tanssintahti kouluttaa

Koulutustoiminta

OLETKO KIINNOSTUNUT STOL RY:N TUTKINNOISTA?

TanssinTahdin Lissu Kontturi-Paasikko järjestää Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Tämä koulutus ei ole liiton virallinen koulutus, vaan tanssikoulun ja osallistujien yhteinen sopimus tietystä koulutuksen sisällöstä.

SEURAAVA KOULUTUS ALKAA ELOKUUSSa 2019.  Mikäli opiskelu kiinnostaa laita viestiä Lissulle

Koulutusviikonloput tulevat olemaan Tampereella vuoden 2019-20 aikana. Hyvin alustavat viikonloput ovat:

24.25.8.2019 (tämä pidetään, täällä vahvistetaan loput)

5.-6.10.2019 (tämä ehkä siirtyy), 16.-17.11, 11.-12.1, 15.-16.2 ja yhdessä sovittu viikonloppu maalis-huhtikuussa. 

http://tanssintahti.com/wp-admin

Koulutusviikolopun hinta on 160€ (sis. alv24%). Hinta sisältää kontaktitunnit ja materiaalin sekä pääsyn verkko-oppimisalustalle.

Kerro kiinnostuksesi  laittamalla sähköpostia Lissulle ja kerro itsestäsi seuraavat asiat: tanssitaustasi, mahdolliset ohjaajakoulutukset ja ohjauskokemus ja miksi haluat tulla mukaan ryhmään. Mikäli muuta ei ryhmän kanssa sovita, koulutuksen ensimmäinen vaihe kestää kuusi viikonloppua, lisäksi koulutukseen kuuluu paljon itsenäistä harjoittelua ja verkko-opiskelua.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Lissulle, liisa@tanssintahti.com 050-4431011

kiddiejam

KIINNOSTAAKO ALLE KOULUIKÄISTEN TANSSIN OPETTAMINEN ALLE KOULUIKÄISILLE LAPSILLE? KOULUTA ITSESI KIDDIEJAM© -OHJAAJAKSI.

KiddieJam© on Oulun ammattikorkeakoulussa kehitetty pedagoginen konsepti, jonka avulla pyritään kehittämään alle kouluikäisten lasten tanssinopetusta. Konseptin kehittäjinä Oamkissa ovat toimineet TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi. Oamk ja Tanssikoulu TanssinTahti ovat tehneet yritysyhteistyösopimuksen, jonka pohjalta tanssikoulu ottaa vastuulleen KiddieJam -ohjaajakoulutusten järjestämisen. Konseptin sisällön kehittämistä tehdään edelleen yhteistyössä Oamkin tanssinopettajakoulutuksen kanssa. Lue lisää tästä.

Koulutuksia järjestetään 1-2 kertaa lukukaudessa, lisäksi niitä räätälöidään tilaajan tarpeisiin sopivaksi. Koulutuksessa saa valmista materiaalia eri tanssilajien opettamiseen alle kouluikäisille lapsille.  Lisäksi yhteisöt voivat tilata TanssinTahdilta erilaisia koulutuspaketteja.

Seuraava perusohjaajakoulutus on Tampereella 10.-11.8.2019

Tietoa KiddieJam-konseptista löydät nettisivuilta. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lissulle, info@tanssintahti.com, 050-4431011.

liittyminen

MUUT OHJAAJILLE JA OPETTAJILLE SUUNNATUT KOULUTUSTILAISUUDET

TanssinTahdin yrittäjät Liisa Kontturi-Paasikko ja Marjukka Koivuniemi sekä Liisan mies Lasse Paasikko ovat pidettyjä ja käytettyjä oman alansa asiantuntijoita tanssiseurojen, -koulujen ja lajiliittojen ohjaajien perus- ja täydennyskoulutuksissa.

Lissu:

Tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet, paritanssilajien opettamisen perusteet, lastentanssin opettamisen perusteet.

Maikki:

Tanssinohjauksen ja opetuksen perusteet, paritanssilajien sekä showtanssin opettamisen perusteet, showtanssin ja lastentanssin opettamisen perusteet, koreografian tekemisen perusteet.

Lasse:

Tanssimusiikin rytmiikka ja tanssimusiikin historia

Tilaa jäsenkirje ja liity TanssinTahtiOnline porukkaan.

Käy kurkkaamassa www.tanssintahtionline.fi -sivuja ja tutustu neljään ensimmäiseen tanssikurssiimme. 

Olet onnistuneesti liittyny jäsenkirjeeseen.