyllä käy maksuvälineenä.

 

TANSSIN TAHDISSA  CD -LEVYT

Tanssin Tahdissa CD-levysarjan kautta pääset harjoittelemaan tanssimista tyylinmukaisen suomalaisen tanssimusiikin tahdissa.Katso lisää tuotteet -sivuilta ja tilaa itsellesi koko paketti. Käy kuuntelemassa makupaloja uusimmasta levystä tästä. Copyright 2018 Tanssikoulu Tanssintahti - Tekninen toteutus WProd Oy