tanssintahti kouluttaa

Koulutustoiminta

oLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

TanssinTahti järjestää Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Tämä koulutus ei ole liiton virallinen koulutus, vaan tanssikoulun ja osallistujien yhteinen sopimus tietystä koulutuksen sisällöstä. 

SEURAAVA KOULUTUS ALKAA KESÄKUUSSA 2019.  Mikäli opiskelu kiinnostaa laita viestiä Lissulleliisa@tanssintahti.com

Koulutusviikonloput tulevat olemaan Tampereella vuoden 2019-20 aikana.

 

Koulutusviikolopun hinta on 160€ (sis. alv24%). Hinta sisältää kontaktitunnit ja materiaalin sekä pääsyn verkko-oppimisalustalle.

Kerro kiinnostuksesi  laittamalla sähköpostia Lissulle ja kerro itsestäsi seuraavat asiat: tanssitaustasi, mahdolliset ohjaajakoulutukset ja ohjauskokemus ja miksi haluat tulla mukaan ryhmään. Mikäli muuta ei ryhmän kanssa sovita, koulutuksen ensimmäinen vaihe kestää kuusi viikonloppua, lisäksi koulutukseen kuuluu paljon itsenäistä harjoittelua ja verkko-opiskelua.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Lissulle, liisa@tanssintahti.com 050-4431011

kiddiejam

KIINNOSTAAKO ALLE KOULUIKÄISTEN TANSSIN OPETTAMINEN ALLE KOULUIKÄISILLE LAPSILLE? KOULUTA ITSESI KIDDIEJAM© -OHJAAJAKSI.

KiddieJam© on Oulun ammattikorkeakoulussa kehitetty pedagoginen konsepti, jonka avulla pyritään kehittämään alle kouluikäisten lasten tanssinopetusta. Konseptin kehittäjinä Oamkissa ovat toimineet TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi. Oamk ja Tanssikoulu TanssinTahti ovat tehneet yritysyhteistyösopimuksen, jonka pohjalta tanssikoulu ottaa vastuulleen KiddieJam -ohjaajakoulutusten järjestämisen. Konseptin sisällön kehittämistä tehdään edelleen yhteistyössä Oamkin tanssinopettajakoulutuksen kanssa. Lue lisää tästä.

Koulutuksia järjestetään 1-2 kertaa lukukaudessa, lisäksi niitä räätälöidään tilaajan tarpeisiin sopivaksi. Koulutuksessa saa valmista materiaalia eri tanssilajien opettamiseen alle kouluikäisille lapsille.  Lisäksi yhteisöt voivat tilata TanssinTahdilta erilaisia koulutuspaketteja.

Tietoa KiddieJam-konseptista löydät nettisivuilta. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lissulle, info@tanssintahti.com, 050-4431011.

liittyminen

MUUT OHJAAJILLE JA OPETTAJILLE SUUNNATUT KOULUTUSTILAISUUDET

TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi sekä Liisan mies Lasse Paasikko ovat pidettyjä ja käytettyjä oman alansa asiantuntijoita tanssiseurojen, -koulujen ja lajiliittojen ohjaajien perus- ja täydennyskoulutuksissa.

Lissu:

Tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet, paritanssilajien opettamisen perusteet, lastentanssin opettamisen perusteet.

Maikki:

Tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet, paritanssilajien sekä showtanssin opettamisen perusteet, showtanssin ja lastentanssin opettamisen perusteet, koreografian tekemisen perusteet.

Lasse:

Tanssimusiikin rytmiikka ja tanssimusiikin historia

Tilaa jäsenkirje, saat ILMAISEN ONLINE-TANSSIKURSSIN!

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. Tilaa jäsenkirje, saat linkin ilmaiseen online-palvelun fusku-kurssiin!

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.